Борисов видя UK джиповете и отсече: Важен е жестът!

"Не, че нямаме пари, ние не сме за 40 джипа", коментира премиерът
Обновена: 22 май 2016 21:31 | 22 май 2016 18:15,
211

 Снимка: Бойко Борисов / Facebook

Министър-председателят Бойко Борисов заедно с министрите Румяна Бъчварова и Николай Ненчев и зам.-посланика на САЩ Сара Райли инспектираха на място част от високопроходимите джипове, които България получи като подарък от Великобритания. В групата бе и лидера на ПФ Валери Симеонов.

"Не, че нямаме пари, ние не сме за 40 джипа, важен е моралният жест", заяви министър-председателят, цитиран от 24 часа.

Премиерът подчерта, че такова дарение се прави за първо път и джиповете току що са били свалени от въоръжение на британската армия. Преди да пристигнат на ГКПП "Малко Търново" премиерът, министрите и Валери Симеонов са облетели част от границата ни с Турция, за да видят как върви изграждането на съоръжението.

Първоначално Борисов подкани Симеонов той да каже впечатленията си, като лидерът на ПФ заяви, че по-голямата част от съоръжението, особено в проходимите зони, е изградено. Оставала една по-трудно проходима част, където изграждането предстои.

Премиерът също подчерта, че ограждението е стабилно и внушително и ролята му е да бъде в помощ на граничните части.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
през 1992 бьлгария призна македония за дьржава после им подарихме танковенепрекьснато им раздаваме бьлг паспорти и какво стана спряха ли да лаят срещу нас
54
2
 
19
 
! Отговори
КОКО преди 7 години
Да не забравяме ,че тази ограда е започна БСП и колко ревеше БАЦЕ защо се прави и колко е скъпа .Сега той е прави три пъти по скъпо но всички мълчат медиите са тотално купени и се казва само каквото БАЦА иска 113 място ДЕМОКРАЦИЯ
53
1
 
8
 
! Отговори
Само да назначи преди 7 години
граничари,че джиповете не са с автопилот!
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какъв жест става въпрос ? Oпа някой май е очаквал чисто нови джипки е да ама удари като бежанец на голяма, висока, телена ограда.
51
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано не се сетят братчедите да я навестят че за една нощ няма да остане нищо. Когато бях в казармата през 70 те години служих на границата. Тогава имаше гранични войски които се водехме към мвр-то. Първо бях на сръбската граница там изкарах 1 година. След това ме преместиха на Гръцката а последните 6 месеца на Турската. Калашника ми беше залепнал на рамото. С него лягах с него ставах. Имаше кльонове гранична бразда и стабилна ограда която я демонтираха през 90 те години. А сега ими смешници!
50
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Не, че нямаме пари, ние не сме за 40 джипа""...............Бойко, ... цивилизованите хора когато някой им даде нещо ПЪРВО започват с - ""БЛАГОДАРЯ"", ... а не с ""ние не сме за ...""защото следващия път и половин джип няма да ти дадат !
49
2
 
18
 
! Отговори
Цък преди 7 години
И отново "Бащицата" на нацията в действие!-))))))))))Че, къде без него??? Кой шЪ нЪ води????Кой шЪ огрее пътя ни в дебрите на Бойкокрациятя?????Бащицатааа, Бащицата беее - бееее.... бееее.... ревнало ста...до...то!!!!
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паянтова ми се вижда оградата!
47
2
 
13
 
! Отговори
Олеле, преди 7 години
Олеле,Това на снимката правителствения вертолет ли е?
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А няма ли направо да си заустят канализацията тук? И господа управляващите да си мият зъбите на струята.
45
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце е голяма работа, ако обиколи тоя ЕС и събере целия *** дето намери по контейнерите и моргите колко дупки може да запуши.
44
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩОМ ДЕЖУРНИТЕ ЧЕРВЕНИ *** РЕВАТ И ВИЯТ НА УМРЯЛО ЗНАЧИ ВСИЧКО Е КАКТО ТРЯБВА И НАРЕД. БРАВО НА БОРИСОВ И ГЕРБ. НЕКА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО РАБОТИ ДОБРОНАМЕРЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МИНУСА МИ НАДРАЩЕ ДЕЖУРНИЯ ***,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РАБОТА ВЪРШИ ПРАВИТЕЛСТВОТО.
43
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааам. Вместо да се чудят какво да ги правят тези бракувани вече джипове, те ни ги подаряват. А от това Бибитко подскача като малко детенце...
42
2
 
23
 
! Отговори
кратък виц преди 7 години
"Не, че нямаме пари ................"-----------------Ако не беше тъжно , щеше да е смешно - то затова вземаме непрекъснато заеми - колко станаха вече 20 млрд ????Ако имахме пари нямаше минималната заплата да е 210 евро / чисто 165 !!!! евро / , минималната пенсия да е около 80 !!! евро ЗА МЕСЕЦ , а средната заплата около 300 евро / а в Сливен се оказа ,ч е е ...... ЦЕЛИ около 190 евро /
41
3
 
34
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Сега прочетох последното изречение, и се смях на глас!!! Това ли е стабилната ограда, на снимката? За по-малко от минута, с една ножица за арматурна тел, в нея такава дупка ще се изреже, че да мине даже едногърба камила. Къде е контролно-следовата полоса, къде е наряда с кучета, секретните постове? Къде са заставите, къде са Гранични войски, къде е Държавата?Която няма капацитет една ограда да направи, а я поръчва на частна фирма телта...Агонизираме, но се бием в гърдите, колко сме добре сега.
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като ги реставрираме и ни излязят тройно по-скъпо и кризата свърши ще тряба ли да ги връщаме на Камерън ?
39
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е подарък за вярна служба на плевнелиев, на изпроводяк, че плю по руснаците.
38
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези джипове не са подарък, а са дадени в знак на благодарност пред Борисов за определени ангажименти, които той е поел през Камерън!Защо не се каже как Борисов подкрепи Камерън и за какво точно беше тази подкрепа пред Еврокомисията?!
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли автоотпадък, давайте го в Бг. Тук е склада за скрап в Европа. Щом държавата взима семънд хенда, какво остава за народа. Още 30000 години ще взимаме това, което в Европа се изхвърчя. Клошари.
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко е мазен тоя Симеонов не е истина просто...Преди да стане патерица на герб чрез СКАТ го плюха 10 години, а сега е верен като домашно кученце!