Купиха цялата парламентарна група БДЦ, скочи Бареков

Към отцепниците: Момчета, харчете си парите със здраве!
Обновена: 29 дек 2014 14:02 | 29 дек 2014 14:02, Камелия Цветанова
154
Купиха цялата парламентарна група БДЦ, скочи Бареков
Николай Бареков. Снимка: ББЦ

За първи път в историята на българския парламентаризъм беше купен не отделен депутат, а цяла парламентарна група, смята лидерът на партия ББЦ Николай Бареков. Повод за коментара му стана новината от днес, че четирима депутати, избрани от неговата партия - Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров, подадоха оставки като членове на ББЦ и от всички заемани от тях длъжности в политическата сила, но останаха в парламентарната група БДЦ.

Още по темата
"Нелепите действия на бившите ми съратници, които станаха депутати благодарение на мен и ББЦ, е жалък опит да се прехвърли на чужда глава мръсната им политическа съвест. От днес българската олигархия, мафията и правителството на четворната коалиция си имат парламентарна група, пълна със зависимости и библейска алчност. Отсега нататък тази група ще служи за прикриване на коалициите в управлението и за изпълнение на мокри поръчки срещу политически опоненти", смята Бареков.

Той обвини четиримата, че след като са били избрани за депутати благодарение на неговата работа през последните две години, сега са се отказали да изпълнят дълга си към хората и да работят срещу политическото статукво.

"Момчета, харчете си парите със здраве и избягвайте да гледате своите избиратели в очите. Днешното развитие на нещата още веднъж потвърждава позицията ми на лидер на единствената опозиционна партия, която е да оттегля подкрепата си към тези депутати, които решиха да събират трохите, вместо да работят в името на народа си.  Гласуванията на тази група през следващата година ще говорят сами по себе си дори и на най-зложелателните журналисти и критици на моята партия", коментира Николай Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
същите *** като тартора си
66
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да е жив и здрав Бареката и да си харчи парите в Брюксел....
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен: "Това е подмяна на вота на избирателя!"Колко драматично! "Оправиха" ли ви новите? Досега бяхте видели старите, сега видяхте и тези, нали.
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БАЧКАТОР: "Кой ги измисля тези льохмани е интересен въпрос"Нашенецът, който очаква "да го оправи новият". Има търсене, затова извират льохманите.
63
0
 
1
 
! Отговори
ХМ преди 9 години
Остана без гръб, но пък дупе да му е яко сега. Като свърши мандата освен в тв алфа не виждам къде ще го вземат. Малко перхидрол на косата и бело и ще а голям тандем с волен.
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барека преживява катарзис
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A ti alchen t... R sazdade partia i iz hezna v evropa... Hmmmm lider na partia , stoi si nachelo na deputatite i si raboti za izbiratelite, lider- za kvo stana evro, za kvo otide???
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То явно това е било целта на бюрека, да не се прави сега на ощипана мома. Естествено, че няма да пусне обява в OLX " Продавам парламентарна група". На финала - България има най-големия бюрек в света, при това евробюрек и то много мазен!
59
2
 
13
 
! Отговори
Онанимен преди 9 години
Бареков се ядосва, че неговите дупетати се продадоха кой колкото можа добре, а за Бареков НИКОЙ не е предложил никакви пари. :)
58
3
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Барово,господа! Добре сте направили,че навреме се дистанцирате от този пишман политик, лойто се мисли едва ли не за ...Господ !Г,син Бюреко скор ще се видиш сам да теглиш колата на твоята ББЦ-няма друга партийка като твоята за толкова кратко време толкова знакови фигури да напускат-не си ли задаваш въпроса защо е така ?! А твоето плюене и злобарстване по тях след като са те напуснали показва колко си слаб и жалък!*** ти лозунги висят във въздуха,а избрателите съжаляват,че ти дадоха възможност
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Купена или не, не зная, но още преди изборите бях сигурен, че техните ще отидат бързо при ГЕРБ. Бареков е с поведение на наивник.
56
11
 
2
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
До 77Като се преизбират все БСП и ГЕРБ, все така ще бъде приятелю. Нека си ги преизбират, аз си гласувам за нова партия с неопетнени и нови личности, които до сега не сме виждали в парламента.
55
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се кой гласува за този театрал ????? Наистина има много прости хора във БГ.
54
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въобще не е за първи път да се купи цяла парламентарна група. Разликата, е че досега се знаеше кой е продавачът, а сега този който се готвеше да продава остана изолиран от сделката и затова орева цялата медийна среда. Единственото неизяснено около сделката е кой е продавачът, след като до Бареков пари май не са стигнали?
53
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
следващия който ще бъде купен си ти Дудук.впрочем Цв.Василев те е купил отдавна
52
2
 
17
 
! Отговори
Волта преди 9 години
Сигурно са се продали за 30 мандарини...
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЗАЩО ?"...имаше истинско Народно Събрание - два пъти в месеца заседания и приемане на нови закони"Да, имаше "истинско" Народно Събрание - приемаше законите за 1-2 минути със "ЗА" - колкото са в залата, "ПРОТИВ" - няма, "ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ" - няма; законът е приет "ЕДИНОДУШНО"! Който е видял, той помни, а който не е видял - вярва на такива като ЗАЩО.
50
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е в ДПС-другото е плява и за нищо не става.
49
2
 
44
 
! Отговори
Риторичен ? преди 9 години
А, Бареков чйи пари харчи...."със здраве" ?
48
3
 
28
 
! Отговори
Doko преди 9 години
По-голям гьотверян от бай *** няма. И майчиното си млекце ще продаде за да има келепир. Затова това племе няма минало и бъдеще.