Патриотите чакат 30 юни и казват остават ли с ГЕРБ

Валери Симеонов видя желание за положително развитие
12 юни 2015 13:17,
34
Патриотите чакат 30 юни и казват остават ли с ГЕРБ
Снимка: архив, Булфото

Патриотичният фронт ще каже дали продължава подкрепата си за кабинета на 30 юни, обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов след поредните преговори с ГЕРБ в парламента. 

Преди седмица Патриотите излязоха с ултиматум към партньорите си да приемат 7 мерки от предизборната им програма или оттеглят подкрепата си на 1 юли.

Още по темата

"Има сериозно желание от страна на партньорите от ГЕРБ проблемите да бъдат решени", каза Симеонов. Той обясни, че вижда сериозно ангажиране от страна на Цветанов и министрите, а и намекна, че може да се очаква положително развитие. 

Днес Патриотите разговаряха с вътрешния министър Румяна Бъчварова, а вчера са имали среща с шефката на ДНСК, с която са уговорили събарянето на незаконните постройки в Гърмен. 

Преговорите за продължаващата подкрепа на Патриотите ще стигат и до Изборния кодекс. Следващата седмица двете формации ще обсъдят изборните правила и искането на ПФ за активна регистрация. 

Това съобщи шефът на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов след поредния кръг разговори днес. Така наречената активна регистрация за изборите означава, че всеки избирател ще трябва да се регистрира за участие във вота. Това е един от начините да се премахнат мъртвите души от избирателните списъци. 

Цветанов беше категоричен, че исканията на Патриотите не са ултиматум.  "Не е ултиматум или условия за подкрепа на правителството. Всяка партия трябва да отговори на очакванията на избирателите си", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали беше до 1 юни, пък сега..... . Лапачката е сладко нещо......
8
1
 
12
 
! Отговори
sfrjj преди 8 години
Горките "ПАТРИОТИ"! сега чакат 30 юни, после ще чакат 31 юли и т.н., докато народа не събори тази мафиотска власт...
7
0
 
2
 
! Отговори
Bb преди 8 години
Tia samo plaschat vse napuskat i gerb im sviva petlite a 4engetata bkp karaka4anki simionov ostavat vie ne Ste s harakter be kakvi patrioti Ste gerb vi Komandva a vie Mijiturki Seite strah vi e ot 4engetats na gerb
6
2
 
15
 
! Отговори
:) преди 8 години
На 30 юни ще стане ясно дали ПФ ще влезе в следващия Парламент. Маха се от Тиквата - влиза, остава - не влиза. Аз подозирам, че ще си налягат парцалите и ще си крадат с Тиквич, докато може. Не са хора, които гледат в бъдещето.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алчният Валери, зяпа Боко и трепери.
4
0
 
12
 
! Отговори
цирк, цирк преди 8 години
Някой вярва ли изобщо на тези циркаджии? Ако има такъв, то незабавно да се прегледа!
3
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
българите които са гласували за паричния фонд доволни ли са от избора сивиждат ли за кого и за какво са гласували 25 години не стигнаха ли на този *** народ
2
2
 
13
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
Кой 30юни бе валерка
1
2
 
18
 
! Отговори
патриот Валерко преди 8 години
Чакам до 30 юни да видя дали ще има раздвижване по банковата ми сметка и тогава ще реша оставаме ли с ГЕРБ