Бареков пита: Поднесе ли Василев главата ми на Борисов?

Лидерът на ББЦ сигурен: Ще имаме 3-5 съветници в големите градове
39
Бареков пита: Поднесе ли Василев главата ми на Борисов?
Снимка: ББЦ

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков заподозря, че банкерът Цветан Василев е поднесъл "главата му на тепсия" при срещата си с Бойко Борисов в Банкя.

Още по темата

„Мисля, че по време на срещата между Бойко Борисов и Цветан Василев в гаража в Банкя, за която премиерът си призна, споменавайки и моето име, Василев е поднесъл главата ми на Борисов“, коментира евродепутатът на пресконференция във Варна.

Бареков призова премиера да каже това ли е била "цената на сделката" -  „Аз ще ударя Бареков, ти ще спасиш банката“.

Според евродепутата това би обяснило много от последвалите събития - серията атаки срещу него, семейството и партия „България без цензура“, немотивираните оставки на Ангел Славчев, Росен Петров, Георги Ковачев, Калина Крумова, данъчните проверки, в които се проверява дори 9-месечният му син и къщата на баба му в Пловдив.

В партия „България без цензура“ е имало вътрешни хора на банкера, които освен заплата в партията, са взимали и втора заплата от Цветан Васивел, смята Бареков.  Такива според него са били Стефан Кенов, Ангел Славчев и Росен Петров.

Решението по думите му е било Бареков да бъде оттеглен в опозиция, за което признал и самият Цветан Василев при срещата си с Бареков в Брюксел. „Тогава Василев ми каза: „Аз съм се разбрал с ГЕРБ, ДПС, БСП. Правим голяма коалиция, която ще спасява банката. Борисов се плаши от тебе и трябва да се оттеглиш в опозиция“.

Бареков обясни, че не е бил съгласен с такава договорка, заради което са последвали и атаките срещу него и партията.

Той коментира и темата за предстоящите местни избори, като заяви, че в никакъв случай за кмет на Варна не бива да се избира отново човек на ГЕРБ.

Бареков призна, че за местните избори няма забранени коалиции, но бе категоричен, че по никакъв начин не трябва да се влиза в такива с ГЕРБ и ДПС.

Този път предизборната кампания ще бъде съсредоточена в големите градове, каза той и допълни, че очаква ББЦ да има достоен кандидат за кмет на Варна, петима кандидати за районни кметове и качествена листа за общински съветници.

Очаквам в големите градове след местните избори "България без цензура" да има между трима и петима общински съветници, коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Радоев преди 9 години
E няма по-голям *** от този Бареков. И той заслужава да лежи в затвора, също както Цветан Василев, който рано или късно ще бъде вкаран на топло.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков дали е *** или само се прави на ***??
23
0
 
11
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
BYUREKA IMA NUJDA OT LECHENIE.TOVA PRI NEGO SE KAZVA PSIHORASTROISTVO.MANIYA ZA VELICHIE KOMPLEXS ZA. NEVNIMANIEPROST KATO ASPARUHOVSKIYAT MOST
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чудех се къде ли са мармотите и шоколада...
21
0
 
14
 
! Отговори
знайко преди 9 години
време за реклама.
20
0
 
26
 
! Отговори
Шлосер преди 9 години
Като гледам коментарите под статията, *** се е "преборил" за народната любов и моята в това число. Имах планове да го поканя за преводач от английски в моята фирма, ама после реших, че е свръх квалифициран и се отказах. :-) В интерес на истината да излъжеш толкова народ и да наглееш още повече ... не е лесно, но си има психиатри за тези патологии. Ама баш ДУДУК !
19
0
 
19
 
! Отговори
sorry преди 9 години
Уморените коне ги убиват,нали!
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каква ббц, като отдавна не съществува?! и откога някой ще трябва да разнася екскременти из правителството?!
17
0
 
20
 
! Отговори
Гочо до 14 преди 9 години
А трябва ли изобщо да държат психопати в Европейският парламент?Това да не е психиатрична клиника?Би трябвало да го отстранят и ходи да се лекува.Но неговото май не е лечимо.
16
0
 
22
 
! Отговори
Гочо преди 9 години
Този психопат няма ли работа,ами ни занимава с идио..змите си ?
15
0
 
24
 
! Отговори
Owow преди 9 години
Дудукът пак се изсили!Главата му и една стотинка не струва, а той се мисли за много голям, но на изборите няма да получи по-вече от 10 гласа!Той и за това избяга от България!
14
1
 
23
 
! Отговори
Росен Петров преди 9 години
Колега, казах ти да си пиеш хапчетата редовно, и да спреш да се напушваш, че се излагаш отново.
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барека много на сериозно се взема,много интересно ще стане кои ще бъдат съветниците му като всички избягаха от него.
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дудук, чат-пат имаше по градовете свестни хора от партията ти. Към днешна дата бъди сигурен няма ни един читав. Когато говориш за Цветан Василев, разяснявай и защо числото 20 е общото между него и теб?Ти си невероятен лицемер, който без покровител е абсолютен ***.Изчезни...
11
1
 
22
 
! Отговори
марти преди 9 години
Бюрек,ти кога беше на..власт,всъщност???Моля за това опресняване на паметта ми,защото нещо ми се губи момента!!!
10
1
 
26
 
! Отговори
обективен преди 9 години
Бареков вече е политически труп . Прекалено е комерсиален ! Да си изкара мандата с високата заплата в Европейския парламент и да излиза в пенсия .
9
0
 
24
 
! Отговори
sdfgsdfg преди 9 години
Жалко, че инициалите БББ вече са заети, иначе можеше да се прекръстят на "България Без Бареков" :)Ама както се казва "Отминавай народе, тук няма нищо за гледане" откакто Цветан Василев не дава кинти за партийката. Даже Петното ще избяга от Баречо, ако не му плащат :D
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бардаков, ... безплатен, приятелски съвет - влачи каквото ще влачиш тоя мандат и се пенсионирай !Ако си разумен ще имаш за пиячка докато си жив.
7
2
 
25
 
! Отговори
Симо преди 9 години
До АнонименТоя добре ли е??!! Колко пари даваше да се пълнят залите с тъпите концерти на Нешка??!! Как ще ги накара да гласуват за него!! Изгони си екипа от работещи хора и остави гейчета и една червена кобила, дето мина през креватите на повечето мъже в ббц.
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барек, сбогом, майна, всичките ти опити да поддържаш огъня са жалки, ти си отиде чуек, хахаха политически труп.