Ще помогнем на Европа, но да следваме дедите си

Борисов вярва, че сме милостив народ и ще допринесем за стабилизиране на континента
Обновена: 22 сеп 2015 13:42 | 22 сеп 2015 13:38,
170
Ще помогнем на Европа, но да следваме дедите си
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов призова да се обединяваме като нация и народ, отдавайки дължимото на голямото европейско семейство.

”Вярвам, че ние българите сме миролюбив, милостив народ и ще допринесем за стабилизирането на обединена Европа. В същото време ние трябва да бъдем непоколебими към паметта на дедите ни и да продължим да се обединяваме като нация и народ в името на независима и свободна България“, поиска Борисов в поздрава си до българите по случай днешния ден на независимостта на страната.

Според министър-председателя не трябва да се забравя саможертвата на всички, загубили живота си в името на идеала за национално обединение и независимост. „Важно е да помним, че нашата задача е да работим за икономическия и културен просперитет на България. Всички заедно трябва да градим по-доброто бъдеще за нас и нашите деца”, се казва в поздрава на Борисов.

Премиерът е категоричен, че българите трябва да сме горди и да помним светли дати като 22 септември 1908 г., когато българският народ достойно, с воля и силен дух е извоювал независимостта си и е показал на света, че България е равноправна на другите европейски държави.

„Днес, 107 години по-късно, сме изправени пред нови предизвикателства”, казва още Борисов и допълва, че на голямото ни европейско семейство му трябва съюз, но и ние трябва да сме непоколебими пред паметта на дедите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
31
 
! Отговори
Пенчо преди 8 години
Помогни на нормалните българи да не мизерстват, *** държавнико
24
1
 
27
 
! Отговори
варна преди 8 години
Бойко скоро с Плевнята ще имате вест от Москва.Като зная и колкоси смел....
23
0
 
21
 
! Отговори
Атанас Илиев преди 8 години
Мисля, че двете неща хем Европа хем интересите на България няма как да бъдат свързани.
22
0
 
35
 
! Отговори
niki преди 8 години
Бойко голям грях имаш като говориш за дедите ни.Хората са жертвали децата и себе си,а ти съсипваш държавата преди като мутра,а сега като политик.Краде,краде.....стана милиардер вече....спри се Бойко,спри се.
21
0
 
13
 
! Отговори
111 преди 8 години
До vesko02СЛУЧИ СЕ И ОЩЕ КАК -ВЕЧЕ НЕ СМЕ НА ДЪНОТО,А ПОД НЕГО-В ДОЛНАТА ЗЕМЯ!
20
0
 
27
 
! Отговори
непукист преди 8 години
На тоя не му ли е неудобно да говори за дедите ни те с кръв и меч са създали и опазили държавата за да могат сега политическите *** без разлика да я разграбят и продадат за жълти стотинки.
19
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мачкай боко *** даже и да са в чужбина
18
0
 
22
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Бойко пращай Трейс Груп да асфалтира Европа,така ще им помогнеш най добре а и ние ще дръпнем малко напред!!!
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как да помогнем на Европа?! Като продължим да разгабваме България ли?
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баш камиларя от камиларското продажно подменящо гражданите продаващо старната си правителство.САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ,МРАЗЕТЕ ГИ,МАЧКАЙТЕ ГИ,ТРОВЕТЕ ИМ ХРАНАТА,ТРОВЕТЕ ИМ ВОДАТА ,ПАЛЕТЕ ИМ КОЛИТЕ.НА ВОЙНА БРАТЯ БЪЛГАРИ
15
1
 
26
 
! Отговори
ии преди 8 години
Дедите ти ако те видят сега ще се обърнат в гроба.Нацинален предател забрави ли десетките хора дето се самозаплаиха в твоя чест ?!
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убиеца на Михаил Михов-бирата на Боби Цанков на Георги Стоев ,на чакъра днес ще ми говори за толерантност и ще ме навива да си предам страната и традициите без бой е НЯМА КАК ДА СТАНЕ. АЗ ВЪВ ТАЗ СТРАНА СЪМ СЕ РОДИЛ И ЗА ТАЗ СТРАНА ЩЕ УМРА.АЗ СТРАНАТА СИ БЕЗ БОЙ НЯМА ДА ДАМ.....................БОЙКО ТИ ЩЕ СИ СЛЕДВАЩИЯ
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кои са дедите ни?! Защото аз съм напълно объркан, като останалите 3-4 милиона българи (на знам даже толкова ли сме и от де сме се пръкнали. Преди ни учеха, че сме тюрки и братя с казанци. Сега се ос-р-а-х-ме)!
12
2
 
35
 
! Отговори
Емигранта преди 8 години
Като ми се прииска да се върна в България си пускам новините и ми минава.
11
30
 
6
 
! Отговори
до № 16 преди 8 години
Преди човек да седне да пише не е лошо първо да се поограмоти.Нас не ни е поробвала нито една европейска държава.Били сме под турско и съветско робство, но тези държави са азиатски, а не европейски.Така че, ходи да духаш на руските си господари и не замърсявай интернет пространството.
10
1
 
25
 
! Отговори
яйьо преди 8 години
боко тиквата се пробва да се изяви като духовен водач? бокич, не ставаш за такива неща, командрисвай, популиствай, пази статуквото, но знай, че не си нищо повече от ниска номенклатура гавазин с елементарна емоционалност и никакво айкю, не се прави на такъв, какъвто не си.
9
4
 
43
 
! Отговори
Българин преди 8 години
НЕ ИСКАМЕ ИСЛЯМСКИ ВОИНИ ДА ЗАВЛАДЕЯТ ЗЕМИТЕ НА ДЕДИТЕ НИ! БЪЛГАРИЯ КАЗВА НЕ НА "БЕЖАНЦИТЕ"!!!!!
8
1
 
39
 
! Отговори
se преди 8 години
Г-н Борисов каквото Ви наредят началниците това правите и казвате.А от Европа само робство е дошло тук.Така,че стягай герберска дружина и бегом при началниците да се изповядате!И да не се връщате!
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Независима България е просъществувала около 35 години.Вечна й памет!
6
2
 
37
 
! Отговори
Гочо преди 8 години
Стига спекулира с българската толерантнос и търпение,спри с тзи инфантилни речи.Хващайте св за ръка с Меркел и изчезвайте от политиката.