Шоу: Москов тича в кулоарите, но изпусна контрола

В НС биха звънеца, преди министърът да стигне в залата
Обновена: 6 мар 2015 16:35 | 6 мар 2015 15:20,
32
Шоу: Москов тича в кулоарите, но изпусна контрола
Петър Москов Снимка: БТА, архив

Краят на пленарната седмица в парламента завърши зрелищно. Здравният министър препускаше в кулоарите, за да стигне по-бързо до пленарната зала, където го чакаха. Буквално секунди обаче не му стигнаха, за да „спаси“ участието си в петъчния парламентарен контрол.

И на крачки от пленарната зала Москов чу звънеца, който сложи край на заседанието десетина минути по-рано заради липсата му.

Минути по-рано председателстващият заседанието Иван Иванов от Реформаторския блок обяви, че здравният министър закъснява. И обяви, че ще му отпусне минутка време, за да пристигне. Москов обаче не дойде след нея и това напрегна председателстващите заседанието, тъй като те се излъчва на живо по БНТ и БНР.

В същото време Иванов попита другия заместник на парламента - Димитър Главчев, дали има информация от министъра, но отговорът беше отрицателен.

Тогава председателстващият обяви: Надяваме се министърът да е в добро медицинско здраве, и удари звънеца за край на заседанието.

По-късно от здравното министерство съобщиха, че Москов е изпратил писмо до председателя на Народното събрание Цецка Цачева, в което изразява дълбокото си съжаление от факта, че закъснението му за парламентарен контрол днес е попречило на планирания дневен ред на заседанието на Народното събрание. 

Закъснението на министър Москов е било заради продължила повече от предвиденото време работна среща. В писмото си той уверява за бъдещо стриктно съблюдаване от негова страна на Правилника за работа на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
Доста бързо се забрави тази "случка".................................................................1: То си е още живо, тъй ли?2: Е сега не знам във момента дали още е живо. Трябва да звъннем. Ама той сега ми позвъни кво става с туй бебе и т. н. почна.
23
2
 
6
 
! Отговори
7 преди 9 години
Москов вземи си в ръце и виж колко пари се крадат в болниците и зъболекарите също крадат здраво айде действай ако ще правиш нещо
22
1
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
Пешо , давай Пешо, напляскай непослушните - симпатяга си , аз съм с теб !
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимката обяснява, че ееееее такава здравна реформа че направи
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ МУ СЕ СЪРДЕТЕ НА МОСКОВ, ТОЙ СИ Е ТАКЪВ.
19
3
 
6
 
! Отговори
Москов преди 9 години
Е-й-й-й такъв го вадя :))
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То па един контрол!От такъв контрол го докарахме до тука!
17
18
 
13
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Отдавна повтарям, че този клоун отдавна трябваше да подаде оставка. Хората бързо се усетиха и не се връзват на популистките му номера.
16
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-полека бе момче.И утре е ден.Да не би Борисов да те вика,или оставка да ти иска.Дали си там или те няма никакво значение няма.Нито има кой да те слуша в залата,нито пък нещо важно ще кажеш.Бутафория пълна играеш.ПРОФОРМА правиш(ще правиш) РЕФОРМА.Тримцата :ти,Лукарски и Ненчев,сте като от "запаса".Смях и съчувствие предизвиквате с мерак и леващина, за радост на Кунева и Раданчо(Ванчо).
15
5
 
11
 
! Отговори
маги преди 9 години
КОГА МИСТЪР МОСКОВ ЩЕ ПОМИСЛИТЕ ЗА М СЕСТРИ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА, СКАПАНА ЗАЩОТОВИЕ Я СКАПАХТЕ!с 500 лв не е смешно вече, как може да мълчите по тоя въпрос или пак няма пари1 безхаберници това сте!защо вие умните депутати не останете на тая заплата какво вършите освен крадене и безобразия! бог да ви накаже!
14
5
 
11
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Пионки са не само на западни посолства, а и на източни.Или Болния и Гея не са съветски агенти?
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще искат да го компрометират заради това, че той е против биячите на лекари.
12
0
 
6
 
! Отговори
гост преди 9 години
До А САМОЛЕТАНе беше той до Америка, а Лукарски! Все не ни е право!
11
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами човека работи, а не като тия туфлеци в парламента. Москов е най-силния министър в това правителство и дай боже за година 2 да успее да направи реформите в здравеопазването, за да можем ние нормалните, които си плащаме осигуровки да получаваме качествено обслужване, а тези които не плащат да не получават нищо освен животоспасяваща намеса. Свърши далаверата, не се осигурявам, а като ми дойде до акъла някоя скъпа операция с 500 лв. съм в играта.БРАВО МОСКОВ!
10
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 1"В задръстване е бил, в момента трафика е ужас...."Не само, той си е просто задръстен :)
9
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оооо, Моско, много поздрави на другарката Пръмова да пратиш или ти беше отвратен от комунистическият режим...И по-полека с белото, че не ти остава време за друго.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникаИ син на Ема Москова ако я помните!!!! Ха Ха Ха
7
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абее ей ***, глупави политици, вие си правите цирковете, а положението на народа е повече от зле! Вижте какво стана във Велико Търново, един *** уби една студентка, защото не е затвора, където му е мястото, а причаква да убива хора. Това нормално ли е??! България не е Народното събрание,където са се събрали алчни маймуни, пионки на разни западни посолства!
6
28
 
23
 
! Отговори
циника преди 9 години
Ето още един от това правителство с изцъклен като след магистралка поглед.Верно ли, че тоя бил братовчед на Теди Москов-***?
5
4
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Аз ако съм...министър,пред празна зала няма да...говоря.Москов го призоваха за отговор пред 4-5 дупетата.Мен ме е...срам,за него не знам.