Д. Горов: Търси се ефекта на ПР–а с метлите на чистачките

Въпросите за обществените поръчки останаха без отговори, каза той
21 фев 2016 17:15, Петя Славова
55
Д. Горов: Търси се ефекта на ПР–а с метлите на чистачките
Снимка: Facebook
„Спирането на обществени поръчки от премиера Борисов показва липса на върховенство на закона”, разтълкува поредния проблем в държавата Димитър Горов пред БНР. „Всеки нормален човек е разбрал, че се търси ефекта на ПР–а с метлите на чистачките на Аерогара София”, обясни народният представител от БСП
Още по темата
 
 Според него, управляващите се страхували от вота на недоверие и затова той не бе предаван по телевизията. 
 
По думите му проблеми, освен в държавата, има и в управляващата коалиция, където видимо има тежък сблъсък между ГЕРБ и ДСБ. „Защото не става ясно -  министър Москов, кой го подкрепя и кой не?”, коментира Горов и допълни, че проблемите в държавата стават все повече.
 
Горов заяви още, че има много по-важните въпроси, свързани с обществените поръчки, които трябва да получат отговори, но не получават. „Ако има подозрение, че има проблем с поръчките, защо министърът, отговарящ за тях, продължава да е министър?”, попита народният представител от левицата.
 
Според депутата е трябвало на заседание на Министерския съвет  да бъде решено ще има ли спиране на обществени поръчки, а не еднолично премиерът да вззима такова решение. „Излиза, че държавата се управлява еднолично от Бойко Борисов”, каза народният представител на левицата и допълни, че именно  премиерът е получил възможност в бюджета за 2016 г., чрез решения на управляващите, да може да харчи „за неотложни нужди” близо 1 милиард и 300 милиона лева на българския данъкоплатец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
2
 
! Отговори
Бармалей преди 8 години
Ето и какво е разкрила Мира Манолова:"От вчера се размята една снимка в интернет, на която г-н Борисов държи метла, и става ясно, че той бил спрял някаква обществена поръчка за 13 милиона лева за почистване на летище София, заради която щели да съкратят бая чистачки, ама я спрял, след като някаква чистачка Евелина Петрова му се обадила...После чистачката написва във ФБ благодарствено обръщение към него (постът е изтрит ), а г-н премиерът го шерва, обещавайки да изчисти цялата корупция в България, но се и разбира, че чистачката пожелава на всеки поне веднъж в живота си да се почувства така
46
2
 
9
 
! Отговори
дядо йоцо преди 8 години
Последното нещо , което се чу е за турските ваксини - лудото Пепи и Бойко са делили 39 милиона. Открадна ти са и пари за нови линейки. Краде се яко и ние овцете послушно чакаме да ни одерат кожите. Не са поучихме поне от гърците
45
3
 
13
 
! Отговори
ОПАА преди 8 години
"Борисов се правеше на 3 и половина, че не знаят много хора за отношенията му с Пеевските, за фирмите им в Дубай и подялбата им на КТБ. Такова общо предприятие е и футболния клуб "Левски". То се управлява от Иво Тонев, който е човек на Бойко Борисов и адвоката на Пеевски Александър Ангелов. На Бойко не му пука особено какво се говори. Разчита на това, че може да върже обществото на панделка без неудобство"
44
1
 
6
 
! Отговори
Passe compose преди 8 години
Tapata arogantna shefka na presslujbata na ms kak e skrila chistachkata zad kitkite...sakin da ne otneme vnimanieto na publikata ot narcisa bb....:-):-):-)
43
4
 
12
 
! Отговори
МОЛЯ преди 8 години
БОИКО ИЗМЕТИ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ
42
3
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Кой е тоя *** с метлата?
41
2
 
11
 
! Отговори
До 39 преди 8 години
Дори и да плати неустойки,пак ще е много по евтино, отколкото изпълнението по договорите
40
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо да е ***, Бойко???Спира договор за почистване за13 млн ,защото е с 5 млн повече отколкото ако летището само си организира почистването и плати на собствените си служители.Къде виждате да е глупост това??
39
1
 
15
 
! Отговори
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA преди 8 години
ХЕЛОУИН .........САМО ЧЕРНА КОТКА ЛИПСВА НА СНИМКАТА
38
2
 
17
 
! Отговори
тити преди 8 години
Такова **по същество като Борисов рядко се среща.
37
1
 
17
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
Договорите с фирми свързани до Златев и Пеевски са подписани.Именно те са спечелили държавните поръчки съвсем законно както каза и Борисов.Но понеже имало съмнения видите ли той ги спрял.Още преди да се подпишат договорите се е знаело,че евро пари няма.Но са се подписали защото неустойките са 10% от милиярдите за Хемус.А Бойко сеи прави *** ПР.
36
2
 
16
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Излиза, че държавата се управлява еднолично от Бойко Борисов. Този представител на левицата откри топлата вода. Ако ще му трябват още два мандата на ББ за да разбере, че той е управляван еднолично от нЕкой посланник жална им майка на леваците.
35
1
 
19
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Анонимен-20,а твоята любима тиква е,с червн каскет и жълта книжка,от карлуково,а за червената му книжка,няма да ти пиша,защото ти не си нормален да го разбереш.
34
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За герб гласуваха един файтон хора. Останалото е кешовица.
33
2
 
24
 
! Отговори
1 преди 8 години
тази чистачка,която слънцето ни величае,е чистачката на ВИП,сектора на летище"София"през който минава слънцето и още няколко човека,за това ,той толкова се е загрижил за нея.
32
4
 
34
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
Винаги ме е смЕх когато герберастчета пишат за червени каскети та самия Винету е партиен член, а да не споменавам и останалите ви вождове до един са червени отрочета барабар с плевела.
31
9
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 8 години
О-о, Та да не, ти ли си ,бе.Тоягата, май ти я изяде.
30
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герберастията е като комунизма - отърването е възможно само с тояга.
29
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Троловете на БСП се представят за народа , ама никой не им вярва . Напишете нещо критично за управлението на БСП-ДПС-Атака и тогава ще си приказваме .
28
2
 
15
 
! Отговори
Капо дей капи до кап преди 8 години
В мафията им а закон за омерта,но Борисов го нарушава. Не виждам ли, че всички мълчат,като риби