Комисията реши: Сидеров остава без имунитет!

Това е трибунал, възмути се лидерът на Атака
Обновена: 28 окт 2015 18:03 | 28 окт 2015 17:56,
519
Комисията реши: Сидеров остава без имунитет!
Снимка: архив, Булфото

Парламентарната комисия свали имунитета на Волен Сидеров заради инцидента на "Раковска” преди две седмици.

"Взехме решение да предложим в пленарна зала разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу депутатите Волен Сидеров и Десислав Чуколов", коментира Димитър Главчев, председател на комисията. 

"Решихме заседанието на комисията да бъде с такава спешност, защото смятаме, че българските граждани очакват бързи решения. Даже смятам, че до известна степен сме закъснели“, заяви той, цитиран от Агенция "Фокус".

Още по темата
 "Смятам, че имаше необходимост от бързи решения. Това е първото искане от главния прокурор Сотир Цацаров за такова решение, което е за събитията от 10 октомври, а искането от 12 октомври“, обясни той и каза, че срокът е 14 дни според правилника на НС е изтекъл на 26 октомври.


Депутатите от временната комисия за имунитета на лидера на "Атака" решиха заседанията да се провеждат при закрити врата.В решението им бе вписано, че няма да бъдат допускани народни представители, които не са членове на комисията. Представителите на медиите също бяха помолени да изчакат пред залата, съобщава Нова телевизия.

Решението на комисията предстои да бъде гласувано от Народното събрание.

Депутатът от "Атака" Явор Нотев, който е и член на комисията, изрази недоволство от решението за закрити заседания, тъй като нямало "нищо строго секретно". Възникна спор между депутати, симпатизанти на "Атака" и квесторите на НС, тъй като симпатизантите искаха да присъстват на заседанието на комисията. Те обаче така и не бяха допуснати в залата.

Самият Волен Сидеров също не бе допуснат на заседанието на журналисти. "Това е трибунал, това не е комисия", коментира той пред журналисти. По думите му комисията се е събрала с определена цел, а това е изключително опасно

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


519
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименМЛАДЕНЕЕЕ...и тук ли реши да рипаш? :-P
285
0
 
1
 
! Отговори
Сис преди 8 години
Нека си спомним от историята как в самата сграда на Народното събрание през 1947г. бива свален имунитета на Никола Петков. И само след три месеца самия той е жестоко наказан от комунистическия режим, осъден след скалъпени обвинение и е обесен! А извода какъв е? НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
284
8
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Сидеров е герой от ранга на Левски. АТАКА има най много гласове на всички избори, без *** които са абсурдни, някъде над 90%! Но евреите са си подсигурили шоуто по еврейски - тройно. Първо, гласове се купуват продават за декор на шашармата. Второ, гласовете не се броят и трето - синедриона си обявява каквито си иска резултати. Има и силна утеха - когато едно куче умира, най много хапи!
283
1
 
0
 
! Отговори
първото преди 8 години
До ТатоПрав си,първото което видях, е че са теглили заем за НЕК 1 300 млн. лв.Защо го правят, а забраняват на НЕК да си продава тока, не знам. За да го фарилат изглежда.Значи, първото важно нещо е, че в патакламата ще приватизират НЕК.
282
5
 
2
 
! Отговори
Тато преди 8 години
Всеки път когато има сканадал покрай Волен Сидеров се случва нещо много важно в държавата и си мисля, че това е отвличане на вниманието от някое пъклено дело на тея кратуни в парламента. Какво ли е натворила бандата на Боко тоя път?
281
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ave , toi s " vaksina" e LUD , a "BEZ" - ne mi se govori.
280
0
 
5
 
! Отговори
ХАХАХА преди 8 години
Сам си е виновен. Ходи по университетите да вкарва ред, а в парламента гъмжи от корумпирани *** които са довели България до това положение.Най смешното е, че ще се размине с условна и глоба която ще плати от субсидията която му плащаме.
279
1
 
