ГЕРБ: БСП ползва партийна риторика за смокинов лист!

България не е рекордьор по измами с европари, твърди Караянчева
22
ГЕРБ: БСП ползва партийна риторика за смокинов лист!
Архив: Булфото

След като редовният парламентарен контрол в петък започна с призив за предсрочни избори от страна на лидера на БСП Корнелия Нинова, Цвета Караянчева продължи в същия тон на критики от името на ГЕРБ.

"Ако е вярно, че късата памет гарантира дълъг живот, колеги от БСП, сте си гарантирали безсмъртие. Ясно е, че БСП е тръгнала наред да сваля правителството. Само че с лъжи и манипулации това няма как да стане", обвини тя.

Още по темата

Караянчева призова БСП да не използва агресивната партийна риторика като смокинов лист, който да прикрива експертната ѝ и електорална немощ.

"Това, което ГЕРБ е построил и прокарал, санирал, няма аналог в 25-годишната история на България. То може да се види и да се пипне, то е реално", похвали тя своите, а пък БСП нямали една лопата асфалт хвърлен.

"Преди да надуете балоните с извадките от ОЛАФ, само да ви кажа - отворете и прочетете какво пише точно там, вместо да четете по диагонал. Ще видите, че България нито е единственият клиент на ОЛАФ, нито е рекордьор по измами с евросредства", коментира Караянчева.

Според нея държавата нито е на автопилот, нито е на ръчна спирачка, икономиката е в растеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: БСПпарламентГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Jizn преди 8 години
Pozitivna energia, pozitiven ezik i pozitivni promeni v rbg ili ste out?! :-):-):-):-)
16
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Какви завлечени пари от ЕС.Влязо.хме в ЕС през 2008 годинаДокато се приготвят европрограмите,докато започнат да работятГерб дойдоха на власт и якото грабене почна.Стига сте ги защитавали тези мутри.
15
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Г-жо Караянчева нали столицата на Виетнам е Пекин.Достатъчно относно вашата компетентност,а иначе сте устата няма що,също като водача ви и лидер на партията ви.Ама бая *** сте се насъбрали там. Само калинки,способни глупости да ръсят.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Karajaneva ot bkp na kongresa na dogan hodische sega gerb i do zz bravo na umnata ninova samo taka pokaji im na geb sa kakvo stava vapros kade sa milionite ot magistralite ot dupkite v bg
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде пишете дружина каква икономическа сила сме били по времето на бай Тошко
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първите който завлякоха с пари от Европа бяха от ДПС 1993г.. ДПС тогава бе едно с БСП Смъкнаха милярди екю и отиде голяма част в енергетиката за модарнизация. Изчезнаха и голямо количество зад граница. Започнаха при всяко правителство да се повтарят до днес.
11
0
 
2
 
! Отговори
Dc преди 8 години
До Анонимен 9Ти защо не си работиш земята а само грачиш ?Нали си я искахте .Хайде да те видя м.рш. .
10
1
 
4
 
! Отговори
SD преди 8 години
Хайде де !А , бюлетините в КостинБрод на КОГО бяха ?
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7 Ти може и да си живял 100 пъти по-добри при комунизма, особено ако в семейството си имал активен борец, чичо партиен секретар... но пиши само за себе си. Не ми хвали г-ведо този строй на дефицита! Помниш ли 15 години за кола? А бабаните за нова година? ...Защо вие *** мислите всички останали за безпаметни???
8
3
 
6
 
! Отговори
тв зрител преди 8 години
Какво значи, това, че България не е рекордьор по кражби? По Евронюз, Сиенен, Бибиси и пр. кражбите от европрограми беше водеща новина. По абсолютна стойност (на кражбите) не сме рекордьори, а сме "чак' втори. Ама като процент сме еднолични лидери. . И това инфо се комбинира с класацията по корупция при обществените поръчки, в която сме дори след Косово и под средното африканско ниво. Честито!
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Земеделието беше разбито от БКП-БСП като взеха със сила земята от хората и създадоха измислените ТКЗС-та . Сега никой не иска да работи на село , защото няма истински собственици на земята . Ще внасяш домати и чушки от капиталистическите страни като Турция и Гърция . Нещо да внасяш от Северна Корея или Венецуела или от Русия . Там където е минал Руски ботуш трева не никне .
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До споменС БСП назад към комунизма!А дано, тогава се живееше 100 пъти по добре отколкото сега при евроатлантизма. За съжаление БСП няма нищо общо с името си, те са партия на едрите капиталисти.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Активистката на Командира, лъже колкото него, но няма ораторските му възможности. Е може да заблуди няколко баби.
4
7
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
По "?"-a за лъжите ГЕРБ бързо настига БСП. По някои показатели дори води вече убедително, като външните заеми примерно. По тоз показател /финансово загробване на държавата/ надминаха БСП като лява партия!
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смокиновият лист не може да скрие планината от фекалии на БСП, още по-малко - вонята!
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спомням си партийните секретари навремето как предсрочно завършваха петилетката за 2-3 години. Празни приказки по партийни събрания и нищо налице. *** Нинова е същата . Нищо ново не е научила и нищо старо не е забравила. Колко са жалки и елементарни .
1
6
 
6
 
! Отговори
спомен преди 8 години
С БСП назад към комунизма!