ВМРО: Турският посланик – вън! Анкара извън ЕС

Да се направи "санитарен кордон" около южната ни съседка
153
ВМРО: Турският посланик – вън! Анкара извън ЕС
Снимка: БТА, архив

България трябва да поиска отзоваване на турския посланик Сюлейман Гьокче и прекратяване на преговорите на Турция за членство в ЕС. За това призова лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Още по темата

Според него само за една седмица Турция навлиза грубо в българската политика.

"Касим Дал, зам.-председателят на Народна партия "Свобода и достойнство", уж български политик, бе на мегамитинга в Турция, прозвучаха три последователни заплахи, че Анкара ще пусне мигрантите към нас, турската държава на практика укри виновник за тежко пътно произшествие с двама загинали - Фарук Бекташ, който уби на място мотористите Таня и Бойко Бойкови", посочва като пример лидерът на воеводите.

На този фон лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ си позволи да говори, че Патриотичният фронт е големият проблем на управлението, обвини още той.

Каракачанов припомня, че в същото време, че през територията на страната преминават безнаказано потенциални и активни терористи, определени от службите като "заплаха за националната сигурност" като зетя на атентатора срещу френския сатиричен седмичник "Шарли ебдо" Шариф Куаши - Мурад Хамид, който е задържан в следствения арест след издадена Европейската заповед за арест по искане на френската прокуратура. Мурад Хамид е бил спрян на 28 юли на турската граница и е бил настанен в Център за нелегални мигранти в България.

Заради всичко това Красимир Каракачанов призовава българските партии да направят "санитарен кордон" около случващото се в Турция.

"Това означава БСП и ГЕРБ да се откажат от всякаква потенциална подкрепа от страна на ДПС, а реформаторите  да се разграничат от Касим Дал. Същото важи и за партията на Лютви Местан, която разчита предимно на изселническите организации", настоява лидерът на ВМРО.   

Според него Турция отново е "болният човек". "Грамадни митинги, на които и нацистите биха завидели, имитират демокрация. Чистката взема брутални размери", предупреждава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
комшю преди 7 години
Стадо лесно се събира. Работя с тях от 15 години и категорично мога да заявя че са много работливи и лоялни ,но необразовани. Можеха да съберат двойно повече овце да ръкопляскат на големият ЧОБАН-ЕРДОГАН !
94
1
 
3
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 7 години
Няма място една нецивилизована придънка в ЕС.Г-н Каракачанов е много прав.На прага сме на поредното национално предателство от страна на Разбойковците и амужжите.Едните ходят да лапат на П *** и го викат в България да сме се разбирали за АЕЦ-а другите лапат на доганя и Ердоганя и потготвят автономни републики.Подкрепете ВМРО знаете че там прошка няма да има за никого!!Не е имало и няма да има!!
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 115:Знаем, че вие турците още треперите от ВМРО!
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ел Каракачано е Ел Македоно
91
6
 
7
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Да беше ходил на митинга в Истамбул и да се научиш как се прави митинг. Агента не може даже и една чета да сформира щото щото всички ще бъдат доносници и агенти предатели.
90
4
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Понеже тук виждам напоследък че (неуспешно) се прокрадва обяснението, че видите ли, Ердоган бил "клекнал" пред Путин, един вид васал и отишъл да му се моли, редно е да отбележа, че преди време самият Путин беше в Турция на крака при Ердоган и говореше за мащабни инвестиции от които и двете държави щели да имат огромни ползи.Така че не, не е вярно това, че Ердоган бил "клекнал". Просто политика - двете свръхдържави си правят алъш вериша и се канят да си ни поделят.
89
10
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Хайде, хаирлия да е, и руския посланик барабар с турския да си ходят!Абе не мога да ги разбера болните националистчета, точно днес Ердоган Султан се намира къде - в Санкт Петербург, при аркадаша Цар Путин! Значи за турския посланик може с лошо, но с руския не? Хм. Обяснете на мен, психично здравия - доколкото знам, в България нямаме още паметник на Султан Сюлейман и на башибозука, но имаме паметник на Съветската армия!!!
88
4
 
18
 
! Отговори
1 преди 7 години
агент иван,направете и вие националистчетата грамадни митинги,но няма как да стане,едно не мога да разбера,плюенето срещу турци и роми,е изтъркана грамофонна плоча,с нещо друго спечелете избирателите,нещо да направите за България,истинските патриоти освободиха България през 1878година,вие какво направихте за България,само крадете,и лъжете,и като седнете на трапезата,вкарате по 2ракии,и ставате патриоти.
87
6
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 години
А за К. Каракачанов една вана пълна с лед за да се охлади, че видимо е слънчасал!
86
4
 
