Социалисти на митинг в местността Копривките по повод 71 г. от 9 септември

Миков очаква добри за социалистите резултати на местните избори
Обновена: 5 сеп 2015 15:36 | 5 сеп 2015 15:19, Елка Василева
17
Социалисти на митинг в местността Копривките по повод 71 г. от 9 септември
Снимка: БСП

Социалисти от цялата страна участваха в традиционния национален митинг в местността Копривките в Родопите по повод 71-та годишнина от 9 септември 1944 година и в памет на загиналите в района партизани от отряд "Антон Иванов" и бригада "Г. Димитров".

За поредна година почитаме паметта на партизаните, на онези народни синове, които са загинали в битка за един по-добър живот, за повече справедливост и за повече солидарност между хората. Това каза в словото си пред многохилядното мнозинство лидерът на БСП Михаил Миков.

Тук сме заедно, за да кажем, че сме против това дясно управление, което не държи сметка, че над 50 на сто от тазгодишните първокласници са от семейства, които живеят бедно, а 13 000 деца все още не са записани в първи клас, каза Миков.

Миков добави, че местната власт може да намери ресурси всички деца да бъдат записани в първи клас и в тази връзка призова кандидатите за кметове на БСП "да отидат при хората, да ги чуят, да разберат за проблемите и да бъдат неотстъпчиви при решаването им".

Не може хората и техните заболявания да бъдат разделяни на социално значими и социално незначими, каза още в изказването си лидерът на БСП.

Той посочи също, че социалистите не могат да приемат онази част от политиката на правителството, която "разваля добрите ни отношения с Русия, излага България пред Европа, като налага мнение за българите като хора трафиканти, които не могат в собствената си страна да градят бъдещето си и емигрират".

Пред журналисти Михаил Миков добави, че очаква едни изненадващи за тези, които не вярват в БСП, но добри за социалистите резултати на местните избори. Няма да правя предварителна сметка, но ще имаме достатъчно добри резултати от гледна точка на общински кметове, каза лидерът на БСП, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кеф цена нямаЛъжеш ! Не казваш изобщо истината !
8
0
 
1
 
! Отговори
Кеф цена няма преди 8 години
Абе дано са изчистили след себе си. Един път ми се случи да мина през Бузлуджа няколко дни след "симпозиума" им. Леш навсякъде...
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да почетат и жандармеристите от Пазарджишката дивизия, направили на пихтия крадливите партизани в "Сухото дере".
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9.IX.N-12.DRUGARU OSAZNAI SE.
5
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SLED DEVETI SEPTEMVRI V BALGARIA NE E UBIVAN NITO EDIN POLITICESKI PROTIVNIK.NIKOGA NE EIMALO PRESLEDVANE PO OLITICESKI PRICINI.SEGA SE GOVORIAT IZMISLIZI RAZNI.
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VECNA SLAVA NAPARTIZANITE --NARODNI GEROI ,KOITO NI OSVOBODIHA OT MONARHO FASHIZMA.SAGALIAVAM SAMO CE NE IZBIHA VSICKI FASHISTI I TEHNITE POKOLENIA DO DESETO KOLIANO.
3
2
 
16
 
! Отговори
Вапцаров преди 8 години
Хората си даваха кръвта за кауза,която вие не познавате. Предатели! Отивате на Копривките само за да опънете "покривките". Да ви преседне дано!!!
2
0
 
22
 
! Отговори
соло преди 8 години
"че сме против това дясно управление, което не държи сметка, че над 50 на сто от тазгодишните първокласници са от семейства, които живеят бедно,"Ще присъстват ли социалистите Гергов, Банев, Манджуков, Арабаджиев,Митьо-Гестапото и т. н., знайни и незнайни изчадия, довели българите до срамното положение на прошляците на Европа?Ще подпомогнат ли, освен с лозунги, с нещо реално ограбените от тях "трудещи се"?Сигурен съм че-не!
1
5
 
24
 
! Отговори
илия преди 8 години
Национални предатели!