Москов с уиски на крака при Борисов… Сдобриха се

Двамата и Радан Кънев говорили докато по тв "вървял" Местан
5 ное 2015 16:45,
40
Москов с уиски на крака при Борисов… Сдобриха се
Снимка: архив Булфото

Зам.-шефът на ДСБ Петър Москов занесе уиски на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. На срещата в Министерския съвет по обяд отишъл и шефът на Реформаторите Радан Кънев. По време на разговорите тримата стоплили отношенията и вече не са сърдити.

Още по темата

Напрежението между Москов и Борисов избухна в деня на балотажа. Премиерът се разсърди люто заради изявление на здравния министър във Facebook, че Плевен паднал както в края на турското робство.

Здравният министър носел бутилка уиски, но не да се извини за драматичното си изявление във Facebook, а заради бас за футболен мач от Шампионската лига, който изгубил от премиера, пише "24 часа".

Тримата са обсъждали емоциите и грешките в коалицията, докато на екран в кабинета на министър-председателя вървяла пресконференцията на лидера на ДПС Лютви Местан. На нея той обяви, че резултатите на партията му са рекордно високи, а на РБ много слаби и те трябва да излязат от властта.

Според неофициални източници от няколко дни и Петър Москов, и Радан Кънев са се опитвали с есемеси да поднесат извинения за атаките си срещу ГЕРБ, но до връзка така и не се стигнало. Днес била първата им официална след кметския вот.

От ГЕРБ официално потвърдиха за срещата между тримата. В съобщение до медиите от партията на Борисов обявиха, че премиерът, Кънев и Москов са се обединили около тезата, че управленската формула е успешна.

"Резултатите от изборите красноречиво и категорично показват, че управляващото мнозинство е стабилно и правителството ще продължи да  изпълнява програмата си и заложените в нея реформи", обяви по-рано и Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
SwinGs преди 8 години
Boko, piew li ujski
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може ,да опрвя доктори ,професори престъпници,крадци които източват здравната каса ,а станал да се занимава с право върху,неосигурените хора които изнемогват.На тоя *** няма ли кой да му счупи уискито на главата за здраве г .Москов.Акъл да имаш на време да ти дойде.
19
5
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Вече съм на страната на полицаите!
18
3
 
2
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
Браво, така се прави, по мъжки. А този червен сайт и неговите жалки *** ДГД.
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
boiko ebano kuche
16
3
 
10
 
! Отговори
Пепи Мочков преди 8 години
"На срещата в Министерския съвет по обяд отишъл и шефът на Реформаторите Радан Кънев."Много ясно, че ще дойде и пияндето Кънев. Той ходи само по места, където има алкохол. Доста хора са наясно с тази негова зависимост.
15
5
 
21
 
! Отговори
EEEEEEE преди 8 години
EEEEХ МОСКОВ КАК Е... ПАДНА ЛИ СУЛТАНА ,МАЙ ТИ СЕ ПОНАВЕДЕ,ЧЕ И УИСКИ ЗАНЕСЕ НА СУЛТАНА,ДРУГИЯТ ПЪТ ДА ВНИМАВАШ С ХАПЧЕНЦАТА ДА НЕ СТАНЕ КАТО СИДЕР АГА..
14
2
 
17
 
! Отговори
ДОСТОЙНСТВО преди 8 години
Ако и Сидеров беше отишъл с уиски...
13
2
 
25
 
! Отговори
зяпнал преди 8 години
'бах ти цървулите - от обяд на уиски! Сигурно и по една cohiba са запалили, ако да е забранено пушенето на обществени места. Всъщност МС не е обществено място, то си е бащиния на Боце.
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все едно извадено от сценария на някой филм за соц.-действителността ни през средата на 80те.
11
3
 
16
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 8 години
АМА АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ... ОТ КЪДЕ МОСКОВ ВЗЕ ПАРИ ДА КУПИ НА БОРИСОВ УИСКИ, КАТО НА ДОКТОРИТЕ ЗАПЛАТИТЕ СА ТОЛКОВА МАЛКИ...ТЕ ГОРКИТЕ ЕДВА, ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ, А УИСКИТО Е СКЪПИЧКО, НАЛИ ???
10
2
 
15
 
! Отговори
Калъфчо преди 8 години
Горчиво!
9
1
 
34
 
! Отговори
кк преди 8 години
Така се ходи при Кръстника... И ръка се целува...
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи двете хомита са навестили Султана. Няма лошо.Казвате Москов е носил бутилка с уиски. А Рамаданчо какво е носил - тубата с вазелина ли ?
7
8
 
5
 
! Отговори
Обонго преди 8 години
Чиарс и от мен !
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не можах да гледам Местан. Кога ще дават Местан отново или поне повторение, че изпуснах епизода.
5
4
 
15
 
! Отговори
П преди 8 години
И една мадама да бяха си взели да отъркалят, че съвсем да се сдобрят!
4
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наздраве!Когато родолюбивите и трудолюбиви политически мъже на България са работили здраво - вижте само строежите, магистралите, метрото, "Марица" пуснахме, завода за *** - перла, чисто нови фабрики, детски градини, шефа на ЦРУ ни говори като с равни, с Юнкер обсъдихме бецанската криза. Тежки проблеми, кризи, война наблизо. И пак се справяме, вдигнахме заплатите на учителите, 250 милиона повече за МВР тази година, защото предишните обещаваха. И ако не беше този експеримент с предишното прав
3
10
 
8
 
! Отговори
Българин преди 8 години
така се прави по европейски
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли да ни информирате и какво е било мезето.Защото така само едно голо уиски - много каруцарски като за министри.