Няма сделка за гласуването в чужбина

И Валери Симеонов, и българите зад граница държат на своето
46
Няма сделка за гласуването в чужбина
Снимка: Булфото, архив

Разговорите за изборното законодателство ще продължат, целта е демократичен процес на гласуване и защита на интересите на България, коментира омбудсманът Мая Манолова след срещата си с председателя на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов във връзка с изборното законодателство, отнасящо се за гласуването зад граница, съобщи "Фокус".

Още по темата


"Имаше декларации от двете страни, че този разговор не е последен. Дали с мое посредничество или с друго, разговорите ще продължат", заяви тя.

"Оставаме на старите си позиции по отношение на Изборния кодекс", заяви от своя страна  Валери Симеонов след срещата.

"Удовлетворен съм, че има диалог. Не е необходимо всички да се съобразяват с едно мнение", поясни Симеонов.

"Има основание в техните претенции, че приемането беше пришпорено. Оставаме отворени за диалог. Това са основни принципни положения", добави Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симеонов, ще те подкрепя само ако застанеш против отмяната на визите за Турция, останалото са само стойки за пред малобройния електорат на ПФ. Но по тази тема мълчите и двамата с ББ. Утре ще дойде онзи от отвъд океана, носи не божествения огън, а опорните точки. В понеделник вече ще се изкажете, нали? Пълно посмешище сте! Срам!
14
2
 
18
 
! Отговори
меркуцио преди 7 години
Ееееееееееееххх прав бил бай Тошо ---Ще доиде време да ми целувате ***. затова наредил да го погребат по корем.........................
13
2
 
10
 
! Отговори
щщд преди 7 години
И преди да иде зад паравана да гласува, всеки гласоподавател да напише късо изречение,което някой от избирателната комисия ще му издиктува. Който не го може - обратно!
12
11
 
10
 
! Отговори
селянин преди 7 години
Абе що говорите за българите в чужбина и българите в турция заедно? това са различни хора..........
11
3
 
6
 
! Отговори
PD преди 7 години
А има и по сериозни ограничения в идейното пространство на рационалното мислене. Въобще право на гласуване да имат само индивиди допринесли с нещо за общността (държавата). Например отбили доброволна военна служба в рамките на 2г. или участвали в алтернативни държавни инициативи по повдигане на духовното, материалното, мисловното положение на населението за по голям период.
10
9
 
26
 
! Отговори
апостол преди 7 години
Браво на Валери Симеонов един да има топки в тоа парламент........... мачкаи Симеонов.......
9
15
 
5
 
! Отговори
киро преди 7 години
Тежи ми да знам кои са хората участващи във вземането на това решение. В този случай положението е изключително лошо. Политиката в България е нещо което предизвиква в мен срам и отвращение. Включвам в мнението си и голям брой познати които станаха част от политиката в България. България би ли имала полза от това да привлече обратно младите хора придобили образование в уважавани западни университети или не? До какъв резултат, ще доведе отнемането на правото им да гласуват?
8
6
 
22
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
БРАВО НА ПФ
7
6
 
11
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
Гласуването в Турция не е нормално!Обаче трябва да се търси интелигентно решение на тоя проблем!
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех че лош Симеонов! Българите от чужбина направиха конгрес, единодушно избраха 2-3 млади *** издънки да ги представляват..... а Валерката не се съгласява, Платена мрежа чрез референдум единодушно е избрана да представя исканията на гражданите в БГ, да са върха и лицето на гражданското общество... пак Симеонов не кляка... Аз не съм упълномощавал никого и казвам браво на Симеонов. На следващите избори имаш още един избирател!
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората от чужбина искат промяна и затова гласуват за нови политически лица. Тези от Турция още не могат да се осъзнаят, че "техните" партии само ги използват. Хората с турско самосъзнание преди атентатите на гара Буново, бяха абсолютно равнопоставени в България, но някои искаха повече.
4
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не е необходимо всички да се съобразяват с едно мнение" Ами Валерка защо тогава трябва да се съобразяваме с твоето? Представляваш малка партия с малък % обществена подкрепа. Искаш обаче всички с теб да се съобразяваме. Като си толкова отворен защо не направиш подписка и не инициираш референдум по тази тема. Нека всички ние решим, а не ти вместо всички нас
3
4
 
16
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
Тука си трябва соломоново решение!Спира се само гласуването в Турция!Понеже не може директно да се забрани,може да се приеме,че ще се гласува САМО в ЕС и Северна Америка.Реално другаде емигрантите са пренебрежимо малко.Проблемът с автобусите си има друго решение!
2
6
 
31
 
! Отговори
Някой преди 7 години
В никакъв случай не трябва да се позволява гласове от Турция да определят съдбата на България. Твърдо съм зад Симеонов
1
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей най после проява на характер от бг политик,че ми омръзна от безгръбначни!