Бежанците да не бягат, а да хванат пушките!

Според Бойко Ноев НАТО трябва да им помогне да победят
3 сеп 2015 12:07,
83
Бежанците да не бягат, а да хванат пушките!
Снимка: bTV

Смятам че тези хиляди, десетки хиляди млади мъже, здрави мъже, трябва да хванат пушките и както нашите предци и както европейските народи в миналото, когато някой е застрашавал тяхната територия, начин на живот, техните семейства, с пушка в ръка са се биели и са загивали. Европа и НАТО трябва да помогнат на тези хора да се върнат и да победят тези нашественици, които им режат главите и им изнасилват жените, заяви пред bTV бившият министър на отбраната Бойко Ноев.

"Всяка държава е уникална по своему, но България е уникална с това, че е най-бедна в Европейския съюз. Освен това 10% от нашето население е свързано по някакъв начин с ислямската религия и съотношението между християни и мюсюлмани продължава да се влошава във вреда на християните", коментира още Ноев.

"Влошаването на двата фактора - по-бедна и етнорелигиозният състав на населението, безспорно подхранва националистическите партии, които от вчера говорят за смяна на геополитическата ориентация на България. Просто една от тези партии иска България да бъде в Евроазиатския пакт", допълни Ноев. Според него това е сериозна промяна и е заплаха за националната сигурност.

"Аз съм съгласен с тези, които казват, че това не е бежански проблем, а е своеобразен геополитически проблем. Това е едно преселение на големи групи хора, което създава неочаквани проблеми за Европа. То ще засили противоречията в Европейския съюз. Това ще го видим съвсем скоро, тъй като при никакво положение част от европейските страни няма да приемат позицията на Германия", каза бившият министър.

По думите му канцлерът Меркел е допуснала сериозна грешка обявявайки, че Германия е готова да приеме едва ли не всички, които желаят да отидат там. "Това създава проблеми не само за германското общество, но това е дето се вика техен проблем. Това създава проблем на обществата по пътя на мигрантите, защото виждате какво става в Сърбия, в Унгария, а вероятно може да се случи и в България при някакви обстоятелства", коментира още той.

"През 2013 г. в България имаше политици, които казаха че бежанците ще подобрят генофонда на българите. Не съм съгласен с тези, които смятат, че по този начин ще се реши проблемът с работната сила в Европа, това е позицията на Великобритания изразена чрез "Икономист" и е опасно българските политици да подхващат тези. За България това няма да бъде валидно. Продължавам да твърдя, че за България това е проблем за нашата национална сигурност“, категоричен бе Ноев.

"Европа, която е свикнала да работи в една постоянна обстановка, трудно се справя с такива неща. Европа сега ще се свие, ще се национализират системите за сигурност", каза още Ноев.

"Защо в България не се задържа никой, защото България чинно и много дисциплинирано, може би най-дисциплинираната страна в Европа, която приема бежанците, описва ги, сваля им отпечатъци на тези, които хване и ги регистрира, но тези хора си заминават", коментира Бойко Ноев и допълни, че трябва да направим всичко възможно, за да опазим своите граници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Psihologicheska voin преди 8 години
Tezi islqmisti trqbva da se sprat -
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американско *** , купено за жти стотинки.
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те ще хванат пушките ама срещу нас.Бежанците са изпращани в Европа не бягат от никой.
44
0
 
4
 
! Отговори
Трол преди 8 години
Чета ви коментарите и повечето сте хипер,мега,ултра прости!!!Няма Меркел,няма Обама,няма Камерън,няма Бойко......ние сами си причиняваме това,което става.Защото мълчиме,защото сме толерантни,защото за нас е по-важно да не се обиди Сюлейман или гея Тейлан,а не че децата ни ще растат в мюсюлманска Европа.Какво им мълчат всички на тия млади хомосексуалиси от снимките по статиите?Дръгнали в Европа?А къде са европейците да им набият кратуните и да ги натирят обратно?
43
0
 
