Цачева нямало да води флотилия, щяла да взима само добри решения

Преподавател от военния университет я хареса за главнокомандващ
15 окт 2016 12:01, Красимир Ангелов
82
Цачева нямало да води флотилия, щяла да взима само добри решения
Снимка: БТА

От мен се очаква не да водя флотилия, а да взимам добри политически решения, обяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, която посети Велико Търново.

“Ще положа всички усилия институциите винаги да са обърнати към проблемите в образованието, науката и бизнеса”, обяви Цачева, цитирана от “Фокус”. Тя поясни, че държавният глава по Конституция може да няма пряко задължение по тези теми, но ако стане президент ще настоява пред институциите за всичко, което би било полезно на образователната система.

“Учителите са хората, които формират общественото мнение”, подчерта Цачева.

По време на срещата на Цачева с директори на училища и детски градини, преподаватели от Великотърновския университет и от Национален военен университет „Васил Левски“ (НВУ), проф. Михаил Харалампиев от военния университет покани Цачева да изнесе лекция в качеството си на президент и изрази увереност, че тя ще бъде добър главнокомандващ на българската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
5
 
! Отговори
Blue ston преди 7 години
Da idva bakam v kvartal Nadejda, ako e maj admirala.
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До всички, които ще участват в изборни комисии!Следете зорко ***! За изборите ще бъдат разпечатани 2 пъти повече бюлетини отколкото е броя на избирателита! Цвъко е разпоредил да се вкарат в урните колкото се може повече празни бюлетини.Манипулацията ще е тотална и в България и в чужбина!
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма време, ще ходи в шведските квартали.
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами с детските ясли не се ли е срещала. Или с лудницата в Кесарево.Да им изнесе една лекция за проба.
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЙ ДАНГОВСКИ ГОТВИ И БЕЛИ КАРТОФИ. ЦЕЦКА СЕ УПРАЖНЯВА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯ.Пък може и да разучава нови песни за банкета след изборите , например"Налейте да пием от мъка..."
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми маноле, недей гласува бе, кой ти извива ръцете. то си има специално квадратче за такива като тебе, пък и да не отидеш да гласуваш, никой няма да забележи.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТО ОТ ДС НЕ СА САМО ОФИЦЕРИ. ПОВЕЧЕТО СА СИ ОБИКНОВЕНИ ДОНОСНИЦИ
37
1
 
10
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
43 Така е, от БКП произлизат и двете! Но моето деление е вертикарно, а не хоризонтална, обслужващият/помощтният персонал е ГЕРБ! Капацитета им е толкова! Безпартиините от преди 89та и сега стоят настарана от всякаква партиина свинеферма!
36
0
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Бих гласувал за Цецка:ако поне веднаж се бе...опънала на Боко като шефф на НС(все пак сме парламентарна република);вместо...цъфнал ГЕРП пееше на маса..кацнал бръмбар на трънка,ако знаеше поне...малко френски(за другото на...говоря) и ако не беше взела този...партиен другар до нея за...вице,а човек от българската независима и градивна интелигенция.
35
0
 
7
 
! Отговори
Fustev Salamander преди 7 години
Vai, kakav metamorfoz - Borysof s izrusena peruka i ochila?! Pa i se podul po-nadolu ot kolana?!
34
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева или Радев,Радев или Цачева две страни на една и съща монета.Монетата БКП.Който от тях е президент все тази. Важно БКП да е на влст.БКП-1 е БСП а ГЕРБ е БКП-2.Едни и същи кукловоди на двете измислени партии с фундамент БКП.Важно е хората да се лъжат .От кандидат президентите 30% са бивши офицери от ДС.Един е който трябва да стане президент но това просто няма как да стане.Трайков
33
0
 
13
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
41 От де знаеш, че Цеца може да готви, или да плете, м? По скоро е помощен персонал в кухнята - бели картофите и такива подобни! :))
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леля Цецка ще внимава да не разсърди своя идол-Путин.Ще слезе при хората,като започне да приготвя пирожки,окрожки,борш и други руски специалитети,на готи в кулинарните ни предавания,за да останат доволни в Москва още повече.Може да опита и валенки да изплете демонстративно и да ни абонира безплатно за списанието "Руска реч".
31
0
 
9
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Не се хабете! На балотажа са Радев и Калфин / отливът от Герб отива предимно към Калфин/! пп. Манталитет на класна/дружинна не подхожда на един президент, а Цецка е с таквоз поведение! Хората от народа не са деца/инфантили! Жестикулацията на ръцете на Цеца е впечетляваща, незнам тази несдържаност и липса на самоконтрол как точно си я представяте за главнокомандващ на държава, а не в детска градина или в некое основно училище!
30
5
 
13
 
! Отговори
alabala преди 7 години
Защо се вълнувате от тоя цирк? Бюлетините са вече отпечатани и попълнени, резултата е ясен - печели Цецка, а за референдума няма кворум, не се хабете нервите...
29
0
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Мъча се да си спомня някаква проява на тази оправна, инициативна и пробивна дама, освен песента "цъфнал герб" но не мога....Кой знае защо у мен се е загнездила мисълта, че е шеф на НС, само и единствено защото Баце знае, че тя ще изпълни безпрекословно и дословно нарежданията му, защото знае, че изпадне ли от класацията, вече е никоя.Това и правеше в НС. Изпълняваше и налагаше със всички средства нарежданията на Баце, пазеше го.Защо мислите, че като президент няма да го прави?
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де,гнусна червена Принцеса! Така по-добре ли е,модераторе жалък?
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баба Цоцолана- морски вълк! По скоро мяза на сухоземен.
26
0
 
16
 
! Отговори
бабич уърлд преди 7 години
Бабичка в белия дом, бабичка на Дондуков, еййййй този свят съвсем полуде...
25
2
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
До анонимният дето пише....ИМА ДВЕ БРАКУВАНИ ФРЕГАТИ ОТ 1950 г., КОИТО НИ ЗАПОВЯДАХА ДА КУПИМ...Не си в час. Подариха ни ги. Проблема е, че трябва да се модернизират. А пари няма.