ПФ се дърпа: Не сме договаряли подкрепа за всичко!

Има заблуда у министър-председателя, подозира Симеонов
12
ПФ се дърпа: Не сме договаряли подкрепа за всичко!
Валери Симеонов Снимка: архив, БТА

След критиките на премиера Бойко Борисов към партиите, подкрепящи правителството, че не гласуват заедно с ГЕРБ важните закони, съпредседателят на ПФ Валери Симеонов коментира, че обединението не е поемало ангажимент да стоят зад всичко, искано от мнозинството. „Никъде не сме поемали ангажимент да подкрепяме всичко, което предлага ГЕРБ. Тук има заблуда у министър-председателя”, заяви той.

Още по темата
Симеонов припомни, че още по време на преговорите за съставяне на правителство от ПФ са заявили, че няма да подкрепят запазването на плоския данък вместо семейното подоходно облагане.

„Никъде в предварителната програма не сме казвали, нито те, че трябва да гласуваме 16 млрд. лева дълг, затова не ги подкрепихме”, коментира той.

Според е важно програмата на правителството да се изпълнява.

„Ако Румяна Бъчварова изпълнява програмата, под която сме се подписали всички, ще я подкрепяме. Ако не изпълнява – дали е Бъчварова, дали е Вучков, дали е Борисов, ние ще сме против”, каза още Валери Симеонов, след като премиерът обяви, че тя е неговият избор за нов министър на вътрешните работи на мястото на подалия оставка Веселин Вучков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Abe ima verni neschta simionov ne e lesen ne mu poka ot boiko nito go darpa sa Schlifera
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще се договорят!!!
7
1
 
8
 
! Отговори
bolgar преди 9 години
На следващите избори без фалшифия патриотичен фронт ! Това излезе фронт за подкрепа на Бойко излъгаха избирателите си! Без тях и без абв артистите
6
3
 
1
 
! Отговори
един преди 9 години
Всички коментирали от 1 до 6 или не могат да четат и да разберат какво е казал В. Симеонов или са просто естествени ***!!!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алоооооууууу , Патриотитееееее , нали щяхте да спирате новините на турски .............. какво стана , а ???????????????????????????????????????????????
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как да не го подкрепихте бе?! гласувахте не против, а въздържал се, дефакто ЗА! ***!
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама ни ривахте кога земахте кинтите на борисов, *** и продажници гадни!
2
4
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ ,,ПАТРИОИ,,,----НЕМА НУЖДА ОТ ВАС ----ДПС Е НА ВЛАСТ
1
12
 
10
 
! Отговори
Псевдо патриотите преди 9 години
От Патриотичен фронт ги е яд, че Бойко не предложи техен човек за министър на вътрешните работи, затова сега ронят сълзи. Бойко име е дал солидна сума пари срещу подкрепа, а те още хленчат недоволно и искат свои кадри във властта. Тези са същите като Атака. Преди време Сидеров се задоволяваше само са пари срещу кворум или подкрепа, но искаше и постове, които така и не получи.