8
 
! Отговори
абе Каракачане преди 7 години
А от ДПС кога ще се разграничим.Или ще гоним опашките на змията Доган -Дал и Местан ,а няма пак да виждаме кой ни съсипа 26 г.
85
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Турция, Гърция и Бюрм си имат доктрина - не ти позволяват да се регистрираш като българин, да пееш български песни, да слушаш български медии....преследват те, ако четеш български вестници или се декларираш че си българин. Спомнете си Спаска Митрова - в крайна сметак й взеха детето, защото каза че е българка и България не я защити. Това не е единичен случай.
84
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата пропаганда за "комуниста" каракачанов е много смешна. колок пъти Каракачонов е застанал в БСП? колко пъти е заставал зад Москва? николко но вие си спускайте опорните точки. та само през последните няколок седмици Борисов показа по-голяма близост с Москва от Каракачанов. Трябва ли да се провикнем - Герб - петата колона на Москва?
83
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
герберите са ми много интересни, явно не са им спуснати опорните точки. Ту го обявяват Каракачанов за комунист защото имал картонче - ту за фашист, защото ВМРО е обявена за патриотична организация. Смешни сте. Как може хем да си десен - хем ляв. Първо фашизъм в България никога не е имал освен 1934 при хунтата на звенарите. Второ няма никакъв доказателства, че Каракачанов е бил доносник, герберите разполагат с едно картонче, което нищо не доказва.
82
3
 
8
 
! Отговори
До n.d. преди 7 години
КЮРДСКА ИМА.. МНОГО СТЕ ЗЛЕ С ИНФОРМАЦИИТЕ..:-) А БЪЛГАРСКА ЕЛА ОТВОРИ ТИ.. ОБЕЩАВАМ ТИ, ЧЕ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ:-)ОТ ЕДИРНЕ
81
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо да си сменя името? по каква неземна логика, като са го кръстили Красимир?и защо да е фалшив - защото настояваше за стена? защото настояваше да се бутнат гетата? защо иска Турция да бъде нормална държава? затоав че искат да прочистят списъците от мъртви души? защо бе, защо да е фалшив патриот? за това че нямаме политика на сигурността може да се обвинява само Герб, които съботират ПФ
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 46 - не се прави на ударен - първо македонците сами не се признават за българи. Те се сърбеят. Второ дори ако влезем нашите понятия няма потие гражданин на БЮРМ - българин, има македонски българин като вид етнос, след като е на територията на друга държава. българите сме само в България. така че каракачанов не е донасял срещу Българи от България, а само се е занимавал като агент - не като доносник - с сърбеещи се мижитурки.
79
7
 
10
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Според Марксистко-ленинската историография, наложила се след Деветосептемврийския преврат от 1944 година, ВМРО е обявена за фашистка организация, а нейните дейци за врагове на народа. Дейността на организацията се пренебрегва в историографските трудове в периода 1944-1989 година, като мнението за нея остава крайно негативно.
78
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, ама много си умен бре, Каракачанков ! Какво ти е виновна Турция,че онзи престъпник избяга ?!? КОЙ ГО ПУСНА ?!? Я се заинтересувай малко и ще видиш каква ни е съдебната система. Този Фарук как успя от ареста да сключи договор за наем на жилище, та да го пуснат под домашен арест, АААААА?!? КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ ? С ЧИЯ ПОМОЩ ? КАК ДОМАШЕН АРЕСТ, КАТО ТОЙ НЯМА ДОМ В БЪЛГАРИЯ ? НАЛИ УЖКИМ САМО ПРЕМИНАВАЛ ОТ ТУК ?!? ПЪРВО ДА СИ ИЗВАДИМ ГРЕДАТА ОТ ОЧИТЕ НА НАШИЯ СЪД, ПЪК ТУРЦИЯ - ТЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ
77
7
 
13
 
! Отговори
БГ преди 7 години
До ТурчинЗащо да ви обявяваме война? Не харесваме войните. Вие сте във война със самите себе си. Средновековна. Това не ви ли стига?
76
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Появиха се първите снимки от срещата Путин - Ердоган.Гледат се като влюбени. Усмихнати и сякаш засрамени.