10
 
! Отговори
Ан преди 8 години
И друг път в историята някои владетели са се оптвали да населят ударно Европа с простообразовано мюсюлманско население и да управляват невежите маси, да разделят и унищожават там, където не могат да управляват. Това не са бежанци, това е геополитика на големите играчи. Обама е убиец, а Меркел - к***ва.
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде поредния храненик на амеликанците ръси умнотии.Само дето нещо се е объркал.Никакви нашественици няма в тези страни ,а господарите му от САЩ разтуриха държавите им ,въоръжиха главорезите и сега плещят глупости.Я си намерете какво им каза Кадафи когато започнаха бомбардировките над Либия и всичко ще ви се изясни.
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато поискаш постоянен подслон при някого, се съобразяваш с неговия бит и духовност.А не след много малко време, да искаш да наложиш твоите или някакви други.Или по нашенски казано,ти го пуснеш под масата, то иска да се качи на нея!
40
2
 
7
 
! Отговори
Алекс СПб преди 8 години
До НАТО"НАТО в момента притиска Русия. Не занимавайте НАТО с дреболии, те искат руската земя."Еми няма никакъв проблем, да си идват ... ще им дадем по един парцел 1м*2м руска земя...
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доказателства за тайни връзки на Вашингтон с Ислямска държава са преди всичко признанията на висши американски представители, че ключови съюзници на САЩ подкрепят тази екстремистка групировка. През септември 2014 г. генерал Мартин Демпси, командващ на американската армия, заяви пред американския Конгрес: Знам, че наши основни арабски съюзници финансират Ислямска държава. Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън отиде една стъпка по-нататък, като обясни, че Турция, Катар, ОАЕ и Саудитска Арабия са толкова решени да свалят Асад че наливат стотици милиони долари и десетки, хиляди тонове оръжия
38
0
 
9
 
! Отговори
Странна работа преди 8 години
И НАТО и ИД се финансират от САЩ. Важно е да се въртят парите.
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Още един луд"Ако Асад падне, ще падне и Египет и цяла северна Африка + близкия изток ще станат най-голямата ислямистка организация в света."Ако падне Асад ... следваща ще е Турция, а Бългярия да се готви...
36
3
 
6
 
! Отговори
НАТО преди 8 години
НАТО в момента притиска Русия. Не занимавайте НАТО с дреболии, те искат руската земя.
35
0
 
2
 
! Отговори
до 54 преди 8 години
Западните правителства обмислят дали да не запратят икономическите имигранти там от където са дошли, така че нашите гастарбайтери май ще се приберат на талази, на талази. Само че на тях не може да се разчита. Те са свикнали да се "навеждат", а не да се борят.
34
2
 
6
 
! Отговори
Пушките преди 8 години
Българите да хващат пушките и да изгонят американците от родната земя. Да ама те са с танкове и газят здраво.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Да се бият наистина срещу ИД означава да застанат на страната на Асад, а тогава НАТО няма да им помогне." Нато помагаше на "армия на Ирак" - около 130 000 човека, ама след няколко дена битки с ИЛ 90 000 са избягали...
32
0
 
2
 
! Отговори
Още един луд преди 8 години
Ако Асад падне, ще падне и Египет и цяла северна Африка + близкия изток ще станат най-голямата ислямистка организация в света.Аман от луди, един Хитлер не им стигна
31
0
 
2
 
! Отговори
italian food преди 8 години
da fastat mashinite za proizvodstvo na pizza :))))) naprimer - diametar ot 10 do 100 cm, spagetti ot nomer 1 do nomer 10, makaroni s malki i golemi dupki, ravioli s spanak i tortelini s bosilek...s 5 000 000 000 kilograma bg jito ste proizvedat 500 000 000 000 000 000 porzii hrana za novite bejanci... pozitivno da gledame napred :))))))
30
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хе, хе, НАТО, ако искаше наистина да унищожи ИД, два дни са му достатъчни. Единствените, които наистина се бият срещу ИД са Асад и кюрдите.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да хванат пушките както нашите предци, чието всенародно въстание се ограничи в няколко окръга ли? Иначе Ноев приказва каквото хората със слаби нерви искат да чуят като гледам. Едно изречение истина и после пет изречения глупости.
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама те наистина ще хванат пушките, но след няколко години, когато се социализират в съответната европейска държава и загладят косъма. И тогава има да се чудят гостоприемните европейци, разплути от благополучие и загубили рефлекси за самосъхранение, ама защо стават атентати по разни издаделства или защо натурализираните любимци им украсяват оградите толкова екзотично.