ГЕРБ отиват сами на президентските избори

Цачева била сред потенциалните кандидатури
25 юли 2016 20:32, Александър Попов
49
ГЕРБ отиват сами на президентските избори
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ ще участва самостоятелно в президентските избори, защото сме партия, която обича да носи отговорност. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Плевен.

Той е отбеляза, че ГЕРБ е една от малкото партии, която има реален политически живот, и винаги разчита на широка подкрепа от страна на българските избиратели.

Цветанов е на посещение в Плевен за работна среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от областта.

"ГЕРБ винаги е защитавала евроатлантическата идентичност и на това ще заложим и в тези избори", е заявил Цветан Цветанов.
Според него президентът-обединител трябва да има натрупан опит и авторитет.

Цветанов смята, че няма нищо лошо номинацията да бъда свързана с политическа формация, защото даденият кандидат е имал възможност да бъде избран за депутат, кмет или участник в изпълнителната власт. По думите му това дава допълнителна представа на избирателя за неговите качества.

Цецка Цачева е един изключително ерудиран, всеотдаен човек - съвсем нормално е подобни хора да бъдат обсъждани като потенциални кандидатури за предстоящите избори, но към настоящия момент не бих дал нищо повече, заяви още Цветан Цветанов.

"Тя е изключително добър председател на Българския парламент. Аз съм убеден, че във всяка кризисна ситуации в парламента, един човек, който може да реши проблемите и да въдвори някакъв ред е г-жа Цачева", допълни той.

Цецка Цачева каза, че уважава чувството за хумор на представителите на медиите в Плевен и не пожела да говори по въпроса.

Тази вечер Цветан Цветанов и Цецка Цачева участват в областно отчетно събрание на ГЕРБ, за анализиране резултатите от местните избори. ГЕРБ има петима общински кметове в област Плевен, но изгуби кметското място в областния град.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
категоричен преди 7 години
За ГЕРБ!!! Само в България за сега е наистина спокойно и се работи !недоволните са тези ,на които им отрязаха авантата.........тези които печелят от беззаконието и мътилката....
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накрая заслужават Жорж и Кольо да спечелят за да си дойдем на цирка в който сме вече 26-та година.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако гербавите вземат да номинират Цецка за президент - ще направят едно добро дело за България, защото със сигурност няма кой да гласува за нея и така шансът да имаме нещо по-читаво за президент нараства.
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ви ли писна ог тотална герберастия и тиквената простотия.
33
2
 
4
 
! Отговори
герб преди 7 години
Защо няма номинации за президент по местните структури? Вие ли, господин Цветанов, ще ни изберете президента? АПРОПО: ЗАЯВЯВАМ КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ АКО НЕ СПРЕТЕ ЛУДОСТТА С ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИ НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР - АЗ, МОЕТО СЕМЕЙСТВО И ПРИЯТЕЛИТЕ МИ, БОЙКОТИРАМЕ ИЗБОРИТЕ! ИЗБИРАЙТЕ САМИ ТОВА, КОЕТО САМИ СТЕ СИ ПРЕДЛОЖИЛИ!!!!
32
0
 
7
 
! Отговори
SeveN преди 7 години
Щом Цачева е потенциална кандидатура, значи потенциално няма да бъде избрана.
31
4
 
2
 
! Отговори
аз преди 7 години
БКП! БКП!
30
1
 
7
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
Цачева !!! Значи след Г.Първанов,П.Плевнелиев ще имаме трети президент комунист !!!
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По- добре да вдигат заплатите, че младите хора напескат масово странатаПрезидентът няма да ги спреСтраната се обезлюдява
28
2
 
17
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ТОЧНО ТАКА ГРОБАДЖИИ ЦЕЕЕЕЦКА Е ТОЛКОВА ОТБЛЪСКВАЩА, ЧЕ ЩЕ НИ СЕ СМЕЯТ ПО ВСИЧКИТЕ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА АКО СЛУЧАЙНО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И МАЙКИТЕ ЩЕ ИМА С КОГО ДА ПЛАШАТ ДЕЦАТА СИ.
27
2
 
23
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Не съм напускал България, но заради този ще се махна оттук поне за един месец ,за да не му гледам много противната физиономия. Не мога да издържа да го гледам по телевизията, по билбордовете и по плакатите. Господ да ме пази от този из...род!
26
1
 
8
 
! Отговори
Ала-Бала преди 7 години
ЦЦ е най-подходящ,.
25
6
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ГЕРБ са хората ,който съсипаха държавата през последните 7 години Назначиха по работни места хора без образование без качества на лидери За това държавата дърпа на зад Но българския народ си ги подкрепя за изборите и не му пука че го управляват мутри .Но в Герб са само такива те просто съсипват икономиката на държвата Когато управляваше Господин Орешарски човека за година и полувина успя да сложи ред в държвата .
24
2
 
27
 
! Отговори
за какво? преди 7 години
Някой може ли да обясни, за какво ни е президент?
23
1
 
20
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Всяко едно магаре, вързано за оградата на президентството в София, може да стане президент на НъРъБъ България.
22
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало безпартиния, какви комунисти те гонят болния ти мозък, достатъчно е да се поразгледаш около себе си как живеем от 26 год. и нее лошо отиди до западна Европа и кажи на някой че си Българин да усетиш на свой гръб пренабрежението и унижението само защото си от България. И се питам защо нашите партньори от запада се отнасят так с нас ?
21
9
 
4
 
! Отговори
Лазарин преди 7 години
Сред комуналките върви подписката за Мая Манолова и Михов. Прави ми впечатлени, че атакисти агитират за тях...хм
20
2
 
0
 
! Отговори
Крис преди 7 години
полк.Валентин Радев ще е кандидатурата.
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слагането на нежния пол на ключови позиици като Президент, Министър на вътрешните работи, в тези трудни времена е самобииство, ислямистите само това и чакат меки китки и Толерантнос в противниковия лагер.
18
12
 
6
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
А казват, че с комунизма е приключено? Няма мърдане и власт взета с оръжие се задържа с писалката! Активното мероприятие за народа е в ход и който се хване на въдицата и повярва, играе по тяхната ***.Да видим дали отвсички кандидати ще се намери някой с роднини осъдени от ''народния съд'', иннернирани в лагери след 9.9.1944, със забрани за образование и конфискувано имущество! Аз не вярвам да има такъв.