Очаквано: Местан оглави ДОСТ

Над 1000 делегати учредиха новата партия в НДК
10 апр 2016 19:11, Красимир Ангелов
319
Очаквано: Местан оглави ДОСТ
Снимка: БТА

Над 1000 делегати учредиха партия Демократи за отговорност, свобода и толерантност (ДОСТ) в София, съобщиха от пресцентъра на новата партия.

Още по темата
С пълно единодушие за председател на новата политическа сила е избран Лютви Местан. Той  заяви, че ще остане "верен приятел" на съмишлениците си. Самият избор на лидерът стана с продължителни аплодисменти и викове “ДОСТ” в залата.

На форума бе утвърден и устав на партията, в който е въведен принцип за мандатност на председателя и областните председатели, които ще могат да ръководят в рамките най-много на два мандата.

“Учредяваме една нова, либерална, откровено натовска и европейска партия, която ще служи на българските граждани”, обяви в речта си по време на учредителната конференция Лютви Местан.

“Ние ще освободим избирателите от безалтернативността да гласуват за партии, чиито лидери със своята абсолютна власт отдавна са превърнали принципа за единство в принцип на единственост, незаменимост и пожизненост в духа на отречени тоталитарни модели,” заяви още той.

Според Местан 26 години се създават нови закони, но “сме пропуснали да инвестираме в нова европейска култура за прилагането им”. Затова според него промяната трябва да започне от самите партии, които да се освободят от "обръчите на зависимостите".

По време на своята реч Местан отбеляза и необходимостта от промяна в съдебната власт и свикване на Велико народно събрание, което "да отпуши енергията на реформаторските сили".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още по темата: Лютви МестанДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко и *** честитили ли са на местан новата турска придобивка?
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес Турция официално влезе в ЕС
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А *** охка ли нещо? Или устата му е пълна с ....
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имперските амбиции на Ердоган очертават нови граници.Оставак на цялото българско правителство,незабавна оставка
51
6
 
9
 
! Отговори
Evala преди 8 години
Da jivee DOST, da jivee svobodata
50
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За руските партии няма дума от българите. Странно.Затова НАТО няма да ви помага никога. Хората си знаят, че сте Троянски Кон на Русия.Ако бяхте искрени щяха да ви въоръжат до зъби.А те ви мачкат.На Русия не й пука за нейните граждани, че за вас ли?Просто трябваШЕ да решите отдавна с кои сте. Вече е късно.С тази недалновидна "политика" ще сте последна дупка на кавала.Иначе, ще си крещете по форумите...друго няма.
49
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местане, ти си пълен ***!
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЙ КОЙ е виновен за кражбите на прехода,на унищожаването на БГ икономика,фабрики и заводи,КОЙ ликвидира АД Кремиковци,ОЦЗ Кърджали,БГА Балкан,Нефтохим Бургас,КОЙ загроби БГ народ с нови милиарднииии дългове,КОЙ увеличи убийствените цени на винетките,горивата,цената на ел.енергия,телефонните услуги....КОЙ унищожи АЕЦ Козлодуй,КОЙ превърна България в един разграден заден ***-крадлив и корумпиран катун......всички се знаят ,но народа е вид стадо
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България ще пребъде, но не и българите. Такава е съдбата на безпътните племена.
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не сме нормална държава, щом позволяваме на чужда държава да си направи своя партия у нас. Според мен ако има служби за сигурност, Местан трябваше да е починал при нелеп инцидент! Не съм русофил, нито атакист, но един ще си скубим косите (ако главите са ни още на раменете), щото плюем руската намеса а едва ли не се радваме на турската, че даже я поощряваме. Явно сме изгубили чувството си за самосъхранение, или сме забравили историята, или просто ни промиха мозъците ония зад океана!
45
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая злоба и омраза на българите към малцинствата и сега към мирните бежанци рано или късно ще избие някъде....Всевишния да пази България и вижте само кои са в управлението на страната ...все българи продажници
44
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТРИ МИЛИОНА ИЗПОВЯДВАЩИ АСЛЯМ МОЖЕ ДА ИМА В БИВШИЯ ЦАРИГРАД НО ТУК В РОДОПИТЕ И ОКОЛНОСТИТЕ НЯМА ТОЛКОВА АСЛЯМИСТИ ЗАЩОТО СА НА ГУРБЕТ ЕДНОПОСОЧНО.ЗАТОВА ТАЗИ ПАРТИЙКА ЩЕ РАЗЧИТА САМО НА ТУРСКИТЕ ЛИРИ ДО МОМЕНТА В КОЙТО СУЛТАНА ГО ПЕНСИОНИРАТ ЗАЕДНО С ИДЕЯТА МУ ЗА ВЕЛИИИИИИКА ТУРЦИЙКА.
43
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Великия Султан на Високата Порта е съхранил Българския дух в продължения на 5 века,сега с своята си злоба,расизъм,канибализъм и предателство Българското е на път да изчезне от картата на света....и пак са виновни най трудолюбивите турци на България...ДОСТ и ДПС са Български партиииии
42
2
 
10
 
! Отговори
Един преди 8 години
Партиите, регистрирани за местни избори 2015 са...81!!!!! 81 партии на 7.000.000 население!?!?!?Направете справка, колко партии, партийки и коалиции има в БГ- повече от 200 са!!! На 7.000.000 население?!?!?!?!? Е, това го няма никъде по света! Българския народ е турбо *** народ. Факт! Как е възможно, нормални хора да търпят подобни безмислени количества партии?! И, някой иска да гласувам задължително? Ха! Сънища...Сънищаааа! Никога и за никого няма да гласувам! Не и в този живот! Не и в БГ!
41
7
 
5
 
! Отговори
gtf преди 8 години
До Анонимен 51и един милион ц_игани да включиш - пак няма да стигнеш 3 млн.. нямате и половин милион мюсюлманите
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Запушването на ушите трябва да става НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД ПРЕТЪРСВАНЕТО ИМ, т.е. веднага!
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има Български Граждани с турско самосъзнание. Нека имат политическо представителство. Какво лошо има в това. По добре в Парламента отколкото на улицата. Голяма злоба голямо нещо. То е ясно, че ДПС не върши работа. Нека и тези да опитат.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кат чета коментите възхваляващи местан, се убеждавам, че бългapaka е много спрел!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вариантът, ушите на Даниел Вълчев да бъдат претърсени за миниатюрни и не чак толкова видими слушалки,непосредствено след което запушени, е добър! Комуникацията с него може да се осъществява посредством текст. Остава уговорката да има погледи или камери на безпристрастни отзад,накъдето е погледът му(през по-голямата част от времето).При подозрение, ушите могат да бъдат наново претърсени и веднага запушени. От друг човек.
36
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан е 6okлyk! Той мрази славяните от дън душа.