Докладът на ЕК е безинтересен и не показва нищо, рече Сидеров

"Атака" иска забрана за военни обекти на НАТО у нас
Обновена: 28 яну 2015 11:09 | 28 яну 2015 11:08, Камелия Цветанова
98
Докладът на ЕК е безинтересен и не показва нищо, рече Сидеров
Снимка: Архив БТА

„Атака“ внесе проекторешение в парламента, с което иска да се забрани разполагането на военни обекти на НАТО в България.

Още по темата
Причина за това стана заявката на шефа на НАТО Йенс Столтенберг, който по време на посещението си в края на миналата седмица обяви, че Алиансът ще разположи командни центрове и многонационален щаб у нас заради кризата с Украйна.

„Настояваме парламентът бързо да приеме това решение и така правителството ще може да откаже разполагането на бази у нас“, обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Според него, ако в България има база на НАТО, това ще означава, че ще има и ядрено оръжие, което ще бъде насочено към Крим.

Относно мониторинговия доклад на ЕК Сидеров коментира, че това е обикновен документ, който не казва нищо.

„Докладите на ЕК са безинтересни и не знам защо създават шум тук, те не показват нищо, не казват нищо, а са само документи“, заяви той.

Лидерът на националистите призна, че не възлага големи надежди на управляващите, и ги обвини, че на практика нямат управленска програма, макар че правителството я одобри миналата седмица.

„Това е сбор от пожелания, управляващите нямат визия за развитието на България“, настоя той.

Сидеров смята, че е странно, че в програмата е записан и „Южен поток“, след като проектът е провален по вина на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
kkk преди 9 години
Досегa кaквото е кaзaл Волен,винaги се е случвaло. Време е Aтaкa дa упрaвлявa. Всички други пaртии сме ги виждaли.
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Твоят НАТО няма да си мръдне малкото пръстче да те спасява. Това сигурно си го сънувал. Същото се отнася и за САЩ.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ние го искаме, но то не става само със седене пред компютрите. Докато не се надигне тоя народ ще ни е...ват както си искат
65
7
 
4
 
! Отговори
хръп преди 9 години
изпя си песента, воленчо. Живя бързо и това ще ти струва скъпо.
64
6
 
5
 
! Отговори
Загрижем преди 9 години
Не тазбрах само, дали си е обърнал доларите в рубли, както заръча РЦБ, по курса от преди 6мес., че не могат веке да плащат в долари... Ако му плащат в рубли по курса за деня много скоро ще стане милиардер ;-))))Ха да му е честито!
63
6
 
6
 
! Отговори
демократ до 84 преди 9 години
И ти се жертваш за Родината щом я пишеш с малка буква.Големи жертви прави Атака във Варадеро и скъпи курорти от държавните пари взети за награда.За това ли поччна предизборната си кампания в държава окупатор на България(пусия)
62
7
 
7
 
! Отговори
страж преди 9 години
напразно плюете ВОЛЕН единствения родолюбец и патриот жертващ се за родинатавъпреки че голяма част от вас не го заслужавате тои го прави открито честно и безкористно плуите вашата мама
61
6
 
6
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Тоя Болен само вреди на България.Наскоро руски медии го цитират "България праща военна техника на Украйна".Не че не би трябвало да бъде ама това си е предателство и руския диктатор *** го използва срещу Родината ни в опорните си точки.Такива хора като Болен трябва да се съдят за измята-НЕМЕДЛЕНО!
60
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДо 35 Цфъко или тиквата ти го каза.Затова Вг.е на това дередже,защото тиквите са много а умните малко.радваи се тикво.
59
4
 
1
 
! Отговори
Gi преди 9 години
Ето това е един отявлен политик на статуквото. С изказването си той показва, че иска да бъде политик, само че с доста повече власт и със сегашното състояние на държавата - съд. система, полиция и т.н. Е, това ако стане ела та гледай как това властолюбиво човече ще вилнее
58
0
 
3
 
! Отговори
Нищо чудно 79-ти преди 9 години
В бъдещата 3-та световна война, която ще бъде на верска основа Турция ще се бие на страната на ислямските държави, това го гледах през 1987 г. на видокасета за живота на Нотрадамус! Интересно, че там се казваше, че СССР ще се разпадне на отделни държави, като Русия ще стане отделна държава, а това тогава звучеше повече от фантастично! Турция излиза от НАТО и се бие на страната на ислямистите! По онова време Турция си беше светска държава и нямаше никакви индикации ислямисти да управляват! Но ето
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДо 22 В натура! Заложил е маика ти
56
0
 
3
 
! Отговори
до 71 преди 9 години
Питай, питай, за да знаеш!
55
3
 
1
 
! Отговори
Ха ха преди 9 години
А пъ ти си много интересен! Особено за психиатрите!
54
7
 
5
 
! Отговори
до 62 преди 9 години
Ако не е НАТО до сега вече и ние като Украйна да сме се сдобили с нови републики, само че нашите щяха да се казват Кърджалийска и Делиорманска република с преоблечени турски войници в тях!
53
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** побесняват само като чуят името на Сидеров. Слуги. Блюдолизци. ***.
52
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понеже волен обича да спекулира по темата със партийните субсидии,ще го помоля да изкара справка пред обществото,във коя банка и на коя дата се превеждат партийните субсидии и за какво партия АТАКА харчи народната пара ?
51
3
 
4
 
! Отговори
Ага стига партенки преди 9 години
Какво става с проекторешението за минимални пенсии от 500лв и минимални заплати от 1000лв или пък какво става с проекторешението за ЕРП-тата
50
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този политически труп още си вярва :D
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено, че е безинтересен. Нали е писан в България.