ПФ с ултиматум: 7 закона до 1 юли или сбогом!

"Подкрепата и търпението ни вече са изчерпани"
Обновена: 27 май 2015 13:58 | 27 май 2015 12:34,
61
ПФ с ултиматум: 7 закона до 1 юли или сбогом!
Влери Симеонов. Снимка: архив Булфото

Патриотичният фронт постави поредния си ултиматум на управляващите - да приемат седем от приоритетите им до 1 юли. В противен случай след този срок хората на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов заплашиха, че ще напуснат властта. 

Сред седемте искания на Патриотите е прилагане на мерките от предизборната им програма срещу битовата престъпност. Валери Симеонов предупреди, че случаят "Гърмен" е характерен и за стотици хиляди други населени места. Патриотът обвини ДПС, че прокарва политика, която внушава чувство на безнаказаност за ромите. 

Сред другите искания на Патриотите са промени в Изборния кодекс - въвеждане на задължително гласуване и вдигане на прага на преференциалния вот.

ПФ е и за гарантиране на неувеличаването на цените на тока и решаване на институционалните проблеми на българите зад граница. 

"Подкрепата и търпението ни вече са изчерпани", каза Симеонов, припомняйки, че от началото на мандата нищо от тези приоритети не е изпълнено.

"Декларираме, че подкрепата на Патриотичния фронт към настоящото управление не е безусловна. Неизпълнението на седемте приоритета ще доведе до прекратяване на подкрепата на правителството след 1 юли 2015 година", каза Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
6
 
! Отговори
Кико преди 8 години
Напълно съм наясно, че има страни, в които е налице задължително гласуване. Но това не променя мнението ми, че се нарушават правата ми! Това, че някъде се практикува, не означава, че АЗ ТРЯБВА ДА ГО СМЯТАМ ЗА ПРАВИЛНО! Твърдо против съм!!!
50
2
 
4
 
! Отговори
антиЕС преди 8 години
до 44слушай ,ако неонацизма е добър вариант за БГ аз съм ЗА
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дрьн дрьн ярина ,власта е сладка а ние не сме жабета пичаго .
48
5
 
6
 
! Отговори
zaw12929 преди 8 години
До Анонимен Какви 5 лева- патриотите ни защитават правата, лошото е, че помежду си партиите в парламента се ритат, вместо да приемат по разумни дълготрайни годни закони
47
4
 
10
 
! Отговори
zaw12929 преди 8 години
ПРЕДЛАГАМ: Да се сложи задължително ИЗБИРАТЕЛЯ да ина 8 клас - образователен ценз, за да се елиминират неграмотните *ни, срещу заплащане да определят кой да ни управлява. Над 80 години да не гласуват.
46
4
 
2
 
! Отговори
chik преди 8 години
tea kurajlii, ako gi ponasiniat malko murgavite bulgari i po-barzi ot bulgarskite magareta ste stanat.:-)
45
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
искат още пари тия от Паричния фронт, затова е цялата дандания. Като видяха че се взе 16млрд. заем и искат парче от баницата
44
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЗАДЪЛЖИ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТАЗИ ***, С МЕН СА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ, ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА
43
12
 
15
 
! Отговори
Евала преди 8 години
Валери,ако успееш да поставиш ДПС и *е на мястото им ще гласувам за теб до ГРОБ :)Дори и да напуснеш властта пак си там !
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
7 zakona e imalo po vremeto na NOI. Sled potopa i NOIEVIA kovcheg (korab) Bojiite zakoni stavat 10. Drugaria Simeonov seriozno e izostanal s vremeto ! :)
41
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това управление все повече става заложник на неонацистите. Жалко, но и очаквано.
40
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
статуквото е заплашено и започнаха добре познатите ченгесарско -патриотични постановки , а матряла цвили възторжено
39
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко пъти предупреждава ГРОБ, че ще оттегли подкрепата си, ако не махне Заместник-министъра на отбраната Орхан Исмаилов? Първо им даде ултиматум 24 часа, после една седмица, до края на месеца ... Махнаха ли го? Не. Същата работа сега и със седемте точки. Толкова е беззъб този, че няма повече накъде. Само си вдига цената, за да вървят капиталовите потоци от ГРОБ към него.
38
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде, хайде, поредните кьорфишеци от паричния фонд. Те дори нямат програма, всяка тяхна идея е крадната от уж лудия Сидеров. Хареса им на народната трапеза. Как такъв търбух като каракачанката ще се откаже от лапането и от поста на зам, председател на НС? Той драпа години, за да се върне в депутатството, сега ще се отказва, грънци.
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Достатъчно е само едно нещо да поискат,съдебна реформа и върховенство на закона.Всичко останало е следствие.Но ако тайните договорки между ДПС и ГЕРБ не престанат,нищо от това няма да се случи.А ДПС точно това иска,ПФ и РБ да се оттеглят от коалицията,ГЕРБ да управлява в малцинство,с подкрепата на ДПС,която ще е съвсем "безкористна".
36
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вземайте си условията под мишница и дим да ви няма, че много ви миришат краката. И без това нещата отиват към ВНС.
35
8
 
11
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
Симеонов да слеза на земята и да си наляга парцалите. Като не иска да е в управлението, няма право да настоява за каквото и да е. Ако иска промени - да влиза и да носи отговорност, а не да се прави на Сидеров и златното пръстче. На следващи избори, я събере 4%, я не.
34
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Паричния фронт е шампион по популизъм
33
6
 
15
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Плашиш гаргите. Накрая Цв.Цв. и Борисов ще ти дадат някой лев и отново ще си стиснете ръцете- национални предатели, а не патриоти сте вие
32
6
 
11
 
! Отговори
kan4o преди 8 години
Уважаем др.Симеонов-КАТАДЖИЯ,не се изсилвай много.От 1.06. тази година няма да е , ама от 1.11. пак тази година съвсем башка ще си пасете воловете.