Цачева – готина, земна и душата на компанията!

Кой не е бил член на БКП, попита Цветан Цветанов
Обновена: 3 окт 2016 08:53 | 3 окт 2016 08:52,
224
Цачева – готина, земна и душата на компанията!
Снимка: БТА

Цецка Цачева е изключително земен човек. Всеки от нас, в личния си живот, има компания с която се забавлява и с която е по-освободен. Цецка Цачева е душата на компанията, когато не е на работа. Тя е много готина, ако мога така да се изразя.

Така зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов определи кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

По думите на Цветанов Цачева е човек, който иска да помогне и винаги се е отнасяла отговорно към нещата и който не я познава, може само да съжалява.

Цветанов коментира и факта, че Цецка Цачева е била член на БКП. Според него това не може да бъде аргумент срещу кандидатурата й, тъй като преди 89-та година всички са били членове на партията. И даде за пример Иван Костов, който в началото отричал, но по-късно станало ясно, че и той е имал партийна книжка.

"Трябва да се гледат качествата на даден човек. Цецка Цачева има брилянтни качества и ще бъде един добър президент", обобщи той пред Нова тв.

Зам.-председателят на ГЕРБ съобщи още, че лично премиерът Бойко Борисов е предложил Цачева за "Дондуков 2". 

"След това на различни обсъждания всички бяхме на мнение, че България има нужда от такъв човек. България се нуждае от президент точно като нея", обясни още той.

Цветанов призна още, че е имало много имена, които са се спрягали. Но още лятото премиерът предложил Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: ЦветановГЕРБЦачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШопКлипът е толкова голяма излагация, че няма къде повече.е ако пееше "вставай страна агромная" щеше да ти хареса нали
83
8
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 години
Кака Цецка верно че не много представителна, ама пред Румен Пудела, послушкото на Нинова, който вече показа че за 1-2 месеца прихвана табиетите на БСП , пак е по-добре. Всички коиот ще гласуват за герп го правят не щот много харесват кака Цецка, а защото не искат червените лицемери на власт.
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 105Крокодила Гена и Чибурашка ....така я виждам аз тази кандидат двойка .летящата ушaнка и червената кифла, нали :)
81
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Мунджовярно ,че са на светлинни ,ама в негативен план !!!!!!!!!!!!
80
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката горе кой е жената и кой е мъжа?
79
2
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
До СократисКлипът е толкова голяма излагация, че няма къде повече.Тая ламя нема чувство за хумор, не друго.Вижданията и за забавление, са просташки.
78
1
 
5
 
! Отговори
Бивш БСП фен преди 7 години
За БСП и техен кандидат ще гласувам само ако в прогрмата им официално влезнат следните точки:- Премахване на 100 % експлоатацията на трудещите - затвор за работодатели които не плащат осигуровки и извънреден труд- 100% безплатно здравеопазване- 100 % безплатно образование(едно време и учебници не сме купували)- затвор за всички бандити и най-вече ромските такиваБез тези неща ша *** извиняват ама без мен, по скоро ще гласувам за Местан или Доган отколкото за БСП
77
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крокодила Гена и Чибурашка ....така я виждам аз тази кандидат двойка .
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е резултат от неосъщественият ,но дирижиран български преход.
75
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да уточнят на коя компания е душа майката на нацията: на "Трейс", на "Балканска медийна компания", на "Булгартабак", или?
74
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да поговорим сериозно.За подигравки ще имаме достатъчно време.Борисов каза,че това е най-неизбираемата му кандидатура,но я номинира защото другите му трябват/което означава,че тя не му трябва/.Дончев-за далаверата с еврофондовете,Фъндъкова за далаверата с метрото,обществените поръчки и др,Николов беше само за баланс.Всичко това означава,че Бойко ще разчита на купените гласове,на герберската администрация,на фалшифициране на резултатите-помагачи в това отношение-бол.Затова ГЛАСУВАЙТЕ!!!
73
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бивша стругарка и като такава завъртял главата на някакъв местен комунистически дерибей и станала член на БКП след ,което влязла без изпит задочно да следва право ,като юрист пълна нула ,като партиен член стигнала до секретар на първична партийна организация.Съгражданите и в Плевен въпреки натиска от ГЕРБ не я пожелаха за кмет ..те за президент я готвят. Типичната нахална кариеристка ,която дължи всичко в кариерата си на БКП,ако не беше станала комунист и до сега щеше да върти струга !!!!!!
72
1
 
13
 
! Отговори
Ииииии преди 7 години
Душата много носи на пиене, якооо.
71
1
 
14
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
Погнусен съм, ей стига толкова.
70
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шокираща е ***,отията която се излива в България. Била готина и душата на компанията. Това ли е нужно за да бъдеш президент и лицето на една страна? Това го казва вторият в страната. Цветанов, учителят по физкултура, той и бодигарда. Двамата напълно подготвени "политици" смятат тази грозна и неприятна за гледане лелка да бъде президент. Страната на гафовете и на абсурдите пак си показа простотията пред света. Уникални сме в това
69
2
 
1
 
! Отговори
Кво подксчате бре? преди 7 години
Тоя бил зависим от сащ оня от русия, ами има 40 двойки кандидати, изберете си някой който ви харесва.
68
0
 
6
 
! Отговори
аа преди 7 години
ама пак е нещо. все пак разбрахме старшина цецко по какви жени си пада. поздравления тавариши милиционери. по-добра кандидатура нема и от герб по гербаво пак нема.
67
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 7 години
По-зле не е било.
66
0
 
21
 
! Отговори
jhh преди 7 години
Нали бяхме евроатлантици? Постоянно коват закони срещу комунизма, а всичките му кадри на Падишаха са представители на това отминало време. Вариант I - Цачева печели (с фалшифицирани протоколи, разбира се) и е по-послушна и от Плевнелиев.Вариант II - ГЕРБ губят умишлено и сдават властта. Оставят след себе си дългове, мигранти, разбита икономика и държава, в която половината заводи са подарени на Пеевски. Тръгват си по живо, по здраво с прибраните милиони (милиарди), а следващите да се оправят.
65
13
 
1
 
! Отговори
Все едно преди 7 години
кой ще е кандидата на ГРОП за тези избори. Важното е да не спечели кандидата на виновниците за възхода на цар Тиква, а именно генерал Пудел Радев. На балотажа задължително ще гласувам срещу него.