Бежанците да не бягат, а да хванат пушките!

Според Бойко Ноев НАТО трябва да им помогне да победят
3 сеп 2015 12:07,
83
Бежанците да не бягат, а да хванат пушките!
Снимка: bTV

Смятам че тези хиляди, десетки хиляди млади мъже, здрави мъже, трябва да хванат пушките и както нашите предци и както европейските народи в миналото, когато някой е застрашавал тяхната територия, начин на живот, техните семейства, с пушка в ръка са се биели и са загивали. Европа и НАТО трябва да помогнат на тези хора да се върнат и да победят тези нашественици, които им режат главите и им изнасилват жените, заяви пред bTV бившият министър на отбраната Бойко Ноев.

"Всяка държава е уникална по своему, но България е уникална с това, че е най-бедна в Европейския съюз. Освен това 10% от нашето население е свързано по някакъв начин с ислямската религия и съотношението между християни и мюсюлмани продължава да се влошава във вреда на християните", коментира още Ноев.

"Влошаването на двата фактора - по-бедна и етнорелигиозният състав на населението, безспорно подхранва националистическите партии, които от вчера говорят за смяна на геополитическата ориентация на България. Просто една от тези партии иска България да бъде в Евроазиатския пакт", допълни Ноев. Според него това е сериозна промяна и е заплаха за националната сигурност.

"Аз съм съгласен с тези, които казват, че това не е бежански проблем, а е своеобразен геополитически проблем. Това е едно преселение на големи групи хора, което създава неочаквани проблеми за Европа. То ще засили противоречията в Европейския съюз. Това ще го видим съвсем скоро, тъй като при никакво положение част от европейските страни няма да приемат позицията на Германия", каза бившият министър.

По думите му канцлерът Меркел е допуснала сериозна грешка обявявайки, че Германия е готова да приеме едва ли не всички, които желаят да отидат там. "Това създава проблеми не само за германското общество, но това е дето се вика техен проблем. Това създава проблем на обществата по пътя на мигрантите, защото виждате какво става в Сърбия, в Унгария, а вероятно може да се случи и в България при някакви обстоятелства", коментира още той.

"През 2013 г. в България имаше политици, които казаха че бежанците ще подобрят генофонда на българите. Не съм съгласен с тези, които смятат, че по този начин ще се реши проблемът с работната сила в Европа, това е позицията на Великобритания изразена чрез "Икономист" и е опасно българските политици да подхващат тези. За България това няма да бъде валидно. Продължавам да твърдя, че за България това е проблем за нашата национална сигурност“, категоричен бе Ноев.

"Европа, която е свикнала да работи в една постоянна обстановка, трудно се справя с такива неща. Европа сега ще се свие, ще се национализират системите за сигурност", каза още Ноев.

"Защо в България не се задържа никой, защото България чинно и много дисциплинирано, може би най-дисциплинираната страна в Европа, която приема бежанците, описва ги, сваля им отпечатъци на тези, които хване и ги регистрира, но тези хора си заминават", коментира Бойко Ноев и допълни, че трябва да направим всичко възможно, за да опазим своите граници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
ойко преди 8 години
Нойко Ойков ......
26
1
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Бойко ноев и той да мята пушката и сабята и на глас да тича народен. Гаси ***.
25
1
 
8
 
! Отговори
ж стоев преди 8 години
Да това трябва да направим и ние Да не бягаме по чужбина ами да вземем пушките и да избием червената буржоазия която показа че за нея род родина е празна дума важното е да има кинти но ние сме не народ а ***
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американците да престанат да въоръжават т.нар. "умерена сирийска опозиция", която иска да свали Асад от власт и той ще се справи сам с ИД, защото сега така армията му се бие на два фронта. А НАТО само се *** с тия въздушни удари срещу ИД, ако искаха за един ден ще ги попилеят, ама не искат. Като гледам ИД стават все по-силни и собствени пари вече са почнали да печатат, скоро нищо чудно да поискат и международно признаване на държавата им, а американците нека си хвърчат отгоре.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ккКой ти е казал на коя страна биха се били мигрантите. Аз не знам коя страна е по-лоша но съм сигурен че добра страна в този конфликт няма. Важно е да се свърши конфликта който си е техен и за който не ми се мре. Те си го разпалиха те и да се бият. Да се наложи тотално оръжейно ембарго и толкоз. А после ще победят или 'лошите' или ;по-лошите' . Важно е да мирясат и поне половин век оръжейното ембарго над района да остане в сила. А всички мигранти принудително да се връщат в родните страни
22
2
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
евала
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те са на този хал понеже НАТО вече им помогна. С такива приятели - врагове не ти трябват
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не го каже нашите емигранти да не бягат от Бг, а да стоят тук и да си извоюват дръжавата. Не пушки, по някое паве ако хавнем за една нощ ще ги изклатим всички, ама е по лесно на друг да даваш акъл или викаш, че сме си добре.
19
1
 
