Триумвиратът на ДПС: Местан си е повярвал, народът е с нас!

Хора на бившия лидер освиркаха новите шефове на партията
26 дек 2015 13:28,
145
Триумвиратът на ДПС: Местан си е повярвал, народът е с нас!
Снимка: 24 часа

Бившият лидер на ДПС Лютви Местан и доскорошните му съпартийци от движението се появиха поотделно на традиционната молитва на Тюркян чешма в кирковското село Могиляне. Там се проведе възпоменателен митинг за 31-та годишнина от началото на „Възродителния процес”.

Още по темата
”Разцепление не бих казал, но е знак, че някой си е повярвал, иска нещо да покаже и да направи някаква демонстрация. Виждате, че народът е с нас”. Така един от тримата нови лидери на ДПС Рушен Риза, цитиран от ”Нова телевизия” коментира поведението на Местан.

Новоизбраното официално ръководство  на ДПС поднесе цветя на гроба на 17-месечната Тюркян, загинала по време на така нареченият „Възродителен процес”. Ръководството на ДПС не се включи с политически речи. При споменаването на присъствието на тримата нови лидери обаче група от около 20-ина човека ги освирка.

Самият Местан също не говори пред хората. Той отказа да разговаря и с журналисти, но обеща да даде по-късно специално изявление.

Както Dnes.bg писа Лютви Местан дойде със собствена група малко преди официалния час на събитието. В групата на Местан присъстваше и турския посланик в България Сюлейман Гьокче.

Въпреки очаквания външният министър на Турция не пристигна в Могиляне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
21
 
! Отговори
**** преди 8 години
Искам да попитам,в турция имали такива паметници,поне един, на хиляди избити деца,и техните родители,и работата на посланика нее да обикаля с *** по поляни и баири,и да ги нахъсва срещу българия,да бъде изтонен от България,незабавно, за намеса във вътрешните работи на срнаната ни.
37
5
 
3
 
! Отговори
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ преди 8 години
ДОГАН---БЕШЕ УЧАСТНИК ВЪВ ВЗРИВЯВАНЕТО НА ВЛААКА В с.БУНОВО ОТ.... ДС/БКП!!ИМА ЖИВИ ХОРА---ПОМНЯТ ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ НА ДС/КГБ!!!!ТОГАВА-----ВСИЧКО СТАВАШЕ --ПО ИНСТРУКЦИИ ОТ КПСС/КГБ и...... БКП!!!
36
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До края на 2016 ще има нова по силна про турска партия в България.Виждаме ,че Турция започва да взема позиции и ще поискат референдум а ако не стане ще има провокация .Турция няма да влезе в евросъюза,защото Турция е отдавна в ЕВРОСЪЮЗА.Стойте и гледайте отцепването на част от България,процеса вече започна
35
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как империите като СССР и Русия се месят в делата на малките държави като нас? С купени и създадини партии.Под маската на туркофилщината, ДПС винаги е била и ще бъде проруска партия, създадена от ДС / КГБ и Луканов.
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Контактите на Доган винаги са били с демократични турски партии,докато Местан се хвърля в обядията на неоосманизма и пантюркизма,пръв приятел на сатрап,в пъти по -голям от Путин
33
0
 
7
 
! Отговори
продължавам преди 8 години
Редно е да се запитаме България европеиска държава ли е , четем ли новини как се развиват държавите в ЕС , обменяме ли опит с тях , нашите доходи като техните ли са ?
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМ ЗАПИСВАТ МИСУЛМАНСКИТЕ ИМЕНА КАКТО В ЛИЧНАТА КАРТА ТАКА И В МЕЖДУНАРОДНИЯТ ПАСТОРТ А НЕ С 2 ИМЕНА И ДА ЛЪЖАТ НЕМЦИТЕ ЧЕ СА БЪЛГАРИ С ЗЕЛ ДА ГИ ВЗИМАТ НА РАБОТА С ЛИЧНА КАРТА ТУРЧИН С МЕЖДУНАРОДЕН ПАСПОРТ БЪЛГАРИН
31
18
 
4
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Никой не обича кремълските слуги.
30
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам изобщо какво става , но май по-добре Доган отколкото Местан с външния министър на Турция зад него
29
11
 
6
 
! Отговори
ЗА 29... преди 8 години
ДПС....ВЕЧЕ НЕ СА ЗАПЛАХА ЗА ГЕРБ!Разцеплението е------------ ПЪЛНО И ...ЩЕ СЕ РАЗРАСТВА!!!НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИГРАЕ ---ПОД.... СВИРКАТА НА ПРЕДАТЕЛИ И ИБРИЦИ НА МОСКВА!!НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ -----ВЕЧЕ ЗНАЕ ИСТИНАТА!!НИКОЙ НЕ ИСКА --НОВА "КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА"... И ...ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ , КАТО В РУСИЯ!!!АКО ТРЯБВА И ------------КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ....!!!
28
6
 
8
 
! Отговори
До чужденец преди 8 години
България като стана член на ЕС и какво спечели?Пак e последна дупка на кавала!В ''Европейска'' България заплата 250 евро.Да живее ЕС :))))))
27
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО ТОЯ ДЕТО МИ ТРЕСНА - ВЗРИВИХА ЛИ ВАГОНИ ЗА МАЙКИ С ДЕЦА...А сменяха ли им насилствено имената? Тези които не искаха да си ги сменят изселиха ли ги от родните им места в Турция?
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MAHNETE GI TEZ JUNGALI OT STRANNIZATA NEMOJE CHOVEK DA PREGLEDA NOVINITE NE NI INTERSUVAT ENICHARSKITE IM RABOTI
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха на бас,че Русия не е заплаха за България,а Турция е била винаги и,ще бъде,благодарете се,че я има сибирската мечка,която бързо приземи турските ,,F""чета
24
3
 
16
 
! Отговори
иван шишман преди 8 години
Местан е турска ***. Мястото му е в Анадола...
23
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кремъл няма да допусне творението му да бъде закрито, нито да залита към Турция.
22
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СПРЕТЕ ДА НИ УБЕЖДАВАТЕ ... СА НЯКАКВА СИЛА...Никой дори и не помисля да те убиеждава в това, явно чуваш вътрешни гласове, добре е да отидеш на лекар. ДПС са втората политическа сила в България след ГЕРБ, това са цифри, не убеждения.
21
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато бяхме с Русия по телевизиите гледахме руски филми а сега когато сме членове на ЕС гледаме не френски не немски а Турски сериали , джамия до джамия имани вият като побеснели . Следите ли ми мисълта. Това е агресивната политика на Анкара не без участието на наши корумпирани политици
20
2
 
18
 
! Отговори
Бау преди 8 години
Много е "забавно" как народа се ежи по форумите. Всичко им е ясно. Конспирациите са разкрити. Имат планове и мнение как да оправят държавата. Все едно гледам агитки Левски - ЦСКА. А всичката информация идва от медиите. Някой бил гледал предаване по телевизията, харесало му. Сторило му се логично. Хоп, вече е на клона. Крещи с цяло гърло в подкрепа или против. Друг чел статия и вече всичко му е ясно. И така години наред управляващите си правят каквото си искат. Контрол на медиите и всичко е наред
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KAKVO ME INTERSUVA TEZI ENICHARI