МВР подозира: Клип "свинска опашка" може да е сценарий

Бъчварова обясни, че Балканите са дестабилизирани
15 апр 2016 13:37,
56
МВР подозира: Клип "свинска опашка" може да е сценарий
Румяна Бъчварова. Снимка: архив, БТА

Заснемането на акциите на доброволните отряди по залавянето на бежанци край границата може да е сценарий. Това заподозря вътрешният министър Румяна Бъчварова.  

"За да се провокират нашите усилия, да се покажат някои пропуски...", предположи тя какви могат да бъдат целите на подобен сценарий.

Още по темата

И Бъчварова, както вчера премиерът Борисов, обясни, че Балканите са дестабилизирани.  

"Като погледнете държавите около нас -  във всички текат процеси на политическа дестабилизация по една или друга причина. Голяма част от държавите са пред избори", каза тя. Вътрешният министър изброи Сърбия, Македония,  Румъния, Гърция и Турция като имащи своите проблеми.  

"Факт е, че в България политическата стабилност е най-видима и забележима", каза тя и допълни, че някой може да поиска да дестабилизира и нея.  

Вътрешният министър обясни, че МВР е много внимателно към миграционния натиск на малки групи, подпомогнати от трафиканти.  

Бъчварова обясни, че полицията работи активно по убийствата на 16-годишния Георги в Борисовата градина преди година и това на шеф на "Агресия". Тя обяви, че лично е изчела всички документи, но засега не може да зарадва обществото с обявяване на резултати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Идиот преди 8 години
***, ама що мислят и нас за такива? А, да -защото са ***!
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАД всеки гаф на управлението има сценарий за дестабилизация
38
0
 
8
 
! Отговори
Дилян преди 8 години
Моята внучка,която е на четири години,говори по свързано и по умно от Бъчварова.Тая госпожа министърка,като почне да дава изявление увеличава говора на телевизора до край и пак някои думи не ги чувам.Мрънкало,което няма реч,мнение и най вече образование за подобен пост.
37
0
 
4
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Руми, кажи сега, кой бизнес защитаваш..... излагаш се, май ще те обвинят както Московси, близо си, да знаеш.
36
2
 
2
 
! Отговори
Плевня Росна преди 8 години
Най вероятно опашките са поръчани от Русия и произведени в Китай. Това се казва хибридна война! На пластмаса да и се сложи името "свинска опашка".
35
1
 
2
 
! Отговори
извинявам се преди 8 години
Панчаревското езеро...
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова какво стана със заловените "мними" полицаи край Пчаревското езеро и сирийския дюнерджия."Бежанска "постановка ли беше или полицаите си бяха от вашите?
33
0
 
16
 
! Отговори
Ходил 2 г. в казарма преди 8 години
Всеки знае , че така наречените мутри са рожба на демокрацията и пазарната икономика, които ликвидираха правосъдната и правоохранителната система на България. Мутрите, в по-голямата си част са бивши криминални престъпници, пуснати от демократите на свобода. Тези престъпници, заедно с подрипващите демократи, внушиха, че в България за всичко са виновни ДС и бившите управляващи от БКП, за да отклонят вниманието от грабежа, който започнаха тогава и който продължава и днес.
32
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Щом имаме такива министри , означава ,че сме безкрайно прости,страхливи и търпеливи.
31
6
 
7
 
! Отговори
набор след 44 преди 8 години
Всеки знае , че така наречените мутри са производствен *** на татовата милиция.Производството на тази бракувана продукция продължи и през така наречения за благозвучие преход,Колко му е да накараш няколко зависими момчета да поиграят театър пред останалия безкритичен български народ
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже,прибери си версиите- и Бъчварова,и Свинетка,и Десито,и Цецка,и Цветка,и Искра,и Снежанка.Но първо Цвък,защото той им е откривателя и "менаджера"
29
0
 
14
 
! Отговори
Маня преди 8 години
ГЕРБ- Гастро Езофагиална Рефлуксна Болест. Колкото по рано се отърве България от тази болест толкова по-добре за всички.
28
0
 
21
 
! Отговори
internetlumpen преди 8 години
Не можем да ви насмогнем на милиционерщината. МВР-то и прокурватурата работят с болшевишки приоми като преди 89г. Съмнения, подозрения, и разни теории на вероятностите! Знаете ли колко дела е загубила България заради нарушение на презумпцията за невинност!? А колко хора не са си потърсили правата от страх? А колко хора нямат финансова възможност?Така е в държавата където престъпниците се превърнаха във власт а народа в престъпници.
27
1
 
25
 
! Отговори
internetlumpen преди 8 години
В момента даже тече дело срещу задържалите "бежанци" а още не ви е ясно за какво. Даже и мярка има наложена. И то, заради показания на някакви "несъществуващи" хора. Без лични документи и никому неизвестни, които искат да отърват кожата. Те мога да кажат, че са им изяли и децата на границата.
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мания за преследване, параноя, подпухнало от алкохол лице, чести депресивни състояния, ниски речеви способности подкрепени с висока доза некомпетентност.
25
1
 
29
 
! Отговори
вие питате преди 8 години
Вие питате: Защо назначиха другарката Бла-бла-Бачварова за МВР министърка?Ние отговаряме: Защото тя няма нито идея, нито план, нито концепция, нито визия.
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много сте стабилни уее, накъдето задуха вятъра натам се огъвате като тръстики. Вече даже не знаете накъде да се кланяте, че отвсякъде духа вятър всички ви псуват дали просто не сте некадърни.
23
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МВР цари пълнен хаoс и корупция. Като се вземе, какъв матерал е останaл в това ведомство, се чудите г-жо социалог защо за такива докладите за БГ.
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тази възраст е напълно разбираемо - горещи вълни, халюцинации, депресивни състояния...
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цяла Европа ни завижда за политическата стабилност. По цял ден друго не правят, само завиждат.