Борисов – президент, Цветанов иска да яхне ГЕРБ!

Румен Петков от АБВ смята, че има три сценария пред ГЕРБ
14 май 2016 10:01,
79
Борисов – президент, Цветанов иска да яхне ГЕРБ!
Колаж: Dnes.bg, Снимки: БТА

Единият от сценариите е Цветан Цветанов да се опита да направи г-н Борисов президент, за да яхне партията ГЕРБ. Това каза заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков пред Нова тв.

Още по темата

На въпрос защо смята, че Бойко Борисов ще се кандидатира за президент Румен Петков заяви: "Това говорене: "Ще ме ядосате и ще кандидатирам за президент". Успокой се бе колега", призова го Петков.

По отношение на твърдението, че преди години именно той е ядосал Бойко Борисов и той е станал премиер, Румен Петков посочи, че няма да се връща на онзи етап от развитието.

"Не дай боже да гътна да умра, на сиромаха ще му се срине кариерното развитие. Човек трябва да има някаква мярка в тези обяснения. Не може 6 месеца да си говорил, една година: "Аз няма да бъда кандидат за президент" и изведнъж нещо си се поизнервил малко и ще се кандидатираш", коментира Петков.

Той попита защо ГЕРБ се опитват да легитимират решението Бойко Борисов да се кандидатира за президент. Според него сценариите са три.

"Единият е г-н Цветанов да се опита да направи г-н Борисов президент, за да яхне партията ГЕРБ. Другият е г-н Борисов да иска да стане президент и да се опита да обясни това на широката публика на гърба на Румен Петков, на АБВ, на който и да е няма особено значение", каза той.

Според Петков третият вариант е ГЕРБ да разбира наистина, че няма друг сериозен кандидат за "Дондуков" 2, освен Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
10
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
БОЖЕ ОПАЗИ - САМО ПОГЛЕДНЕТЕ ЩО ЗА ИЗЧАДИЯ СА НИ ЯХНАЛИ: БОКО, ЦВЪКИ И Р. ПЕТКОВ Т.Е. МУТРА, ПРЕСТЪПНИК И ПИЯНДУРНИК ПИКЛЬО. КАК НА ЧОВЕК ДА НЕ МУ СЕ ИСКА ДА ХВАНЕ СОПАТА!
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
69,БОЖЕ, БОЖЕ, АКО ТИЯ СА НЕДОРАЗУМЕНИЯ, КАКВО МОЖЕМ ДА КАЖЕМ ЗА ИЗМИСЛЕНАТА НИ ОЛИГАРХИЯ ЕДИН ОТ ДРУГ АЛКОХОЛИЗИРАНИ, ПРОФАНИЗИРАНИ, ФЪФЛЕЩИ ЧЕРВЕНИ СОЦИАЛИСТИ БОРЕЩИ СЕ ВСИЧКИ ЗА ПРАВАТА НА РАБОТНИЦИТЕ- ДЕПС И БСП ПАРТИИ НА МИЛИОНЕРИТЕ АКТИВНИ БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО МИЛИОНЕРИ А ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ УМИРАТ ОТ ГЛАД И СКОТСКИ ЖИВОТ- БОЖЕ, КАК МОЖАХА ТОЛКОВА БОЛНО АЛЧНИ ХОРА ДА ОГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ И ДА РЕШАВАТ СЪДБИТЕ НА НАРОДА КОЙ ОТ КОЙ ОБРАЗОВАНИ В МАГНАУРСКАТА ШКОЛА НА АОНСУ И РАБФАК.
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЖЕ, КАКВО СГРЕШИХМЕ ТОЛКОВА ПРЕД ТЕБ, ЧЕ НИ НАКАЗВАШ С ТАКИВА НЕДО...РАЗУМЕНИЯ КАТО ТЕЗИ ДВАМАТА?
54
1
 
6
 
! Отговори
Гнойна пъпка преди 7 години
Да ви се изтискам на политическите лица.
53
1
 
6
 
! Отговори
DD преди 7 години
Румен добре говори и добре лавира...майстор С няколко школиНеможе да насмогва на врътките на Първанов обачеКак пък Първанов ще врътне всички...малко знаят
52
5
 
3
 
! Отговори
до 64 преди 7 години
Не съм от лявата партия за да държа другаря ти Петков за...! Вие левите така правите!
51
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Анонимен-61,ти ли му го държа,като си пълнеше водата,ако не,значи всичко за жълтатаа вода е лъжа.
50
1
 
11
 
! Отговори
сова преди 7 години
Те го не щат в селото, той търси на попа къщата.
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквун бабаити !
48
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има и 4-ти вариант: другаря Румен П. да е препил с жълта вода от шадравана и да не го слуша главата
47
0
 
1
 
! Отговори
Suschi reis преди 7 години
Vse mi e taia koi e prezident - ako ste aihabibi da e...ama red, zakon, svoboda i demokracia da e...:-):-):-)
46
0
 
9
 
! Отговори
жокей на паважа преди 7 години
Цв.Цв. може да яхне.Цецка.Ц....жалко,че я няма Искра Ф. защото низвергнатата имаше добър гръб за яздене ;)
45
1
 
6
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Обединените арабски емирства проявяват интерес за бизнес в бедния Перник!Богати са и знаят ,че бедният българин търси добте платена работа,днес ще открият работни места,утре ни слагат чалмата и фереджето.бизнес в големи мащаби САМО за ХРИСТИЯНИ.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До крдобгдсрсбнаТова АБВ не беше ли партията ,чиито пълен списък с избиратели се съхранява от Комисията по досиетата- - - А това ГЕРБ не бяха ли тези които писаха досиетата на хората ?
43
1
 
6
 
! Отговори
крдобгдсрсбна преди 7 години
Това АБВ не беше ли партията ,чиито пълен списък с избиратели се съхранява от Комисията по досиетата
42
0
 
12
 
! Отговори
ФАКТИ преди 7 години
БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ С 15,7 ПРОМИЛА.НА ВСЕКИ ЧАС В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ 7 ЧОВЕКА А 4 ЗАМИНАВАТ . В БЪЛГАРИЯ СЕ ВОДЯТ 1,3МИЛИОНА МЪРТВИ ДУШИ ИЛИ НЕ СМЕ 7 МИЛИОНА А 5,7 МИЛИОНА.МЪРТВИТЕ ДУШИ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ГЕРБ ЗА РЕШАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ,ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ЕВРО ПРОЕКТИ,ЗА ТОЧЕНЕ НА БОЛНИЦИ,УЧИЛИЩА,ГРАДИНИ И ОЩЕ И ОЩЕ.60% ОТ НОВОРОДЕНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА НЯМАТ ЗА МАЙЧЕН ЕЗИК БЪЛГАРСКИЯ
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе как никой от тия не каза - ИСКАМ ДА СТАНА МИНЬОР, БАЧКАТОР, ИЛИ ДРУГО НЕЩО ПОДОБНО, и ще се кандидатирам за такъв ? Как пък се кандидатират все на баницата за мекото ? А пък и аз колко трябва да съм *** за да отида да гласувам за такива ? НИКОГА !!!
40
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
последен валс....(Сбогом Борисов.........
39
0
 
8
 
! Отговори
ДО 41 преди 7 години
така е от доста години насам и лошото е ,че всички са равностони крадци и най-много ги вълнува как да орежат и малкото останали българи ,които имат мнение и да им отнемат думата.
38
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така като гледате снимкта, кой е по-голям тиквар ? Нека по-голямия тиквар стане президент !/това е по устава на ГЕРБ/