Комуникацията със Сидеров не била съвсем възможна

Главсекът на МВР: Човекът, ударил лидера на "Атака", е задържан
26 окт 2015 10:30, Красимир Ангелов
101
Комуникацията със Сидеров не била съвсем възможна
Снимка: Булфото

Комуникацията с Волен Сидеров снощи не беше съвсем възможна, призна пред bTV главният секретар на МВР Георги Костов.

Още по темата

По думите му човекът, който удари Волен Сидеров, е задържан. Той е жител на столицата, не е служител на полицията и не е част от средите на преподавателите и студентите в НАТФИЗ.

По думите на Костов ескалацията на напрежението е дошла след 22.00 часа, когато цялата полиция е била ангажирана с охрана на изборния процес и извозването на бюлетини. Според него мястото и времето на случилото се явно не са избрани случайно.

"Не е имало никаква проява на каквато и да е агресия от гражданите, студентите и преподавателите към колегите, които осигуриха обществения ред снощи", категоричен бе Костов.

Той допълни, че лидерът на "Атака" е разпитан в определено процесуално качество в Първо районно, но отказа да коментира неговите показания. Според главният секретар на МВР обаче е необходим обществен дебат по темата що е то имунитет на народен представител, на кандидат за народен представител и кандидат за общински съветник и докъде следва той да се простира.

Костов посочи още, че ще има пълно документиране на случая и полицаите също ще бъдат проверявани, тъй като Волен Сидеров е обявил, че се опитват да го убият, а това е поръчано от главния прокурор Сотир Цацаров и премиера Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
1
 
! Отговори
I преди 8 години
Човекът ударил Сидеров да бъде награден!
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този ЛУД комплексар следващия път,ако реши сигурно и в Президенството може да нахлуе по късна доба.
70
0
 
12
 
! Отговори
Горан преди 8 години
На Волен програмата му е напълно ясна: Задължително по избори прави цирк, защото иначе никой не го бръсне за слива, и няма да му обърне и грам внимание.
69
0
 
0
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, направи какво този човек по-точно: Изложи се на максимума, и хапна малко бой... За това ли трябва да му организираме подписка?
68
0
 
3
 
! Отговори
Край преди 8 години
Волен е удобен на системата - прави патриотизма карикатурен и налудничав. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура за парламент и такива като него ще бъдат забравени. А също и Лъчо Мозъка, Владо Кузов и пр.
67
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
подписка за освобождаване на този човек който направи това което не посмяха други.
66
1
 
7
 
! Отговори
Ачо преди 8 години
Народе както по рано писах,лошото е че има хора които застават зад това ***,което означава че и те трябва да се явят при психиатъра.Колко заблуден народ има ,ей...Болния трябваше от доста дълго време да е на топло,а не да си развява байрака толкова време.С такива индивиди,толерантност не бива.
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 69 - че той именон три пъти го удари с юмрук в лицето, толкова си и гледал!
64
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лъжа е, че мъжът е 75 годишен в никакъв случай няма повече от 40-45 години и е досат як. Записът е доста ясен. този вероятно е бивша барета.
63
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Главсекът на МВР: Човекът, ударил лидера на "Атака", е задържан.....................Човекът, ударил лидера на "Атака" трябва да бъде НАГРАДЕН, страхливци !!!ако не започнете най-после да си вършитe работата ние ще започнем вместо вас !
62
2
 
8
 
! Отговори
сс преди 8 години
ейййй бащицата сидеров се жертва сам да смъкне депутатските имунитети и да се направят промени в закона да нямат депутатите имунитет, толкова ли не можахте да го разберете това. те сами нямаше да го направят но ето той се саможертва да направи едно добро за хората
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като беше нокаутиран от 75 годишния си противник Сидеров коментира случилото се с думите" продължаваме напред"
60
0
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
То и Бареков шяха да го убиват ,но никой не иска да си цапа ръцете защото много мирише на л-но.
59
2
 
16
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Кажете човека и ще му платим гаранцията!!!!!!!! 1 от 8 милона го направи другите са овце.
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До реалистЧе боксът да не е някакво мистично бойно изкуство достъпно за малцина. И аз съм боксьор и дето не блестя особено щях да го мелна по -хубаво, та да зарадвам студентите по лицево челюстна хирургия в Пирогов.
57
2
 
13
 
! Отговори
Кукуряк преди 8 години
Горкият Болен! Какви хапчета взима, че се върти в кръг, като куче с инсулт.Дали следващият екшън няма да е в унгарския ресторант? По-рано откачаше на тема секс, сега на тема наркотици. Както казва Лили трябва да смени дилъра. Защо не отиде в някой краен квартал, да види какво ще му се случи...
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бориха се сигурно за *** като твоя идол...нали! Колко татуировки с пречупени кръстове имаш бе, ***?!
55
4
 
0
 
! Отговори
plamen преди 8 години
До Анонименda prav si ,,umniko,, za tvoiata iniacitiva,,no parvo sreshtni mestan i klekni pred nego,...... ush shte balgari,za tazi li Balgaria se boriha LEVSKI<BOTEV<KARAVELIV i vsichki drugi, za takiva ,,
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама той на протест ли беше бе, че не разбрах?! Защото на мен ми изглежда като опит за саморазправа с момчето от снимката която носи със себе си. Я се разкарай :)
53
3
 
0
 
! Отговори
Plamen преди 8 години
До Анонименda,triabvalo e da go naceli niakolko pati,kak shte se pochuvstvash,ako bashtati,ili ti si na protest i na niakoi policai mu e pisnalo da si varshi rabota i vzeme che nabie ,bashta ti ili teb, nezashtitavam Siderov no , policaia niama pravo da bie ,osven ako ne e zashtrashen zivotat mu biaha 8 policaia obgradili Siderov ,stiga vishte videoto,osven da sa go skrili veche ,no az vidiah