Казак даде време на всички зад Местан да се върнат в ДПС

Това вече направи кметът на Ардино Ресми Мурад
Обновена: 26 дек 2015 07:32 | 25 дек 2015 20:10, Петя Славова
290
Казак даде време на всички зад Местан да се върнат в ДПС
Снимка: архив, Булфото

Изключеният от всички постове в ДПС Лютви Местан за първи път от 19 години не присъства на честванията по повод т. нар. Възродителен процес в Родопите.

Вместо него в село Млечино, където почитат паметта на жертвите, пристигна временното ръководство на партията в лицето на Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак.
 
И тримата обаче, въпреки че бяха сред официалните гости на честването, отказаха да се качат на трибуната и да отправят слова към събралите се хора. Така просто решили да останат сред хората, разказва  bTV.
 
Казак обаче призова всички, които са застанали зад Местан на вчерашната пресконференция в Кърджали, да се върнат обратно в ДПС и им даде време за размисъл. Това вече направи кметът на Ардино Ресми Мурад, който вчера беше рамо до рамо с Местан, а днес рамо до рамо с новото ръководство отстояваше позициите на ДПС.
Какво обаче мисли електоратът за всичко, което се случва в партията?
Още по темата
За електората на ДПС Млечино е селото, от което тръгва демокрацията .През декември 84-та   хората от Родопите се събират на първия мирен протест, който властта не успяла да потуши, въпреки че опитала.
 
Днес 73-годишният Мюмюн и комшията му Фахри прославят демокрацията и не приемат   решенията да се вземат еднолично от „сараите”.  „Лютви Местан е прав, Ахмед Доган вече е пенсионер - да си гледа работата”, казва Фахри.
 
В сърцето на Родопите обаче не всеки е толкова смел, че да заклейми единия за сметка на другия.
 
Но за декларацията всички са единни - Местан е прав, но прочитът му, че документът е проатлантически, на село не се приема.
 
А дали малкото планинско село Млечино освен с първия демократичен митинг ще влезе в историята и със създаването на нова партия, времето ще покаже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
1
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
ВСЕ СЕ СВИВАМЕ,ВСЕ ВЗЕМАТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НИ,А БЕ НИЕ КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ,КАКВО СТАНА НАЛИ СМЕ КЪМ ЕС,А ГАЩИТЕ НИ СА НА БУКАИ,НЯМАМЕ ГЛАС ДА СЕ ЗАЩИТИМ,МЕУЧИМ,КАЗВАМЕ НЕЩО КОЛКОТО ДА НЕ Е БЕЗ ХИЧ,МНОГО РАНО ПАДНАХМЕ ПОД ТУРСКО ВЛИЯНИЕ,ПРИСЪСТВИЕ И Т .Н.,НЕ ИЗДЪРЖАХМЕ И 30 ГОДИНИ САМОСТОЯТЕЛНО.КЪДЕ СТЕ БРЕ ЕВРОГЕЙЦИ,РУСОФОБИАЙДЕ ИЗЛЕЗТЕ ДА ВИ ВИДИМ БЪЛГАРСКИТЕ ЛИЦА,НЕ ДОЛАРИ.
128
0
 
3
 
! Отговори
MUMUN преди 8 години
Zachto se i kril Hasan Mestanov v Turskoto posolstvo.....Nali e balgarski gragdanin...I dvamata s Dogankov sa prodagni .Neka ALA ALA gi sadi!!!
127
0
 
3
 
! Отговори
бай Ганйо преди 8 години
До бат ЗдравкоИма и трета заплаха Сорсоиди им викат и много се размножават напоследък тези са най лошите да го знаеш бате
126
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През последните дни к'во ни занимават с тия турци в България??? Дреме ни... да си ходат у турция!
125
0
 
13
 
! Отговори
достатъчно преди 8 години
Незабавно сваляне имунитета на агент Павел,отнемане на българското гражданство и съд за национална измяна.Премахване на двойното гражданство.Който се чувства турчин да се откаже от българския паспорт и да замине за Турция.Така няма да има противопоставяне.Мир за всички.Турция да престане да се меси във вътрешните работи на България защото това вече преминава мярката за добросъседство.
124
0
 
