Следващ ход: След магистралите – заводите!

Премиерът преряза лентата за ново производство в Стара Загора
Обновена: 28 май 2015 17:07 | 28 май 2015 16:41,
143
Следващ ход: След магистралите – заводите!

След магистралите премиерът Бойко Борисов обеща да се захване със заводите. Според него това е начинът да се вдигне икономиката на страната.

Още по темата
За следващия си ход Борисов съобщи в Стара Загора. Там той откри нов завод за производство на автомобилни уплътнения. Основни клиенти на фирмата са световни автомобилни гиганти, разказа премиерът в профила си във Facebook.

Инвестицията в новата производствена база е 10.5 млн.евро. Очаква се до 2016 година работещите за тази международна компания в България да достигнат 1600 души.

"Щастлив съм, че успяхме да осигурим добри бизнес условия и политическа стабилност и все повече големи, международни инвеститори започват да избират България. След инфраструктурата са заводите. Така се вдига икономиката”, написа премиерът.

По време на откриването Борисов призова да се използват европейските програми  до 2020 г. и да се откриват нови мощности в страната.

Премиерът, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, областният управител инж. Георги Ранов, посланикът на Турция Сюлейман Гьокче и представител на международната компания за автомобилни уплътнения прерязаха лентата на новия завод.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Магистрала към Турция, завод на Турция, вместо южен турски поток, ГЕРБ и ДПС си пият кафето и постепенно си ставаме пак турска държава само дето Тиквата е бръсната без ***.
80
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
тоя бойко голям *** ИЗЛЕЗЕ , ТО НЕ ЧЕ СЕ ОЧАКВАШЕ НЕЩО ПО- ДОБРО мноого АМА МНОГО Е *** , ПО *** Е ОТ ОНЯ С ПЛЕВНЯТА
79
3
 
23
 
! Отговори
любомир преди 8 години
До месец откриваме модерен завод за ластици
78
2
 
21
 
! Отговори
пупи преди 8 години
ББ има предвид, че след като пререже лентите на магистралите, ще се натресе на частния бизнес и ще реже техните ленти
77
2
 
22
 
! Отговори
аман преди 8 години
Ако постоиш още на власт,дърт пергиш,май гробища ше правиш,а не магистрали.
76
5
 
21
 
! Отговори
СЗ преди 8 години
На около 4-5 км. на изток се намираше АТЗ-един от бисерите в короната на химическата промишленост отново на СИВ,с не по малки заплати и работници. Сега е изпокраден тотално,все едно че е паднала атомна бомба!Има още много производствени мощности,коита даваха работа на останалата част от жителите на града-роботостроителни,машиностроителни и др. А сега се радваме на трохите,които ни подхвърлят.
75
4
 
23
 
! Отговори
СЗ преди 8 години
На около 500-600 м. от този "завод" се намират два 15 етажни корпуса,с многбройни няколко етажни цехове и постройки на бившия гигант на електронната промишленост в бившия СИВ-ДЗУ,като само един от етажите му е с площ колкото на пършивото предприятийце.ДЗУ даваше работа с изключително добри за времето си заплати-аз например през 85-ср.техник-настройчик на ЕИМ започнах с 480 лв. основна заплата,а да не говоря,че имаше много колеги,които се мръщеха на 800-900 лв.10 000 човека работеха.
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая година полупроводници догодина цели проводници кой го каза
73
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
niamam namerenie da rabotia za mijavata vi zaplata i palnia tlastite gushi .
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ami madjo da ti varne parite deto razfasovahte zavodite rymen ovcharov sashto hahaha smeshtnik.kostovci doganovci i dr.takiva niakolko stotin prestapnika ...
71
1
 
17
 
! Отговори
налъм цъфнал преди 8 години
Заводи за скраб от бивши заводи
70
3
 
15
 
! Отговори
питон преди 8 години
нарцисът ленторез ТИКВА подозрително мълчи за гърмен лошо уважаеми сънародници страната ни е на ръбът на национална катастрофа маи нас ще ни делят не македония
69
2
 
15
 
! Отговори
Край преди 8 години
Е това е премиер - радвйте му се. Готов е да " открие" всичко от 50 пейки на име "Моци" до Александър Невски. от завод /разбирай цех/ за гумички до магистрала до ...
68
1
 
18
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Днес,какво толкоз страшно написах та го изтрихте?"За българчетата няма детски ако родителите им работят и получават "бомбастичния" доход от 1200лв(общо и то бруто)"
67
24
 
11
 
! Отговори
Осман паша преди 8 години
Какво сте тръгнали да му търсите на Бойко кусурите той е единствения политик който може да направи нещо за България как не го разбрахте бе...такъв политик като него не е имало в новата ни история...пич е.. не е като другите политици плазмодии и амеби...
66
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заводите не се ядат !
65
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той и Чаушеску строеше, строеше......
64
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А заводите кога?!Когато построиш магистралите след 30 години ли?
63
7
 
29
 
! Отговори
sfhsf преди 8 години
Най - големия *** и *** в политиката на държавичката. Боко, селяка ***. И не спират да го показват как реже лентички.
62
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо инвеститорите са от Турция ? Нали сме в ,,братския ''ЕС, къде са европейските инвеститори, къде са ,, братските ''американските инвестиции? Къде са продажници ?!