10
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Тоя Ноев да ходи той с пушката, тарикат
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се бият наистина срещу ИД означава да застанат на страната на Асад, а тогава НАТО няма да им помогне.
17
2
 
8
 
! Отговори
ъ преди 8 години
Браво Бойко Ноев ТИ бръкна с пръст дълбоко в раната каза голата истина която ни вадеше очите но никой не смееше да я каже на всеслушание и най важното СМЕЛО и с грижа за НАРОД И РОДИНА !! За разлико от дупедавеца и *** брюкселски Тиквоций !!
16
4
 
9
 
! Отговори
висок преди 8 години
Абе Бойко, абе Ноев, ти *** ли си? Нали като хванат пушките и си извоюват държавата, после ще трябва да работят, да произвеждат... за да живеят? А така отиват на чуждия мед и само смучат! Ти виждал ли си скакалец да оре , сее, прибира реколта.... Това са скакалци, за 10-тина години ще оглозгат Европата, а после.....ще търсят друг труп за оглозгване!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джон Макейн американския политик, който ще влезе в историята като сенатора, пътувал най-много в историята на САЩ и като диригент на дузина преврати, диригент на Евромайдана и Арабската пролет.Взел участие във всички цветни революции, организирани от ЦРУ през последните две десетилетия.
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко много глупости е напляскал за отрицателно време този.
13
1
 
8
 
! Отговори
Дедо Гого преди 8 години
И тоя господинчо, като много други не знае на кой свят е...Да попитам : Преселниците са сирийци, иракчани, афганистанци, пакистанци, либийци - като хванат пушките срещу кого да стрелят ? Друго : преселниците не остават по тези земи, не щото сме много дисциплинирани /това е смешно/, а щото сме БЕДНИ ! Те просто искат да си вдигнат стандарта на живот с едно движение - като се заселят в богата държава. Толкоз !!!
12
0
 
17
 
! Отговори
маке преди 8 години
навремето и ханове и царе са били начело на воиската сега кой от дебелите депутати ке застане начело и ке поведе атаката тва не е кат да пиеш от сабале и акъл да даваш
11
6
 
13
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
ДА АМА ТЕЗИ НАШЕСТВЕНИЦИ ДЕТО ИМ РЕЖАТ ГЛАВИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА И НАТО ! ТАКА ЧЕ МНОГО Е НОРМАЛНО ТЕЗИ БЕЖАНЦИ ДА ДОЙДАТ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И ДА СЕ БОРЯТ НЕ С НАШЕСТВЕНИКА ,А СЪС СЪЗДАТЕЛЯ НА НАШЕСТВЕНИКА !
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
, Джон Макейн заявява, че не познава Мохамад Нур, който просто го е поканил да се снимат и това е причината за общата им снимка.На разпространена снимка от срещата на Макейн с лидерите на Сирийската свободна армия се вижда присъствието на терориста Ибрахим ал-Бадри, който от 4 октомври, 2011г. е сред петте най-издирвани терористи от Съединените щати. За съдействие за залавянето му се предлагат $ 10 милиона долара. Сенатор Макейн е сред малцината, които явно могат да помогнат за това.
9
4
 
12
 
! Отговори
кк преди 8 години
"Бежанците да не бягат, а да хванат пушките!"Бойко, умен мъж си, но ти е простено. И умните изтърсват от време на време по някоя глупост...Ами, те ще хванат пушките, ама няма кой да им ги купи. Не могат да плащат. А ИД плащаааааааааааааа...Ей, това е тънкия момент...А кой създаде, обучи, въоръжи и поддържа въоръжението на ИД, няма да коментирам, Бойко... Ти този отговор го знаеш най-добре.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как да си обясним снимките на Джон Макейн с лидера на Ислямска държава Ал Багдади направени на 27 май 2013 в сирийския град Идлиб. Присъствале и Мохамад Нур, на терористичната групировка Фронт Ан Нусра, които се прочуха като едни от най-фанатичните джихадисти, участвали в безброй кланета на сирийци и християни, канибализъм и обявения чрез специална фетва сексуален джихад над всички жени в Сирия. Запитан каква е връзката между него като американски сенатор и човек, обвързан с Ал Кайда, Джон Макейн заявява, че не познава Мохамад Нур, който просто го е поканил да се снимат и това е