Това е махленска свада на кандидат-зет с бивш затворник!

Защо не арестуваха тези на свиждането, пита Борисов
Обновена: 9 юни 2016 12:37 | 9 юни 2016 12:36,
251
Това е махленска свада на кандидат-зет с бивш затворник!
Снимка: Булфото, архив

Една махленска свада на кандидат-зет с бивш затворник. Пореден инцидент за паркомясто. Така определи премиерът Бойко Борисов пред журналисти престрелката в Слънчев бряг снощи, предаде Агенция "Фокус".

"Това, което мога да кажа е, че намирам по-късните действия на МВР за грешка. Сутринта извиках министър Бъчварова, тя сега отива в Бургас, дори отложи пътуването си за Европейския съвет на вътрешните министри", коментира Борисов.

"Единственият въпрос, който имам е защо пред болницата не бяха арестувани тези, които дойдоха – на свиждане ли, на какво ли, не ги знам? Иначе всичко останало като действие е правилно", каза още Борисов.

Още по темата

Премиерът коментира още, че се надява в рамките на днешния ден да бъдат задържани всички участници в престрелката.

"Знаете много добре, че задържан убиец много рядко се случва. Ние сме наситили там със сила и средства. Въпреки че сме унищожили материалите, които имат в заведението, съседните камери са иззети, така че се надявам още в рамките на днешния ден да бъдат задържани всички участници", заяви Борисов.

От думите му стана ясно още, че таксиметровата компания на дъщерята на Митьо Очите, е била проверявана в началото на месеца.

"С такива усилия успях да върна руските туристи, да докараме румънски туристи в България, да се очаква толкова добър сезон и някакви махленски биячи да ходят да си решават въпроса... с брадви", разгневи се министър-председателят.

По повод информацията, че престрелката е била заради рекет, той коментира: "Аз разбирам желанието това да се тиражира, но то не е факт в този случай. Кандидат-зетът е влязал в спор със собственика на заведението за парко място".

Той припомни, че преди седмица бяха задържани близо 15 души при акция в Бургас. "Това, което мога да им обещая сега е, че съм изпратил и данъчните наред с всичко полицаи, и няма да има луксозен автомобил без данъчна проверка за целия сезон, който влезе в Слънчев бряг. От сега ги предупреждавам", увери Борисов.

Той изрази надежда, че командироването на толкова много полиция ще "спаси" Слънчев бряг.

Още снимки от местопрестъплението и ареста на заподозряните вижте в галерията по-долу.

Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе всичко е за наркотици, какви парко места, кой бунак може да повярва на тая тъпня? И цар-мутра Боко също знае това, какво ми се прави!?!?!?
102
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Батце е бесен,осветяват организацията МУ,а така хубаво си вървят хапченцата. Е няма страшно утре услужливите медии,ще забравят за случая ,и ще запеят песнята:,,битов инцидент.(Явно,ще се търси нов магистър-фармацевт за дрогерията. Този път,ще е някой по-дискретен)
101
0
 
2
 
! Отговори
ванга преди 7 години
Венка, Станислава и Афродита да не се помайват, ами да слагат да варят житото.
100
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този човек е хроничен лъжец. Не си спомням кога е казвал истината. Това е разправия за преразпределение на пазара на дрога по морето.
99
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не им удобно на ченгетата да ги арестуват в болницата. Все пак са им приятели и познати.
98
0
 
15
 
! Отговори
МАХЛЕНСКА СВАДА преди 7 години
Разбира се . Нали и него го взривяваха , гръмнха джипа на ЦВЕТИТО, самия ходеше с охрана ЧАСТНА в началото като Гл. секретар на МВР. Докато не намести навсякъде свои хора БАНДИТИ или помагачи на бандити в МВР. А оня мъъ, ааа, мучащия гл. секр. КОСТОВ няма да коментирам. Само да кажа, че само магарета си избира ОН за подчинени или президенти в КОЛОНИЯТА РБ
97
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
държава доминирана от шоферите, това сме. няма по-нагли и долни и миризливи същества.
96
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махленска свада е това каза Бойко и трябва да забравим за слуая,само ,че не е махленска свада щот Слънчев Бряг не е махала а е най посещавания руски курорт във България,руски ли казах?Чорнами делами друзя или про руски бандитизъм със рекет ,наркотрафик,джепчии и проституция.Какво очаквате да кажат Бойко и Бачварова след като им миришат крачетата???Махленска свада ,да ама не
95
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за държава сме щом за пререкание на паркинг се гърмим като на десента в Нормандия? Нормални ли сме, не знам? Как може това да успокоява един Премиер?
94
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
махленско викаш като във Винету нали....
93
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като е махленска свада, какво прави цялото "кралско" войнство там?
92
0
 
16
 
! Отговори
СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ преди 7 години
ОЧИТЕ, МУСТАКА, или БРАДАТА да отидат да паркират в двора на баш БАНДИТА в БАНКЯ. Нали става въпрос за махленска свада за паркомясто. С БРОНЕЖИЛЕТКИ, ако могат да си приготвят и БАЗУКИ, че домакинът също има арсенал в ТОАЛЕТНАТА. Това го чухме от пикаещия КОКИНОВ
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
tozi pak ne v chas .ta nali ti osakati policiyata tya se prevarna v politicheska i partiina chistka jalak si borisov
90
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да питам ли този кой и с какъв акъл го избра за премиер ???
89
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спор за паркомясто с жертви. Ето така стоят нещата, когато най-презряната миризлива социална група - тази на жалките пръдливи шофери - е най-многобройната в и без това пренаселените градове. Що е шофер - все е пропадняк и е отнесъл не една и две тежки псувни на майка през живота си от другите себеподобни мършаци.
88
0
 
30
 
! Отговори
Адаша преди 7 години
Махленски биячи?! Че Митьо Очите е един от най-големите престъпници в България.Но иначе, да - след този инцидент реномето на родното Черноморие е съсипано.
87
0
 
12
 
! Отговори
Край преди 7 години
Стикерите дето ви ги лепят "застрахователите" за червения кръст и за ловния сокол и за пискиливите мишки са белег че сте си платили такса "спокойствие" - заскраховка каско. Свиквайте мутренските времена не са си отивали.
86
0
 
20
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
"Знаете много добре, че задържан убиец много рядко се случва..." Защото такава ти е социоложката . Сам си я избра !!! Берете си срама сега... и т.н. и т.н.
85
0
 
28
 
! Отговори
ЗА протокола преди 7 години
Само да кажа,че Слънчака е препокрит на всеки квадратен метър с видео наблюдение и има специален отдел,който денонощно наблюдава целия периметър. Въпросът е ,как се събират 40 наблюдавани от полицията бабаита,как минават пеш 200м въоръжени и бронирани,и как това е абсолютна ,,изненада"за фуражките???
84
0
 
9
 
! Отговори
до 99 преди 7 години
Той се самоизбра помогнаха му Групите от Махленските биячи плюс Корупираните в МВР