Доган теглил "каручката" (ДПС) 30 лета, дава път на младите

Аз ще казвам накъде да върви, казал той на рожденния си ден
31 мар 2016 08:52,
61
Доган теглил "каручката" (ДПС) 30 лета, дава път на младите
Снимка: архив, Булфото

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган спази традицията и отпразнува 62-ия си рожден ден сред най-близките си - приятели и активисти на партията от цялата страна.

Пред тях той бил категоричен, че засега няма необходимост да се върне начело на оперативното ръководство въпреки желанието на структурите.

Още по темата

Не се налагало, защото партията не е в криза. "Трябва да дадем път на младите - с нова енергия, с нови идеи, с нова програма", казал д-р Доган пред присъстващите, цитиран от "Стандарт".

Той благодарил за многото номинации в цялата страна и признанието, че олицетворява единството на партията. Повторил обещанието си от новогодишното тържество - да бъде близо до хората и да следи изкъсо партийните дела.

"Аз от 30 години тегля каручката, ред е друг сега да поеме управлението, аз ще казвам накъде да върви", посочил Доган в словото си. То било кратко, предупредил, че няма да говори много за политика, защото акцентът на тържеството е друг.

Тримата съпредседатели Четин Казак, Мустафа Карадайъ и Рушен Риза също произнесли кратки приветствия. Те пожелали на почетния председател да е жив и здрав и да продължи стратегически да води партията.

От името на парламентарната група тримата съпредседатели поднесли термовизьор като подарък на лидера си. Доган останал доволен и не скрил изненадата си. "Не съм очаквал", признал той. Всеки от присъстващите също поднесъл дар на почетния председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Догах=Местан= на цялата пасмина дУпИсЕ,агенти на ДС.
37
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Лъвско Сърце,разликата ни е колкото ципата на лука._
36
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 8 години
До 42,не мога да те разбера,за какви хилядолетия говориш,681 година хан Аспарух,стъпва в сегашните земи на България,същия е син на Кубрат,който е имал и 4 братя,които са носели тюркски имена,така че останалите 33%процента от гените,на кои народи ,ги препознаваш,аз да ти кажа,това са османските гени,и ти напомням че са изминали едно хилядолетие ,или поточно 1335години,а не хилядолетия,така ,че си направи извода,щях да забравя,били сме покръстени през 861г.
35
2
 
2
 
! Отговори
42 преди 8 години
До 1Съвременните генетични анализи на българския народ, показват че тюркските гени в него не превишават 5%, не знам за какво торене ми говориш. Гените на съвременните българи са сходни 67 % с гените на нашите предци по тези земи отпреди хилядолетия, което и доказва несъмнено колко древен и сравнително съхранен в генетично отношение народ сме. Преди да пишеш нещо вземи почети.
34
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 8 години
До 42,и аз не знам,ти тогава ,какъв българин си,да турски генофонд ,няма,но българския генофонд,османците са го наторява ли толкова дълго,че едва ли си българин и ти,щом той не е турчин.
33
1
 
5
 
! Отговори
42 преди 8 години
До турчинНе знам какъв турчин си, защото в България турски генофонд почти няма, по простата причина че първите османци, които трайно са се установили по нашите земи са ползвали наш генофонд чрез жените в харемите. И още децата им са били наполовина османци, а да не говир м вече за далечните им внуци и наследници.
32
8
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Ако Ахмет Доган стане министър-председател - България ще процъфти Догодина ще го изберем.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямало зомбита?
30
5
 
9
 
! Отговори
Мен преди 8 години
До турчин. Кажи брате какво лошо си видял от българите но честно. И защо мислиш че Турция може да те пази тук в България? Ходи там може би там може да те "опази" от някой атентат...
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе единственото жалко, че тоя ще си отиде от естествена смърт.А не заслужава.
28
1
 
10
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
"Аз от 30 години тегля каручката, ред е друг сега да поеме управлението, аз ще казвам накъде да върви"Т.е. ще слага кукли на конци и ще управлява търговското дружество в сянка, зад кулисите. Нищо ново, същото беше и досега. Но иначе е добра новина, че е на 62, не му остава още много.
27
1
 
5
 
! Отговори
ист преди 8 години
Всеки крив път, успореден на Догановия, е правия път.
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А след края на речта са си теглили по една пат.ка празник е все пак.
25
1
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 8 години
Dnes.bg, пише се РОЖДЕНИЯ, не "Аз ще казвам накъде да върви, казал той на рожденния си ден".
24
1
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Че тази партия още не се ли закри ?
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Татарско ипне!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хем друг да поемел управлението на партията, хем той щял да каже накъде да върви. Турски мурафети.
21
1
 
9
 
! Отговори
Ле-ле преди 8 години
Цирк, почти като в Северна Корея! Великият Вожд ше посочва пътя ;)
20
1
 
9
 
! Отговори
Младежко Д(п)С преди 8 години
Уважаеми Доган, това го слушаме от 10-12 години насам! Да де, младежи ще има, но кой депутатски син, кой племенник, кой братовчед и т.н., цалата рода!
19
0
 
7
 
! Отговори
Бойко и Доган преди 8 години
Бойко подари златен медал на Доган по случай неговия рожден ден и го целуна по бузата. Преди Доган направи Бойко генерал и главен секретар на МВР заедно с царя, а сега Бойко им се отблагодаря и на двамата, че го направиха политик.