АБВ - Варна брани Първанов с подписка

Вече 200 негови симпатизанти заявиха, че не искат да подава оставка
Обновена: 26 фев 2015 15:45 | 26 фев 2015 15:45, Камелия Цветанова
13
АБВ  - Варна брани Първанов с подписка
Снимка: Булфото, архив

Подписка в подкрепа на Георги Първанов стартира градската структура на АБВ във Варна, съобщиха от партийната организация.

Още по темата
Те настояват Първанов да остане лидер на политическата сила, въпреки че тази сутрин той заяви, че ще подаде оставка още на първия национален съвет на партията.

Причина за оставката му е решението на депутатите от АБВ да подкрепят тегленето на новия дълг в размер на 16 млрд. лв., който поиска кабинетът.

Варненската организация на АБВ настоява Националният съвет на партията да не подкрепи подадената от Първанов оставка, защото „той е не само лицето на партията, но и двигателят на нейното развитие“.

Идеята за събирането на подписи е на млади членове на партията от клуб „Лидер”, чийто учредител е самият Първанов, и се е родила в ранните часове на днешния ден.

По думите на градския лидер на АБВ във Варна – доц. д-р Миглена Темелкова, безрезервната подкрепа към Първанов е факт и този факт се потвърждава от събраните само за няколко часа близо 200 подписа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До "Стар Социалист" - ти си толкова стар социалист, колкото Бойко Борисов е центрист и доктор на науките. Ако се сещаш кой е започнал унищожаването на българската армия след 10-ти ноември, напиши нещо за него. Най-малко Първанов като президент, от всички, които се изредиха на този пост, е отговорен за това. А речникът и е достоен за Алековия герой Данко Хаирсъзина.
5
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Ако парламентарната група на АБВ решава сама как да гласува в парламента, то за както Първанов да стои като председател на АБВ. Излиза, че само им служи като параван. Ако партийните организации подкрепят Първанов, да поискат снемане на доверието от тези депутати, който са гласували за заема от 16 милиарда, който целия народ ще плаща. Иначе Първанов ще говори едно, те ще вършат друго - що за партия е това, и кой ще и вярва.
4
1
 
2
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Другарю ти сериозно ли мислиш , че Първанов не знае как са гласували . Всичко това е игра за да може да овладее БСП и да изрита Миков . Гоце Първанов е най долния и подъл политик в България .
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЗТРИХА ЗАПИСА НА ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО, НО АЗ ЩЕ ВИ ПРЕДАМ С ДВЕ ДУМИ КАКВО КАЗВА, ВЪпреки че записа беше 40 мин ! Той казва че използва специялни техники за да дойде речта му до нас! Казва че Марксизма и Ленинизма са били създадени от тайни ирганизации а целта е да унищожат Славянските Народи, да ни избият и да си присвоят Земите ни , и в момента ни убиват"тихо" с всякакви методи, че Бг Народ се топи, че Луканов а после Костов са ограбили Държавата и Народа както и всички други партии, казва че ще бъдат съдени на Ония Свят и вече са Осъдени като Политици който са работили за Геноцида на
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вай, започна се скубането на коси, каква драма!
1
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
И ТЕЗИ -,,ЗАЩИТНИЦИ ,, СА ТАКИВА КАКВАТО И ДЕПУТАТИТЕ ОТ АБВ---ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДНИТЕ ИНТЕРЕСИ---*** НИЩОЖНИ