Д. Горов: Търси се ефекта на ПР–а с метлите на чистачките

Въпросите за обществените поръчки останаха без отговори, каза той
21 фев 2016 17:15, Петя Славова
55
Д. Горов: Търси се ефекта на ПР–а с метлите на чистачките
Снимка: Facebook
„Спирането на обществени поръчки от премиера Борисов показва липса на върховенство на закона”, разтълкува поредния проблем в държавата Димитър Горов пред БНР. „Всеки нормален човек е разбрал, че се търси ефекта на ПР–а с метлите на чистачките на Аерогара София”, обясни народният представител от БСП
Още по темата
 
 Според него, управляващите се страхували от вота на недоверие и затова той не бе предаван по телевизията. 
 
По думите му проблеми, освен в държавата, има и в управляващата коалиция, където видимо има тежък сблъсък между ГЕРБ и ДСБ. „Защото не става ясно -  министър Москов, кой го подкрепя и кой не?”, коментира Горов и допълни, че проблемите в държавата стават все повече.
 
Горов заяви още, че има много по-важните въпроси, свързани с обществените поръчки, които трябва да получат отговори, но не получават. „Ако има подозрение, че има проблем с поръчките, защо министърът, отговарящ за тях, продължава да е министър?”, попита народният представител от левицата.
 
Според депутата е трябвало на заседание на Министерския съвет  да бъде решено ще има ли спиране на обществени поръчки, а не еднолично премиерът да вззима такова решение. „Излиза, че държавата се управлява еднолично от Бойко Борисов”, каза народният представител на левицата и допълни, че именно  премиерът е получил възможност в бюджета за 2016 г., чрез решения на управляващите, да може да харчи „за неотложни нужди” близо 1 милиард и 300 милиона лева на българския данъкоплатец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
11
 
! Отговори
капо преди 8 години
До 26дей тутти капи . ако не си разбрал така функционира мафията...а в България мафията си има държава . не е здравословно да се интересуваш.
26
4
 
21
 
! Отговори
какви комунета бе преди 8 години
Троловете на ГЕРБ представят за успех противопоставянето на БСП.Истината е,че червените баби отдавна измряха и партията им е на изчезване.Сега противопоставянето е ГЕРБ срещу народа,срещу нормалните,искащите правова държава!АЙДЕ ТРИЙТЕ ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА!!
25
4
 
3
 
! Отговори
До 24 преди 8 години
Какви неустойки, договорите не са били подписани.Първи че ти, после се изказвай
24
2
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 8 години
Само един решава, защото останалите не се интересуват
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
a farovete
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много *** има за метене, една метла ще е малко.
21
0
 
9
 
! Отговори
ако преди 8 години
искаше боко да бори корупцията да не беше бламирал законите на кунева и правосъдният министър !!! значи само един човек в държавата ще решава кои поръчки и кога ще се спират . ако е така всички администраторчета които трябва да следят за законността по тези въпроси да бъдат уволнени,местата закрити и боко да решева...по-евтино ще ни е
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През Ла Манша вече не пропускат гербери. Много им се подигравали в Лондон. За някакви огледала ги питали все и те много се срамували.
19
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото и да пишете другари червени каскети , Борисов има историческа заслуга , че навря БСП в миша дупка от , която няма излизане . Само за това заслужава още един мандат .
18
1
 
11
 
! Отговори
Microphon преди 8 години
Borisov pokazva merak da si izmie rezila ot Londonskata konfuzia pri kontakta s rabotlivite i umni angliiski bulgari i marzelivata i arogantna bg darjavna administracia na gratis ostrovna ekskurzia s obstonarodni bg pari ...:-):-):-):-)
17
2
 
19
 
! Отговори
Дим дим дим преди 8 години
Тикво месай се на метлата и дим,дим ди те няма
16
3
 
10
 
! Отговори
Давай преди 8 години
Бойко кога ще изметеш най-крадливия кмет на Пловдив
15
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно, след като не съм срещнал нито един човек, който да е гласувал за ГЕРБ, как така печелят всички избори.За нормалните хора вариантите са само два :1. Тези, които гласуват за ГЕРБ ги е срам да си признаят (интересно защо ли)2. Цветанов и Борисов тотално фалшфицират изборите.
14
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, Бойко,ти си върши работата, а пък гузните негонени бягат.Ако пищят, значи има защо.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПИАРЪТ НА ДРУГАРЯТ НЕ ИЗЛЕЗНА СПОЛУЧЛИВ. ЦЯЛ СВЯТ НИ СЕ СМЕЕ. ПО МНОГО ЗАПАДНИ ТЕЛЕВИЗИИ ВОДЕЩИТЕ КОГАТО ИЗЛЪЧВАХА РЕПОРТАЖА С МЕТЛАТА ЕДВА СЕ СДЪРЖАХА ДА НЕ СЕ ИЗКИКОТЯТ В ЕФИР. ЕТО ТАКИВА КАТО ТОЗИ ДРУГАР РОМИТЕ И ОТДЕЛНИ БЪЛГАРИ КОИТО ХОДЯТ ПО ЗАПАДНА ЕВРОПА НИ ИЗЛАГАТ. ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ И ТЯХ СИ ВАДЯТ ИЗВОДА ЗА ВСИЧКИ НАС. ИМАТ НИ ЗА АБОРИГЕНИ КОИТО ВЧЕРА СА СЛЕЗЛИ ОТ ДЪРВЕТАТА В ДЖУНГЛАТА НА АФРИКА.
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помня първото пичелене на Герб , едни чичковци мъкнаха чували с бюлетини неизвестно къде
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спомнете си случката от първия мандат на Мутрата, когато го пиптаха за откраднатите 50 млн от метрото с ортаците му Котараците - той каза, че бил ударил шамар на Стенли, гаджето на доведената му дъщеря, с която заедно гепват еврофондовете и лелките се напикаха от умиление.А темата с обществената поръчка за 50 млн потъна някъде между шамарите.
10
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спомнете си изборите и как винаги ГЕРБ ги печели. Това е искал народа за това е гласувал . Това , че на няколко червени трола не им харесва си е тяхна работа . На следващите избори пак ГЕРБ ще бие и то с много .
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последната ПАНОРАМА беше доста интересна - след 50-минутното словоблудство на Охранителя, изпълнено с лъжи, фалш и локуми, показах ИСТИНСКАТА БЪЛГАРИЯ - десетина отрудени и смачкани женици в някакво родопско село, които се чудят как да оцелеят и да се спасят с мизерните си надбавки към пенсиите, които Благодетелят на нацията им е отпуснал.
8
1
 
16
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
На Баце пиарката е тотално неефективна,накрая пак ще се опитва да се спасява като бие хората заради някоя чужда корпорация!Трябва да се ревизира всичко свършено от ГЕРБ за последните 10г.!!!