Плевнелиев – редом до Хавел и Валенса

О.з. генерал-майор хвали президентът за речта му пред ЕП
102
Плевнелиев – редом до Хавел и Валенса
Снимка: БТА

С речта си пред членовете на Европейския парламент в Страсбург преди ден Росен Плевнелиев стана българският държавник, който се нареди до Хавел, Валенса и Орбан. Това мнение изрази пред журналисти в Стара Загора генерал-майорът от запаса Съби Събев - председател на Съюза на офицерите от резерва "Атлантик".

Още по темата
Със своята ясно изразена евроатлантическа позиция той високо надскочи българските мащаби и демонстрира, че е европейски политик, посочи Събев.

По думите му сериозният геополитически анализ на президента е опровергал мнението, че днес в Европа има дефицит на лидери.

Генерал-майорът от запаса Съби Събев участва в кръгла маса на тема: "Резервът на въоръжените сили - гарант за суверенитета на България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
В България от всеки *** правиме президент,..
66
0
 
3
 
! Отговори
flor преди 7 години
До АнонименМного точно казано ! Мр. БИЙН !
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"О.з. генерал-майор хвали президентЪТ за речта му пред ЕП"---Краси-и-и, Краси-и!ПълниЯТ член може да ти харесва много, но НЕ СЕ СЛАГА НАВСЯКЪДЕ.Залягай повече на българската граматика!
64
5
 
7
 
! Отговори
кактус преди 7 години
Какъв лидер, бе???? Този Съби Събев хич не го слуша главата! Как може този повече от посредствен индивид, да бъде наречен лидер? Лидери няма в днешни дни. Малцинството хора, които притежават дълбоки знания и потенциал да бъдат лидери, са неутрализирани и остава мнозинство от посредствени, от които ни се посочва някой, на които да му слушаме посредствените общи приказки и глупости, да му се радваме и да го наричаме лидер! Лидерите си отидоха миналото хилядолетие! КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ПОСРЕДСТВЕН!
63
11
 
9
 
! Отговори
Иван Бухов преди 7 години
Напълно съм съгласен с написаното. Плевнелиев изпревари всички български политици и държавници и много от европейските. Очарован съм от него! Той се почувства за независим и свободен! Ще върви напред и ще става полезен не само за България, а и за Европа! Реномето му се вдига! Аз съм с него, гордея се с него! приятно ми е, че сме земляци, че сме от "Пиринска Македония" и искаме да се обединим в Вардарска и Егейска, ако ни разрешат от Европа!!!Трябва да имаме хора там и то такива като нашия Росен!
62
3
 
10
 
! Отговори
demograph преди 7 години
"" Всяко тържество на България е смърт за Русия"" написал черно на бяло Аксаков, нали така беше? Ние да си пием ракията, пък Русията...
61
6
 
11
 
! Отговори
Sando преди 7 години
45 години масирана Руска пропаганда, за братския народ освободител. Учете история, войната с Турция е не с цел освобождаване на България, а следствие. Руснаците винаги са си гледали техния интерес. Така е и днес.
60
9
 
9
 
! Отговори
Sando преди 7 години
Към врабче.Абе запада ли влезна с войска в Крим, та да убива жени и деца. Руснаците нарушиха международни договори, които те са подписвали. Каква чест и достоинство има в това да си нарушаваш думата, и да нападаш по слаби.
59
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хавел, горкия се обръща в гроба. Хавел беше Личност, интелигентен, умен, начетен. УЖАС.
58
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че има платени журналисти има, ама нашите направо злоупотребяват ....
57
9
 
17
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Браво, браво на генерала блюдолизец! Има шанс да те вземе за военно аташе, където го изпратят за посланник! Най-вероятната дестинация е САЩ, а може би в Германия!? Знае ли се, къде ще го уредят от ГЕРБ!?
56
11
 
23
 
! Отговори
Юсую преди 7 години
Срамувам се от теб г-н Президент. Най-добре се нареди до Горбачов с който за долари и майките си продадохте.Ти нямаш морал,ти нямаш съвест, ти си едно нищо ....
55
5
 
14
 
! Отговори
луд за връзване преди 7 години
Редом до Хавел,Валенса и Орбан,иначе родом от Гоце Делчев,
54
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли някой член на третия пол да се кандидатира за президент , защото този ни беше малко. Друго си е гей- президент с г-жа президенша - отново гейша. Ще бъдем 1 в света. Хайде Радане ти си наред.
53
3
 
6
 
! Отговори
komentator преди 7 години
КРАСИМИ-чо, научи се да членуваш думите. Прочетох само двете заглавия и ми стана лошо. Статията няма да я чета.И тоз си изкарвал парите с писане. Аман.
52
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доказаният доносник Валенса е още жив....... Иначе.................
51
9
 
28
 
! Отговори
me преди 7 години
Прочетох заглавието, повече не можах. Гади ми се. Според мен трябва да се направят научни опити с Плевньо и поддръжниците му, да видят има ли активна мозъчна дейност или е дрон или обладан от рептилите. Щото някак не мога да проумея. Всички бивши съветски републики мразят Русия на кръв, Полша - също/ Ама не смеят да лаят. Как пък точно нашият т.нар. президент е най-смелият, най-мотивираният и най-обладания от омраза към Русия, че да отиде да им прави цирк, а те да му се радват. Идиотизъм на макс
50
3
 
19
 
! Отговори
До 54 преди 7 години
Сигурен съм че Плевнелиев е дръпнал и подобна гирда реч, когато като студент е станал горд член на БКП
49
8
 
25
 
! Отговори
mitova преди 7 години
Унизителна реч, достойна за един подлизурко!
48
19
 
10
 
! Отговори
КАКЪВ СРАМ, НАЛИ...? преди 7 години
СРАМЪТ , е ЗА РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ ------РУСИЯ Е НА ПЪТ ДА ГИ РАЗЛЮБИ.....ХА,ХА,ХАААААААААА