Марешки прави движение "За Чиста и Свята Република"

То ще бъде официално обявено в Деня на Ботев
51
Марешки прави движение "За Чиста и Свята Република"
Снимка: Булфото

Бизнесменът и независим кандидат за президент Веселин Марешки ще обяви утре създаването на Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". То ще бъде неполитическа организация, съобщиха от екипа му.

Още по темата

В деня на Ботев и загиналите за свободата на България, от 13:00 ч. пред паметника на Христо Ботев на площад "Възраждане" бизнесменът ще поднесе венец и цветя, а веднага след това ще обяви и създаването на новата организация.

Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република" ще заложи на обединяването на усилията и работата на експерти от различни нива, които да допринесат за създаването и, по възможност, интегрирането в обществения живот на практически решения, водещи до подобряването на живота и стандарта на българите, отчитат създателите на движението.

Същевременно Веселин Марешки изпрати приветствие към новоизбрания Президент на Австрия Александър Ван дер Белен.

"Аз и хората, които подкрепят нашите каузи, също като Вас сме достигнали до изводите, че има нужда от промяна в системата - промяна, която да доведе до по-качествен живот в едно добре подредено и стабилно общество.

Изборът на независим кандидат е послание към традиционните политически сили, че идва време, в което управлението на държавите ще бъде поверено в ръцете на експерти, на хора, които предлагат и реализират конкретни решения, а не дават само празни обещания", се казва в текста на писмото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
далавера преди 7 години
По-точно - за "чиста и свята далавера"
38
3
 
2
 
! Отговори
най-после! преди 7 години
появи се заместителя на Левски!
37
4
 
3
 
! Отговори
gtf преди 7 години
на западняците им е угодно сегашното положение, боко кротува и слушка - в замяна получава правото да източва вноската ни в ес. Чрез фирми създадени единствено за тази цел и печелещи проект след проект, работещи без да спазват стандарти за качество, гербавите и дпс продължават най-нагло с кражбите и до ден днешен
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХАХАХА
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хи-хи-хи
34
1
 
4
 
! Отговори
бръмбари преди 7 години
Очаквайте скоро, някой да се изправи да каже, че е Левски! Не е лошо преди всичко да се чете и да се видят думити ЧИСТА, СВЯТА и РЕПУБЛИКА също така и тогава да се хвърляме за дузпа в наказателното поле. Кога ще има най-накрая една честна партия която да се казва За ГОЛЯМА БАНКОВА СМЕТКА. Може би Големи Европейски Разпределени Блага. Става и така.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дядо пенчо останал безкрайно учуден, когато му казали, че РБ значи Реформатолски блок.( ТОЙ СИ МИСЛЕЛ, ЧЕ СА Разбойническа Банда
32
1
 
8
 
! Отговори
и аз преди 7 години
Верно бе ...прав си ,ама какво да се прави ...ИЗБОРИ брат ! Все на WC намирисва ...от участвалите кандидати в тях ще е ! И на предишните имаше един такъв ,ама се докопа до Европарламента за по 20 000 евро заплата !
31
3
 
6
 
! Отговори
аз преди 7 години
Абе как ще го кръстите така това движение !!!! Нали масово се говори с инициали. Ами погледнете как ще изглежда като го обявяват по медиите - ЗЕЧЕСЕРЕ ... Навява на тоалетни събития. Как пък не ви идва на ум... егати пи-арите дето ги имате...
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
32, А БИ ЛИ КАЗАЛ КАК СЕ СЛУЧИ ТОВА, КОЕТО СИ ИЗБРОИЛ ТОЧНО С МАРЕШКИ- БИ ЛИ СПОДЕЛИЛ КАК ГОСПОДИНА ИЗВЪРВЯ ПЪТЯ ОТ ШОФЬОР ДО КРУПЕН ОЛИИГАРХ И АКО ТОЙ НЕ Е ПРИМЕР ЗА ОЛИГАРХ, ТО КОЙ ТОГАВА И АКО ГРЕША ЗАЩО ЛИ СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОЧНО ТОВА БЕШЕ МОТИВИРОВКАТА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК ОТ 10%- ДА ИЗЛЯЗАТ НА СВЕТЛО И ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ КАПИТАЛ КОЙТО ДА ВКАРАТ В БИЗНЕС- С КАКВИ ПАРИ КУПИ ЕТАЖ ОТ ЦЕНТРАЛНА ПОЩА И АКО ВСИЧКИ МИЗЕРСТВАМЕ 8 *** ГОДИНА НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ТИЯ ЕДРИ БИЗНЕСМЕНИ ДА НАПЪЛНЯТ ФИСКА.
29
0
 
