Каракачанов и Нотев тръгнаха с "България над всичко"

"Страната ни не трябва да бъде жертва на имигрантска вълна"
Обновена: 10 окт 2016 12:17 | 28 сеп 2016 14:52, Красимир Ангелов
38
Каракачанов и Нотев тръгнаха с "България над всичко"
Снимка: ВМРО

Красимир Каракачанов и Явор Нотев официално бяха представени като кандидат-президентската двойка на "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО". Мотото на кампанията им е: "България над всичко".

"Отговорността на Патриотите си личи от това, че имаха мъжеството да излъчат кандидатите си първи от парламентарните партии и това е честният начин за отношение към българските избиратели. Българските патриоти показаха на всички едно важно качество – че когато Отечеството е в опасност ние загърбваме личните си спорове и се обединяваме", заяви в словото си кандидатът за президент Красимир Каракачанов.

Като кандидат за "Дондуков 2" той се спря подробно на няколко основни точки, залегнали в програмата му: "циганската" престъпност, опасността от огромна мигрантска вълна, агресивната политика на съседна Турция и демографската катастрофа, съобщават от ВМРО.

"България не трябва да бъде жертва на имигрантска вълна и да изкупува греховете на сили, които я предизвикаха“, посочи Каракачанов. Той припомни необходимостта от изграждането на съоръжение по границата, необходимостта от помощ от ЕС за охраната й, както и необходимостта от модерна българска армия. "Ние нямаме интерес България да се наводнява с имигранти", категоричен бе Каракачанов.

"Ако Меркел и другите европейски лидери не знаят какво да правят в страните си, то България трябва да е наясно. Дъблинското споразумение да бъде замразено", поиска още в позицията си кандидатът за президент.

Той посочи, че като член на НАТО и ЕС България има своите задължения, но това не бива да ни прави зависими и да ни пречи да изпълняваме своите приоритети.

"Страната ни трябва развива политика равномерно – и на изток, и на запад. Цел номер едно е гарантиране на икономическите и политическите интереси на България. Страната ни трябва да бъде реален фактор на стабилност на Балканския полуостров, за да бъде уважавана в световен мащаб", каза още Красимир Каракачанов. Той бе категоричен, че Обединените патриоти няма да позволят Турция да стане член на Европейския съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
аспарух преди 7 години
каракочанов е на принципа първо македония ,и българия след всичко
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мръсни изменници, никакви патриоти не са тези ДС мижатурки, кабелара-маталург и маймуняка журналист от близкото минало са едни ДС разработки
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам си кандидата който ще прокламира напускане на Европейския съюз и НАТО.
21
3
 
9
 
! Отговори
ЕДИН СЪВЕТ преди 7 години
ПРЕДИ ДА СЕ КАНДИДАТИРАТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ А И ОСТАНАЛИТЕ ВИСОКИ ПОСТОВЕ СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВО В ОГЛЕДАЛОТО ПОСЛЕ СИ ПУСНЕТЕ НЯКЕ ВАШЕ ИЗКАЗВАНЕ ИЛИ ГОВОРЕНЕ ПРЕД НЯКОЙ - АКО ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЕ СЕ ХАРЕСАТЕ ПУСНЕТЕ ПАК И НАКРАЯ ЩЕ СИ КАЖЕТЕ-НАКЪДЕ СЪМ ТРЪГНАЛ ТА АЗ НЕ СТАВАМ ЗА .......
20
3
 
13
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Развитието им от девиза " Да си върнем България " до " Да си запазим субсидиите " !
19
5
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
До ЧудоВсички са...васали на Тиквуня и за това той ги...обедини;да дърпат гласове от...генерала и да са му под...ръчка.
18
1
 
14
 
! Отговори
Чудо преди 7 години
Най-големите врагове последните години на една маса.MADE IN BG
17
5
 
14
 
! Отговори
българин преди 7 години
Агент Иван, от Москва избран, патриот голям?!!!Като гледам какви са щатните ДС патриоти ми се ще да стана национален нихилист!
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали 90% от хората не искат НАТО и ЕС? Как па един патриотичен кандидат не залага на тази карта? Нали българите 90% сме русофили? Как един кандидат не заложи в платформата си присъединяване айде, да не е директно към Русия, но поне в евразийския съюз? Защо питам и отговор не искам.Залагам на 8% изборен резултат.
15
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А стига беее, тия заговориха за ЕС и НАТО и за отговорности!!!! А какво стана с руските знамена, незабавното излизане от съюза и алианса?
14
3
 
13
 
! Отговори
хаха преди 7 години
До е тъ ко сиЗащото ги виждаме колко струват. Лозунги без нито един път да са изкарали идея как да изкарат българското общество от дълговата спирала. Основната заплаха за националната сигурност е липсата на перспектива за младите хора да останат и да изкарват по честен начин парите си. Липсата за националната сигурност е застаряващото население и липсата на млади идващи, които след време да изкарват парите за пенсия на хората в средна възраст. ПатрЕотите не правят такива разчети. Те харчат.
13
6
 
17
 
! Отговори
Опаля преди 7 години
Царица парица викате не властвала, а? Атакистите станаха върли натовци изведнъж. То с такъв деградирал и късопаметен електорат, какво очаквате. Гледам всичките кандидати и се чудя... за КОЙ? Ами накрая май ще гласувам за Пищова, че той поне е страхотно олицетворение на бай ганьовщината!
12
13
 
8
 
! Отговори
е тъ ко си преди 7 години
Защо всички които пишат коментар са против патриотичните партии. Сигурно са от дпс или бсп и ще гласуват за техния кандидат
11
2
 
10
 
! Отговори
Турчин преди 7 години
Хубу звучи, но всички партии и политици са с мотото Долара над всичко! Даже и ДПС
10
10
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Двата...пудела на Боко са прегърнаха и издигнаха...третият пудел за...прецедент.
9
11
 
15
 
! Отговори
Хахахах преди 7 години
Да ме удари мълния ако още един път гласувам за "патриотични" ***... тъкмо като навърших пълнолетие един път се излъгах да гласувам за подобна партия, но после се видя, че "патриотичните" партии не могат да вършат никаква реална работа освен да говорят. Имат много предложения и всичките са свързани с харчене на пари. А ОТ КЪДЕ тия пари? И аз знам как могат да се изхарчат пари, но въпроса е как да се изкарат? С нов заем ли? Докато не се оправи икономическото положение, всичко е дрън-дрън.
8
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи призиви,докато се докопате до властта.После забравяте всичко и ставате пеликани.
7
8
 
21
 
! Отговори
Позор преди 7 години
Отврат, омерзен съм. Поне директно си признаха, че коалиция между проституиращия фронт и атака може да има, като главната и цел да бъдат основната патерица на герб, вместо рб! Право куме... в очите. Тия са тотална пародия на хора - дърти ченгесари + младите им пуделчета, дето отърваха казармата, но сега реват да се върне за пишлеметата. Волене, а на теб къде са ти 10-те диоптъра, защо не носиш очила? Дори дпс-то са по честни и директни в исканията си, тия могат да се нарекат "бели роми".
6
12
 
4
 
! Отговори
ЖУРНАЛИСТ преди 7 години
"Каракачанов и Нотев тръгнаха с "България над всичко"---Каракачанов и Нотев тръгнаха с "България под руско"
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Бг ПатриотиДа живее България