Сидеров готов за президент, но имало и по-добри варианти

Плевнелиев допуснал много грешки, не можело да се напада така
63
Сидеров готов за президент, но имало и по-добри варианти
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призна, че би си помислил, ако му гласуват доверие да се кандидатира за президент, но смята, че има и по-добри варианти.

Още по темата

Пред bTV той подчерта, че с НФСБ и ВМРО предстои да обсъждат кандидатури.

Към президентските избори гледам с подход към бъдещи парламентарни, в които да се появи патриотичен блок и той да може да влияе на изпълнителната власт, категоричен беше лидерът на "Атака".

Лидерът на "Атака" допълни, че с председателя на НФСБ Валери Симеонов се срещнаха през миналата седмица за пръв път след 7 години.

Стана ясно, че можем да си говорим и да си сътрудничим, посочи още Сидеров във връзка със затоплените отношения с лидера на НФСБ. За раздялата в миналото той обясни, че не е имало нещо за разделяне, а по-скоро разминаване между тях.

Въпреки разменените обидни реплики лидерът на "Атака" обясни, че са си казали, че няма да се връщат към взаимните нападки.

Никога не съм използвал наркотични вещества, готов съм да се подложа на тест. Това е част от медийния образ, който ми се наслагва, за да се неглижират другите неща, подчерта Сидеров.

Лидерът на "Атака" отбеляза, че се среща с пробационен служител за подпис 2 пъти седмично, а веднъж на 2 седмици разговарят.

Обяснявам колко щастливо детство съм имал, никога не съм бил подложен на агресия, нито пък аз съм подлагал някого, посочи Сидеров.

След 5 юли ще се реши какъв общественополезен труд ще полага. Сидеров отбеляза, че е готов да чисти паметници и доброволно, без присъда, би поканил и колеги депутати.

Всички тези случки или екшъни са били реакция на нещо, не аз съм започвал, а аз съм реагирал на нещо, дали е представено обективно е друг въпрос, подчерта Сидеров.

Според него Европа без Русия е слаба.

Той разкритикува президента Росен Плевнелиев заради острата му реакция срещу Москва.

Президентът направи много грешки в практиката си и показа как не трябва да се държи един държавен глава. Не е допустимо да създаваш враждебност към други държави, когато си президент, изтъкна лидерът на „Атака”.
Той допълни, че е в етапа на приключилата безгрижна младост, тъй като вече е баща.

Всяка сутрин Волен-младши ме събужда в 6.30 часа, разкри Сидеров. С майка му Деница искат и втори наследник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БАБА ВИ СИДЕРЕНКОВА ЗА НИЩО НЕ СТАВА- ЩЕ СЕ НАПИЕ И ЩЕ РАЗСТРИВА, КЪСА ПАГОНИ, МЯТА КАПАЧКИ, НЕ ПЛАЩА СМЕТКИ- НЕУРАВНОВЕСЕН И СЛАБ АКТЬОР, КОЙТО СИЛНО ОБИЧА ПАРИТЕ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ СА- КАЗВА КАТО ФРЕНСКИЯ КРАЛ ЗА ПАРИТЕ ОТ ГРАДСКИТЕ КИНЕФИ- ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ- НЪЛ ТЪЙ ВОЛЯНКЕ- ДО ВЧЕРА БЕЙ ДНЕС ЛЮБИТЕЛ НА ЧАСТУШКИТЕ, НЕ ПОДМИНА АЙФЕЛОВАТА КУЛА- ГОВОРИ ЗА ТЯХ С ПРЕЗРЕНИЕ- НО ОБИЧА ДА ПОЧИВА С 12 ЛВ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ- ПЛАТИТЕ ЛИ МУ ЩЕ ГОВОРИ КАКВОТО МУ ЗАДАДЕТЕ
26
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Ахахахаа, толкова ме разсмя тая статия. Горкия не може до парлмента да се добере, а се гласи за президент. :)
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато преди броени дни БДЦ обявиха разпад, който не се състоя, Волен даде индикации, че е толерантен към сегашната управа и заяви пред Беновска, че може и да няма предсрочни парламентарни избори. Щото и той не иска избори.Сутринта каза, че работят за втори малък Волен и хич не ще да си разваля сигурността и спокойствието. И след тези индикации го видяхме най после отново в ефира на голяма телевизия.Щото бяха го скрили, когато не слуша.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнелиев никога не стана президент, а си остана едно хитро бизнесменче, използващо институцията Президент за облагодетелстване на себе си и дружинката зад и около него. Орешарски води делегация в Китай, Плевнелиев само след 2-3 дни и той поведе своята глутница натам, да не би да пропуснат някоя далаверка. А сега явно си заработва назначението за след края на мандата. Храчки по Русия - висок пост в Педелвайс! Много му дреме за вас!
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо не Ердоган примерно? Какво като е чужденец. Ще го наемем да работи за нас. Той е упорит и усърден.
22
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 7 години
Ааааа недей да скромничиш, не може да има по-добри, само Волен, Волен! Да иде да се пенсионира тоя и да престане да дразни!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България може да бъде забелязана само, ако бъдещия президента поддържа членството ни НАТО и ЕС. В другия случай трябва да е представителен като манекен с перчем. Да ходи по паради и да се снима. Народа да му маха и да се усмихва. Щото външната ни политика е зависима, вътрешната както дойде.
20
3
 