11
 
! Отговори
от 34 преди 7 години
от власт до власт има разлика. Има разлика от управлението на един Симеон - при който имаме Златен век и управлението например на един Борил. Когато начело стоят можещи, знаещи и с духовен мироглед хора има напредък, а то всякакви новобогаташи от крадене, мутри и т.н искат да управляват. Искат, ама НЕ МОГАТ, защото не се справят с нищо: икономика, образование, инвестиции, престъпност. Не могат и да си ходят, защото на честните и трудолюбиви им писна от властта на духовни пигмеи в управлението.
28
2
 
13
 
! Отговори
изморих се преди 7 години
Не мога да разбера как всеки, които иска да прави пари- влиза в политиката. Или пък станал бизнесмен от някакви ПРЕСЪПНИ СХЕМИ И ХОП скочил да става депутат. Ами не разбирам аз тези неща. По принцип духовно зрели хора водят една нация напред - с опит, знания и идея за държава и развитие. Какви са тези пигмеи, дето си мислят, че като забогатели за една нощ и ВСИЧКО ИМ се полага в този живот. Има си избрани хора за тази цел, които просто МОГАТ и с такова предназначение са дошли. От власт до власт
27
5
 
17
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Виж си мутрата бе Марешки. Пред мен е портрета на ЛЕВСКИ РИСУВАН ОТ НЕГОВ СПОДВИЖНИК. еДНА СЪЛЗА , ЕДНА ЧИСТА СЪЛЗА ДА ПАДНЕ ВЪРХУ НЕГО ЩЕ ГО ИЗЦАПА. вИДЯЛА ЖАБАТА, ЧЕ...
26
9
 
27
 
! Отговори
Българин преди 7 години
За чиста и свята република...далече съм от мисълта, че Веселин Марешки е новия Левски, но трябва да му се признае едно - прави бизнес, изкарва пари - но не на гърба на хората. И с лекарствата и с бензина той не крие, че печели, но цените са поносими спрямо българската реалност. Всички знаем, че не е светец - ако беше - нямаше да е там, където е - но хората не страдат от неговия бизнес за разлика от други...Желая му успех на изборите!
25
13
 
3
 
! Отговори
Гуфи преди 7 години
Българският Тръмп
24
2
 
8
 
! Отговори
batmario преди 7 години
Българският NEO от Матрицата...
23
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдещият президент Марешки ,гледайте му едно интервю от преди пет шест години в горещо,там кандидат президентът ви си признава ,че държи бардак за богаташи на които им се предлагат всякакви удоволствия срещу 10 000 лева на ден ,дори и наркотици.Ех да живее руският бандитизъм
22
3
 
18
 
! Отговори
Чистачка преди 7 години
Такива като *** ще ме накарата да гласувам за *** като Първанов или Марешки... Гаврата е пълна
21
13
 
8
 
! Отговори
23 преди 7 години
Звучиш като атакист,срещу кой монопол се опълчил тоз беее? Срещу руския ли ? Ми нали на петата секунда ще го изпарят бе другарю атакист.Слез на земята ,тук не става дума за опълчване а за защита на определен финансов капитал и той е руския бандитски капитал
20
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,,Народа е като жените - обича и уважава насилието!'' - Художникът Ефрейтор в ,,Майн кампф''. Изключителен психолог, видно и от родните електорални нагласи и поведение.Тъпчи, Бойче! Ти си славен пич и т,ъпкач!