2
 
! Отговори
Стефан преди 8 години
Коментари 409 и 413 са прави. Това което се случва се нарича Канзъс Сити Шъфъл, докато ние гледаме на ляво сеира на Волен, зад кулисието си плете схемите в дясно (ляво и дясно са просто посоки в тук а не партийна аналогия).
278
1
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
На всички депутати трябва да им се снеме имунитета и да ходят на народен СЪД!!!!Преди това да ги набие родната Милиция.....
277
2
 
14
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
Няма представители на друга политическа партия у нас освен АТАКА които демонстративно развяват публично знаме на чужда държава. Дори протурската етническа партия ДПС при публичните си изяви застава под българското знаме. Членовете и привържениците на АТАКА са гнусни национални предатели и провокатори смърт за тях!
276
1
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
Привържениците на най-деградиралата политическа партия АТАКА в България съставляват мръсния каймак на най-лумпенизираната част от обществото. Те са овчеглави, невежи кретеноиди които нямат място сред хората. Тази гнусна *** от психопати и *** позори държавата ни и нанася непоправими вреди на имиджа на България. ези лъженационалисти са явни слуги на Империята на Злото Русия, която се опитва да ги превърне в Троянски кон за дестабилизиране и компрометиране на България пред света!
275
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A na ba4vativa nama li da iskate ostavka porecmoto prestaplenie srelba da go e strah da si vidi 4ovek deteto Po ulizata sutrin kak se Streiks v 9 sutrin koi raspitva milionerskite Mutri. ZAzarov kade e siderov ne e Problem a mutrite milioneri ubiizite Tova e Problem v bG do Gigs schte se pravite 4e ne snaete koi dava tesi ubiistva da stavat v mirno vreme i do koga Pakistan siderov vie vinoven Studientite i Artistite nama li da sa na Protest Dnes sa slu4eloto se s opita sa ubiistvo a petrov
274
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От какво ни отвличат вниманието с Волен и Чуколов? Какви важни събития заменят с тези жълти новини? Какво накара Волен точно сега да "полудее"? Може би някой знае?Случайни неща няма
273
1
 
21
 
! Отговори
Az преди 8 години
Народа е с Волен, колкото мюфтията е с папата. Нямате и 30000. И спрете да плашите по форуми и да говорите глупусти ами идете и се образовайте малко, за да си намерите прилична работа. Стига се излагахте по форуми и площади. То бива манипулация бива *** това вашето вече дразни. 5 пенционера от чистотата и няколко безмозъчни фитнес маниака плюс 30 ученика не ви правят нито цяла България, нито ви дават право да дерибействате и да съдите кой какъв бил. Работете стига лентяйство!
272
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАРОДА Е С ВОЛЕН! МАЛКО МУ ТРЯБВА ДА РИПНЕ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ *** ГЕРБЕРАСТИ, ЧЕ СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!
271
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ББ ПП! ЦЦ ПП! СЦ ПП!
270
1
 
0
 
! Отговори
ne преди 8 години
Правилния линк:btv.bg/video/shows/shouto-na-slavi/videos/asen-jordanov-nashata-cel-e-da-izkarame-vinovnicite-za-falita-na-***.html
269
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ! БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА СА БЕЗ ИМУНИТЕТ И ОТ ОТДАВНА, А НЕ ВОЛЕН!!!! В ДЪРЖАВАТА ЦАРИ ПЪЛНА ДИКТАТУРА НА ГРОБАРИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!О С Т А В К А !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
268
1
 
4
 
! Отговори
ne преди 8 години
Докат си чешем езиците тука, куп престъпления си продължават...естествено с помощта на почти всички институции... btv.bg/video/shows/shouto-na-slavi/videos/asen-jordanov-nashata-cel-e-da-izkarame-vinovnicite-za-falita-na-***.html
267
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе къде е батко от неделя сутринта го няма в Новините !