Турция плащала на мюсюлманки в България да носят бурки!

Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов
5 апр 2016 09:52,
68
Турция плащала на мюсюлманки в България да носят бурки!
Снимка: Булфото, архив

Турската агенция по вероизповеданията плаща на български мюсюлманки да носят бурки. Агенцията има над 70 служители, които живеят в България, те плащат на жените, коментира пред Нова тв лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"В Турция е забранено носенето на бурка. Носенето на бурка или фередже се прави, за да се покаже, че ислямът разширява своите територии. Трябва да гледаме на разпространението на бурките като на разпространението на минаретата. Това е маркиране на територия", коментира още Симеонов.

Още по темата

Лидерът на НФСБ добави, че искат във всички религиозни служби задължително да се говори на български език, българското знаме да се вее пред всеки храм.

Симеонов коментира и кадрите от камера, разположена на границата между Турция и България, на които ясно се вижда как група мигранти без проблем успяват да влязат в страната.

"Води се следствие в момента, нека обществото е търпеливо, ще има резултати от този случай", каза той.

"Това е изключение от правилото, защото каналджиите знаят кои камери не работят и има определено място за преминаване на границата", коментира Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поръчваме си само с бурки .винаги девствени.като пайнерките.сто долара винаги са сто долара....
46
1
 
5
 
! Отговори
Не е сложно и трудно преди 8 години
Не е нужно да се вайкаме, нито да се обиждаме.Необходимо е само да се направи една разумна и справедлива промяна в законодателството ни - който получава помощи от други държави, губи правото да получава помощи от българската хазна.
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За Турция не знам, но от Арабистан идват такива поощрителни бонуси.Ако бяха от Турция, нали най-напред туркини щяха да си сложат фереджета?Обект на агитация обаче са жените от ромските махали, така че, направете си изводите.Интересно е да се проучи и по-често да се споменава в медиите, колко пъти за последните 20-25 г. тези хора са сменили вероизповеданието си? Изводите ще дойдат сами.
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От това по голяма глупост може да измисли само волен.
43
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валерия първо да се информира в интеренет , какви хора живеят в България и после да манипулира с разни текстове
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Ромите-християни какво да ги правим , да им збараним да влизат в Царква ли , те сами са си избрали Религията никой не ги е карал насила
41
2
 
3
 
! Отговори
различни рол преди 8 години
Не на Мюслуманки а Ромки , тоест Ромите не са мюслумани или християни просто играят различни роли в подходящи момемти
40
6
 
3
 
! Отговори
До да преди 8 години
Живеят само турци с двойни гражданство, изгонени, прокудени, унижени от българските власти
39
6
 
5
 
! Отговори
да преди 8 години
в Турция не живеят българи..!!
38
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
турция пра днала балгария изчезна само за минута зарррррт и няма бг
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция се засрами от думите на Симеонов и вече няма да плаща ами ще раздава безплатно бурки. Ще има и за Симеонов и за останалите псевдопатриотари.
36
3
 
7
 
! Отговори
Дали преди 8 години
Дали при една евентуална война ловците на котета в Студентски град ще се мобилизират, е голямата въпросителна. Армения в момента мибилизира дядките от старческите домове, защото от младите няма желаещи.
35
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Турция плаща,а България какво прави?Тук всички политици се страхуват или са платени от Турция и не се вземат никакви мерки за защита на БЪЛГАРИТЕ в България!Защо ВЕДНАГА не се приеме закон за забрана на бурките, за забрана на строеж на джамии, за санкции на държави,които се бъркат във вътрешните работи на страната ни?!!!
34
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да се спре налагането на гнусните турски традиции.
33
2
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Това е ясно на всички с изключение на ДАНС и службите очевидно! Ясно е като бял ден, Турция финансира ислямизацията в страната спокойна от бездействието на българските служби и правораздавателните органи! После ще настане вайкане -" Ама как и ква стана тя....!" Като Белгия където лъсна голия им *** ама по най-скъпия и болезнен начин !
32
3
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Братя грабвайте оръжието! На бой, на бой срещу бурката! Български майки, честити сте ако синовете ви намерят cмъpтa си в борбата срещу бурката. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
31
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Симеонов така ще му отива една бурка. Па и някой лев ще изцоца от турците. Не вярвам да го сиктирдосат, ще му дадат и на него.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ало, патриотите!Не виждате ли, че цяла Европа е на път да тури бурка? Дори не е нужно някой да плаща. Чета одеве, че Еър Франс си принуждава служителките да се забрадяват като летят към Иран.В Иран такива са законите. И не когато летят, а когато излязат от самолета на иранска територия по време на престоя. Никой не ги кара французите насила да летят до Иран ако не искат да спазват законите.
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Симеонов вместо да се занимава с глупости да каже кой плаща на троловете да имитират мнозинство
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе то хубаво ,че тези в парламента знаят кой на кого и по колко плаща ама айде вземете някакви законодателни мерки