1
 
! Отговори
ТОНИ преди 7 години
До Анонимен ПРАВСИ ПИЧ И АЗ ТАКА МИСЛЯ
19
4
 
7
 
! Отговори
Иван дом43 преди 7 години
Изфабрикувани по които се призна за виновен и иска сам договорка с прокуратурата!
18
13
 
12
 
! Отговори
Иван до 38 преди 7 години
Аз съм се изселил преди 10 години и никога няма да се върна! Вие му мислете празни кратуни,с вашите пари ходят в Куба и в 5 звездни хотели в Париж си поръчват ***,вие роби на такива псевдо патриоти му мислете!
17
10
 
1
 
! Отговори
Живко Марков.Лил.Фр. преди 7 години
В Бг.политици и политика вече няма откак сме в Е С .По добре да изберем някой по едричък че да го забелязват на международните си форуми.Като Б Б или по...
16
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като го изберат ?? ще бъде първия президент на пробация. Няма да може да напуска страната , че трябва да се подписва всяка вечер.
15
11
 
2
 
! Отговори
TONI преди 7 години
СИДЕРОВ ЕДИН СЪВЕТ ПРИЯТЕЛСКИ АКО ИСКАШ ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ,,НИКОГА НЕ НАСТРОЙВАЙ БГ ТУРЦИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ,АЗ ИМАМ СТОТИНА ТАКИВА ,ТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОБИЧАТ БГ ОТ САМИТЕ БГ,АКО УСПЕЕШ АЗ ВЕДНАГА СЕ ПРИБИРАМВ МОЯТА ВАРНА ИЛИ РУСЕ НЕМА ЗНАЧЕНИЕ ПОНЕ ЩЕ СЪМ У ДОМА,СТИГА 22 ГОДИНКИ В ГЕРМАНИЯ,АЗ СЪМС ТЕБ
14
7
 
9
 
! Отговори
Иван преди 7 години
С 5 присъди и все още в парламента,мислил и за президенсткото кресло.... Кога ще се оправим и как няма да се изселват всички от България...
13
9
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Сидеров си проигра картите с десетките улични и медийни...изцепки,където се пънеше да раздава...правосъдие.Недалновидната му кадрова политика по регионите е пословична,издигна много парашутисти,които в последстивие го предадоха.Сега малко се е...кротнал и не е толкова инфантилен.Така че,никакъв президент не може да бъде,не е уравновесен.Виж,ако успеят да се договорят с ПФ и да издигнат Каракачанов,може да стигнат и до балотаж,защото кадрите на Боко са...прецеденти;това стана ясно и на магаретата
12
10
 
6
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Съдбата дава шанс на всеки!Сидеров вече го пропусна.Все пак ще остане в историята с едно нещо-доказа,че след 20 години потискане все още има патриотичен вот в България.Как пропиля тоя потенциал е друга тема.Колкото до критиката към Плевналиев-има такава поговорка:"На умряла кокошка,нож вади".Плевналиев е политически труп,където и да го сложат сега,ще е говореща клишета мумия.
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ало другарите от бAтака ... понеже знам, че всички сега сте мобилизирани да подкрепяте вожда сизащо всички крайпътни стени и обекти са надраскани от вас ?мислите си, че по този начин вдигате подкрепата си ли ?
10
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давайте - изберете Сидеров, Бареков, Слави и тем подобни "величия" за президент и да удряме шалтера на страната. То се е вижда кой е останал да живее там, щом дори се обмислят подобни кандидатури.
9
13
 
9
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 7 години
За какъв Президент блянуваш бе, Сидеров. Знаеш ли, още колко паметника имаш да чистиш.Изкъпа ли Альоша ?!
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има всички качества за президент и може да отстоява националните ни интереси!!!