Отчета наръсиха премиера и кабинета – срещу дяволи...

Борисов: Почитаме си традициите, може да има и някой и друг таласъм...
Обновена: 6 яну 2016 12:34 | 6 яну 2016 12:30, Веселина Йорданова
75
Отчета наръсиха премиера и кабинета – срещу дяволи...
Снимка: Reuters

Свещеници благословиха премиера Бойко Борисов и правителството преди днешното заседание на Министерския съвет, което е първо за новата 2016 година. Заседанието съвпадна и с църковния празник Богоявление (Йордановден).

Още по темата

Водосветът бе за здраве и благополучие на държавата. Духовниците наръсиха наред залата, в която се провеждат заседанията, както и присъстващите министри и оператори на телевизиите, които правят протоколни кадри.

"Като православни християни ние си почитаме много традициите", отбеляза премиерът Бойко Борисов и допълни: "А тях ги наръсиха, защото и там има сигурно някой и друг... таласъм".

Духовниците помолиха Бога "на тези твои раби Бойко и неговите колеги, на които предстои важната и трудна задача да управляват нашата страна, да могат да я завършат благополучно за полза на народа и за Твоя слава".

"Посочи им, Господи, пътя, по който трябва да вървят, бъди винаги с тях, укрепи ръцете им, помагай им и отстрани от пътеката им всяко дяволско ухищение, всяка спънка", помолиха се още те и поздравиха министрите за Богоявление от името на Патриарх Неофит.

Един от духовниците, които благословиха кабинета, беше отец Никанор от Гигинския манастир.

Миналата година беше открит пътят до манастира, който бe в окаяно състояние, а лично Борисов поел ангажимент да съдейства за ремонта. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
12
 
! Отговори
факт преди 8 години
Имах някаква надежда за БПЦ и в дядо Николай и Неофит ,но след като погазиха всички правила и закони с храма ..Какво да чакаш от тази Църква.Сношава и хортува с мюфтии дето подготвят Кърджалийско за чужда държава.Хортуват с мутри и мутреси за пари .
27
7
 
4
 
! Отговори
Василев преди 8 години
До ПАРТИЯ = МАФИЯНе ми се обиждай, но само един *** селянин може да си помисли, че има свободно движение на стоки, капитали и хора!Защо???Защото когато се дотират,субсидират и се води протекционистка политика от отделни държави, облечени в законови и правителствени пазпоредби, за едни корпорации и икономики ще има по-свободно преминаване, за сметка на други!!!Нали, не се обиждш, че те наричам селянин???Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почиствам главици пипани от Папата срещу 50 000 лв. ! За три пипания с отстъпка 0.5 % за всяко пипане ! Дезинфекцирам и парфюмирам Папски пипания само срещу 35 000 лв. също !
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Развалям Черни магии в министерски съвет - само срещу 10 000лв. седмично !Продавам Светена вода за министри по 2 000 лв. за 500мл. !Ръся със здравец и чемшир за берекет само за 3 000 лв. на офис в министерствата !За абонамент - с отстъпки !
24
2
 
10
 
! Отговори
мефистофел преди 8 години
и да ръсят и да се молят ефекта ще е нулев...срещата на българоубийците с антихриста и нейното място остават непроменени ;)
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива господ не ги гледа с добро око. Ако ще и у казано със светената вода да ги потопят господ пак ще ги накаже подобаващо. Много ми е интересно стари комунисти да вярват в господ! До вчера бяха атеисти а днес се правят на вярващи! Тези господ за баламурник ли го имат? Много сте наивни бе тарикат селянчетата! Господ не е баламурник! Вярно че в библията пише че господ прощава но не и на такива които краднат и унищожават народа си под диктовката на сатанистите! Пъкала ви е отдавна приготвен!!!
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таласъмски работи ???
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
българи подпишете се на подписката за референдум
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия ги искам безработни до пролет
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най-големите таласъми май са в правителството, но тях и светената вода не ги хваща
18
0
 
11
 
! Отговори
да преди 8 години
До Анонименпо-добре с бензин
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петима папи пипат пипона по пипето. Скороговорка
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТ ТЕЗИ ПО ГОЛЕМИ ТАЛЪСЪМИ НЯМА
15
1
 
6
 
! Отговори
стихче преди 8 години
-Дядо Неофит де така.........-Бързам чедо за съда -Кво ще правиш там бе дядо Неофите.....Ще вземаме храма за без пара и ще сме вече в приватизационната игра.
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от дясно наляво т.ъпанар до т.ъпанарка до т.ъпанаря
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брейййййй, и дяволите ли вече ги ръсят със светена вода ??? Сигурно да им вървят дяволиите по-добре ? И кражбите да са им успешни ?
12
0
 
18
 
! Отговори
НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ преди 8 години
На следващото заседание на Министерския съвет може да се извика и врачка за разваляне на черни магии.
11
0
 
15
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ами, срещу дяволи, срещу преяждане ще да е било, преяждане от "власт"
10
0
 
24
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Ръсенето е станало с обикновена чешмяна водица. Ако беше със светена вода всички дяволи и талъсъми от министерският съвет щяха да излетят с писъци от сградата!
9
1
 
28
 
! Отговори
Vangelis Stavros преди 8 години
Не наричайте премиера Дявол, обиждате Дявола. В Библията Дяволът е наречен Лукавия, а не Простия, Гьотферена или Безочливия... Все пак той е бивш ангел, а не пожарникар или охранител.