Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал учтиво

Решили да го поканят заради затоплянето на отношенията с Кремъл
Обновена: 11 сеп 2016 16:30 | 11 сеп 2016 15:26,
268
Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал учтиво
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е имал покана да участва на събора на русофилите на яз. Копринка, който тече в момента. Русофилите поканили Борисов заради затоплянето на отношенията с Русия, което опитва да направи в последната година.

Премиерът наистина е получил покана от Национално движение "Русофили", потвърдиха от Министерския съвет. Борисов учтиво отговорил, че няма да може да отиде на събитието тази година.

Съборът на яз. Копринка се организира всяка година от движение "Русофили", припомня "24 часа".

"Един ден в годината, самият център на България се превръща в място, при попадането на което, можеш да помислиш, че си в Русия или даже в СССР. Навсякъде се виждат руски и съветски знамена, чуват се руски песни, има табели с имената на руските градове. Вече единадесета поредна година в България се провежда Събор на Национално Движение Русофили", хвалят се в страницата на събитието във Facebook русофилите.

Миналата година на събора се събрали 9 000 души, а тази година чакали над 12 000. От движението "Русофили" изрично подцертава, че подобно няма в нито една от бившите съветски републики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен..................Не русофилите, а комунистите и Г. Димитров признаха "македонците"..................Има и русофили не комунисти, но комуниста е по задължение и русофил рубладжийче. Досега комунист русофоб не съм виждал. Всички комунисти са като кучета верни на Москва и са избили по нейна заповед повече българи отколкото външните врагове през войните.
164
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той на килимчето при Путин ще отиде.
163
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Нямаше да се чувства уютно в компания с Нинова и Радев.Освиркването му беше сигурно,а егото му не позволява подобни неща.Пък и интелектуално щеше да им отстъпва-представете си на такъв събор приказки за пътища и магистрали-той за друго не може да говори.
162
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е азиатска страна. тя не е заселена както ни казват със славяни а с угро-фински-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска. Следователно,руснаците никога не са били свободни. Ппрез цялата си история те само са задушавали свободата на другите. На тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 189Винаги казвам на такива като теб, че щом тази тема е толкова постоянна в мъничкото ти черепче, значи 100% си такъв. Попитай някой психолог или психиатър!
160
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 175Махнете я тази снимка с насиненото око.Друга нямате ли?------------------------------Защо да я махат? Я какъв е синеок!
159
3
 
2
 
! Отговори
"Освободителите преди 7 години
из спомените на руският военен кореспондент Данченко: Аз вече няколко пъти споменавах за нагайката. Това беше, така да се каже, джобния речник за разговори с братушките. Тях не ги биеше само тоз, който го мързеше. При това често се случваха твърде тъжни недоразумения. Върви, например, братушка по пътя и насреща му офицер. Без много да му мисли, братушката приближава офицера и му подава ръка, за да изрази симпатията си към руснаците. За това получава удар с нагайката по главата......
158
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РУСОФОБИЯТА, КАКТО:))) няма русофобия. Това си е измислица на кремълските ***. Има путинофобия и реално ттвращение от диктатори и окупатори.
157
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един от Северозападалъжеш като дърт комунист. или не си на ясно нито с ЮП, нито с Белене.
156
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен..........Етническият украинец" е като изкъпаният "македонец".......Русофилите нямате моралното право да говорите за Македония и македонските българи. Защото вие ***, под диктовката на Москва признахте съществуването на "македонската нация", вие карахте хората от Пиринския край да се пишат "македонци" и ако Тито и Сталин не бяха се скарали през 1948 г. пак вие щяхте да предадете Пиринския край на Югославия!
155
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен......Е, явно си непоправим либераст, интелектуално осакатен от "пещерата прави свободата". Щом наричаш "българските народни песни пропаганда",...Евразийците никога не сте се отличавали с особена грамотност. Цитираната от теб песен не е НАРОДНА ПЕСЕН, а авторска, създадена по конкретен повод и в конкретна ИДЕОЛОГИЧЕСКА среда. Прочети поне "Записките" на Захари Стоянов. Но той според вас русофилите е русофоб и не трябва да се чете.
154
2
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Ако са го поканили да се снима на някое стълбище в Брюксел, щеше да приеме, или да снимат, как рита мачле с "тигрите" , и му дават да бие втора дузпа, щото вратаря е имал неблагоразумието да не хване първата....А когато руснаците го канят, да строят и финансират с техни пари и АЕЦ и Южен Поток, се дърпа..... Не са му разрешили "началниците", а аз, наивника, си мислех, че народът му е началник...
153
5
 
1
 
! Отговори
ххх преди 7 години
братя руси, като ни обичате толкова, що чакахте 500 години бе? и защо ви отне години след 1878, за да заговорите за независима България? а русофилите са ясни, искат ссср да национализира всичко и да им дава, докато те се правят, че работят.. добре, че са на изчезване..
152
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До проктолог....................Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал страхливо.........Човека знае, че русофилите като се напият започват диви гейски оргии помежду си, та затова се е отказал. Виж генерал Радев е бил там. И му е харесало!
151
0
 
5
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
Синьото петно под окото да не е от кмета на Симитли?
150
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен....................Украинците са руснаци,тролен..............Руската пропаганда може да ги изкара и китайци. А какво се пее в песента е съвсем друг въпрос. Въпрос на пропаганда и конюнктура. Исторически факт , е че първите стъпили на българска земя при Свищов са украинци. Етнически украинци са били и повечето руски войници на Шипка. Имайте малко уважение и на тях. И свободата не ни е "ДАДЕНА" русофилче! Дадена ни е само в руската и русофилска пропаганда.
149
1
 
5
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал страхливо
148
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говоря за манталитета на българина, който е подобен на руския, ол-игофрен ли си? А, русофил!
147
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами защото българите клонят към манталитета и начина на мислене на руснака, България ще си остане мизерна и слабо развита страна икономически, и нацията ще си остане с най-ниския коефициент на интелигентност в света и европа, кво да се праи, явно си Ви кефи мизерията и простащината, алкохол, чалга, кючеци, комплексарщина, калашников, милитаризацията, мутренския манталитет, мизерията и това да гласувате за нова партия и лидер всеки път, и страната да става все по-зле и по-зле.
146
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неграмотните русофили дори не знаят, че руснаците по време на войната 1877-1878 година са влагали иронично - пренебрежително и подигравателно значение в обръщението "БРАТУШКИ". Т.е. за да бъда по-ясен и за да ме разберат русофилите ще кажа, че за руснаците сме били толкова Братушки", колкото са ни БРАТЧЕДИ" някои етноси от българския народ.