Почина първородният син на президента Плевнелиев

Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия
8 авг 2015 14:45, Петя Славова
784
Почина първородният син на президента Плевнелиев
Снимка: Булфото

Почина първородният син на президента Росен Плевнелиев, съобщиха  от прессекретариата на президентството. Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия.

 В изявлението от държавния глава и семейство му пише: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

 В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


784
Още по темата: синРосен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
23
 
22
 
! Отговори
az преди 8 години
Жалко за това младо създание:( Няма Господ - не може баба ми, на 78 години да е жива, а това дете да умре толкова младо.
252
3
 
73
 
! Отговори
Няма значение преди 8 години
Познавах го беше много добро моче играехме футбол заедно мир на праха му дано е на по-хубаво място... Вече липсваш Филка <3!
251
11
 
43
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Първо........съболезнования искрени. Дано детенцето се усмихва в един по-хубав свят.Второ..........или днес. бг да намери начин да елиминира уродливия ***, или напуснете всички този сайт!
250
5
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости детенцето. В тези трудни за едно българско семейство мигове да се помолим за душата на това дете и да бъдем по добри.
249
11
 
103
 
! Отговори
една майка преди 8 години
Никога не съм харесвала президента,но на бащата Плевнелиев съчувствам с цялото си сърце.Моля ви спрете с гадните коментари,това е страшна трагедия!
248
52
 
38
 
! Отговори
Букет преди 8 години
До 123:Такъв човек, който го е грижа за България, за милионите, които са ощетени от родителите на починалото отроче и подобните им.. Пет пари не давам за това, защото се случват далеч по-грозни неща, а баща му ни дрънка високопарни клишета докато целия ни народ загива :(
247
17
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не харесвам Плевнята,но това че едно малко детенце е починало е ужасна трагедия.Няма значение чие е детето.Нека почива в мир.
246
17
 
115
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До всички тук които пишат злобни и подигравателно коментари:Засрамете се бе ! Това е трагедия и никой не заслужава такава мъка!Замълчете по добре!
245
9
 
64
 
! Отговори
nina преди 8 години
Не харесвам Плевнелиев! Но никой родител не трябва да погребва детето си. Поклон пред паметта на детето! Искрени съболезнования на семейството!
244
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Децата не са виновни и не трябва да плащат за грешките на родителите си!Нека почива в мир.
243
6
 
71
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Хора, Бог да прости невинното дете! Имайте милост и имайте съвест хора, детето не ви е виновно за нищо. Моите съболезнования към цялото семейство. Трагедията е голяма. не пожелавам на нито един родител такава загуба, такава жестока съдба!
242
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До пожеланиеЧе днес.israel християнска медия ли е ? Я пак си помисли ?
241
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българинът е цар на лицемерието. Защо повечето сайтове изтриха коментарите на хората за смъртта на невинното момченце. Нима за болката на Плевнелиеви имат значение в момента изявленията на стотици анонимни хора. Защо не се изтриха коментарите в статиите за малкия Паоло, за онова пеленаче убито от пияния граничен полицай, списъка е безкраен. Нима родителите на тези деца не можеха да бъдат засегнати от нечии думи. А иначе никой, даже Плевнелиев не заслужава такава мъка и болка!
240
11
 
35
 
! Отговори
se преди 8 години
Да замълчим в този момент е най добре за всички.Поклон!
239
44
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви лицемери сте.Този ще ви вкара във война с Русия.В момента сме заложени като цел на джихадистите и само господ ни пази да не избият семействата ви а вие на умрете на фронта,а Вие жалите един продажник, кукла на конци, който е милионер ще се пенсионира с 1500 лева пенсияа вие ще работите до 65 години и ще живеете най-много до 67с 250 лева пенсия
238
27
 
20
 
! Отговори
Цветанов преди 8 години
И ся ко прайм?
237
13
 
16
 
! Отговори
пожелание преди 8 години
Дано парите от рекламите днес, собствениците на днес-а да ги да дат за цветя по подобен случай мноого скоро...Правенето на пари от мъката на едно семейство е нито християнско, нито човешко...
236
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тя и Мерилин Монро така внезапно и стана лошоот тайните службиИво Инджев няма ли да нашите за дългата ръка на кремъл
235
36
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 1 година учи в Англия.НАй-вероятно е пробвал някакви нови хапчета за забавляние.Само че последните са убийствени
234
19
 
41
 
! Отговори
човек преди 8 години
изключете коментарите ,засрамете се