2
 
! Отговори
Auto gaz преди 8 години
Aide, aide...goliama reklama na germanskite skapi automobili pak...
123
3
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Местан е минало, ДПС е Българско движение за да защити сънародниците ни по света.. Когато обаче интересите като тези на Местан са да разединява хората за да получи ,,Ашколсун" от Ердоган то такъв човек няма място сред нас. Ако искаме да сме силни и да ни чуват, то ни трябва СОКОЛА. Ердоган скоро ще е минало и в Турция, защото САЩ почнаха да губят милиони от падналия търговски оборот с Русия. Сега голяма част от турските фирми ще се пререгистрират в България, а това не може да стане с Местан !
122
0
 
5
 
! Отговори
Do174 преди 8 години
Cheverme ni sabira, cheverme ni deli...
121
0
 
6
 
! Отговори
До 174 преди 8 години
До бат ЗдравкоЗаплахата е само една защото едната е създадена от другата с цел дестабилизирането на натовска Европа и ЕС НАТО страните
120
1
 
25
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 8 години
Хора ... ДПС и подобни трябва да бъдат забранени ... те със сигурност са маши на турция в БГ.Контактите с турция трябва само и единствено да са на правителствено ниво е и на бизнес ниво разбира се. И тук в БГ като в ислямският свят мисюлманите се държат изкуствено в невежество е не всички де ... но поне 95 %. За край ... нямам нищо против исляма и други религии аз съм атеист.
119
3
 
31
 
! Отговори
ДА ПОПИТАМ преди 8 години
На брадатия козел снеха ли му охраната от НСО след като вече е никой ?????
118
3
 
14
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
..Dogan....politicheskata :mastiya:...na Durjavna sigurnost!...Samiya toy kaza..che putya na Bulgariya za EU..minava prez Turkiye! . Sega pee drugo..utre novo 5!..Tozi hod na papagala Dogan..shte uskori totalnoto mu padenie!
117
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе каква нова партия?????пО кОНСТИТУЦИЯ ЕТНИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ НЕ СА РАЗРЕШЕНИ.
116
1
 
10
 
! Отговори
случаен преди 8 години
До Анонимен затова ли все повече българи ходят да се лекуват при ***...?
115
3
 
37
 
! Отговори
мм преди 8 години
И Доганов, и Местанов - всички при Андрей Луканов!
114
43
 
15
 
! Отговори
бат Здравко преди 8 години
Има две заплахи за света, ИД и Русия. Специално за България, руската заплаха е много по-голяма!
113
3
 
24
 
! Отговори
До 216 преди 8 години
Хахаха...Доган не играел по свирката на турция, но играе по свирката на Кремъл.Вие сега на това ли се радвате бе? Склонни сте да подкрепите най-големия мафиот в България, замо защото защитава русия?Ами...такива като вас си заслужават мизерията и ***, в която живеят.
112
4
 
30
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 8 години
Бай Лютви спокойно може да си се върне в родното с.Чорбаджийско , Момчилградско.Ако и шефа му се прибере в с.Дръндар , страната ни ще стане по-хубава.За другия "велик" българин , от с.Хераклево, общ.Банкя , дори не смея да си помисля какво ще стане , ако се прибере при овцете и картофите и заръфа филия с мас.
111
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плюете по Местан, но сега ще видите този Казак и новото управление на ДПС, слуги на Доган, колко по нагли и безскруполни са. Ще видите.А да ме говорим, че действат като мафията. Давали им срок...и след това какво, бе? А на Пеевски медиите се сбъркват да правят позитивен Пи Ар на Доган и да плюят Местан.Селяните и фитнес маниаците да им вярват.
110
4
 
21
 
! Отговори
неразбрал преди 8 години
А онази противна кадъна Ширин , дето и измислиха специална агенция за да не стои край печката , ще се прибира ли в харема на баш европееца Лютвито?