От АБВ притеснени: Държавата без единна позиция за бежанците

Реакцията на Борисов във Виена – закъсняла, смята Румен Петков
25 сеп 2016 14:50, Красимир Ангелов
15
От АБВ притеснени: Държавата без единна позиция за бежанците
Снимка: БТА

Държавата ни няма единна позиция за овладяване на проблема с бежанците, смята зам.-председателят на АБВ Румен Петков. Той даде за пример перманентно, по думите му, сменящата се позиция на министър-председателя какъв да е нашият подход - "от добре дошли на г-жа Меркел до всички вън на г-н Орбан".

Още по темата
Според Румен Петков вина обаче има и президентската институция.

Бившият МВР шеф отчете, че МВР и правоохранителната система не могат да отговорят колко са чужденците, които живеят на свободни начала у нас и откъде взимат пари за това. Заради това Румен Петков призова за мерки, “да се намери решение за връщане на бежанците в страните на произход”.

Не може да не разбираме, че става въпрос за промяна на генофонда на Европа, на ценностната система, смята още Румен Петков.

Той определи като “закъсняло като реализация” предложението на премиера Бойко Борисов на срещата във Виена за затваряне на европейските граници и изграждане на приемни лагери, извън територията на ЕС. Все пак Петков подчерта, че е хубаво, че премиерът все пак е настоял за това.

АБВ определя промените в закона за МВР, които започнаха на второ четене в пленарната зала миналата седмица, като законодателна катастрофа. Не се решава техническото и материалното оборудване, проблемите, свързани с битовата престъпност. Единственият сигурен резултат на този законопроект е понижаване доверието в МВР и повишаване на професионалния стрес в системата, заключи депутатът Светослав Белемезов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Малина преди 7 години
Все някога, и то скоро ЕДИН арабин няма да остане в България. В Европа също. ЕДИН мюсюлманин няма да остане! Който сам не се откаже от исляма, както правят иранците - велик народ, ще хваща пътя.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Досаге политиците не се обединиха около нацционална доктрина, та по въпроса за мигрантите ще се обединят! Стига вече с това "бежанци" - такива в българия не идват. Идват военизирани чансти ислямисти, икономически емигранти и всякакви аутсайдери, устремени към социалните ф ондове на богатите държави. За тях има добра практика - на големи групи в големи самолети и връщане обратно в обявената от тях родина. Който е излъгал, да си търси пътя.ц
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кви бежанци уе тва са ваште безделници
9
0
 
14
 
! Отговори
Каква преди 7 години
държава, бе? Четири-пет града, подобие на феодална структура, в която няколко полуграмотни *** са си определили кой е най-големият началник, но нямат идея какво се случва с територията между тях, наричате държава? Да си хвърлите партийните книжки, толкова партийни школи и университети изкарахте, но май само слаби пиянски спомени са ви останали от банкетите и нищо от това какво е държава и как функционира.
8
5
 
17
 
! Отговори
сомов преди 7 години
Първанав и Петков на съд за безобразията ,които направиха преди години с Енергетиката и вътрешните работи / братя Галеви / Това са изключително нагли и безочливи / гьон сурат/хора ! Айде стига, махайте се от медиите ,негодници !!!!!
7
1
 
4
 
! Отговори
Rok преди 7 години
Za koi bejanci - za bg bejanci ot bg nad 3 miliona dushi li?!
6
1
 
13
 
! Отговори
НЕ Е ВИЦ преди 7 години
Държавата зад Гърба на Народа е приготвила вече Закон за разселване на Бежанци в България .Дават им по 100 декара земя и Къщи . За 10 години ще им плащаме по 1000 евро заплата на член от ЗАЯВЕНО Семейство , ако са Мюсюлмани се дават още по 500 евро .
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шадравана вече никой не го иска. Сам си говори
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"За каквото и да ни приказват- става дума за пари!"ЕС печата и дава пари на "правилни хора" за решаване на проблеми,които сам си създава!Още президент Айзенхауер е казал,че парите се печатат за усвояване от армията и полицията!Политиците и дипломатите "организират" международните кризи,а юристите-съдебната система и полицията- организираната престъпност!И започва "борбата"... за усвояване на средствата от бюджета!Колкото "по- така"- толкова повече средства за "усвояване"!Да живее демокрацията!
3
1
 
24
 
! Отговори
Vengeance преди 7 години
Позицията ни е единна - Вън! Ама не ви отърва да я чуете...
2
1
 
15
 
! Отговори
ист преди 7 години
Според шадравана реакцията на Борисов за бежанците или е закъсняла, или е подранила.. Според партийката му само тя е права.
1
0
 
16
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Държавата е с единна позиция ама вие не можете да се разберете кой да вземе парите .