Цачева нямало да води флотилия, щяла да взима само добри решения

Преподавател от военния университет я хареса за главнокомандващ
15 окт 2016 12:01, Красимир Ангелов
82
Цачева нямало да води флотилия, щяла да взима само добри решения
Снимка: БТА

От мен се очаква не да водя флотилия, а да взимам добри политически решения, обяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, която посети Велико Търново.

“Ще положа всички усилия институциите винаги да са обърнати към проблемите в образованието, науката и бизнеса”, обяви Цачева, цитирана от “Фокус”. Тя поясни, че държавният глава по Конституция може да няма пряко задължение по тези теми, но ако стане президент ще настоява пред институциите за всичко, което би било полезно на образователната система.

“Учителите са хората, които формират общественото мнение”, подчерта Цачева.

По време на срещата на Цачева с директори на училища и детски градини, преподаватели от Великотърновския университет и от Национален военен университет „Васил Левски“ (НВУ), проф. Михаил Харалампиев от военния университет покани Цачева да изнесе лекция в качеството си на президент и изрази увереност, че тя ще бъде добър главнокомандващ на българската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
"Пътят към Ада е постлан с добри намерения..."Примери-много и навсякъде.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЕ МУ СЕ ПОЛАГА ДА ВЗЕМА КАКНИТО И ДА Е РПЕШЕНИЯ.НА НЕГО РЕШЕНИЯТА МУ СЕ СПУСКАТ ОТ ул. "Козяк" (там е посолството на САЩ, ако някой софиянец не знае)
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕ КЪДЕ Е ТАЗИ ФЛОТИЛИЯ? ИМА ДВЕ БРАКУВАНИ ФРЕГАТИ ОТ 1950 г., КОИТО НИ ЗАПОВЯДАХА ДА КУПИМ, ПЪК И ЗА ТЯХНОТО "водене" СИ ИМАМЕ ЧЕТИРИМА АДМИРАЛИ. Дето се казва, дай Боже всекиму.
21
11
 
2
 
! Отговори
Каспичански преди 7 години
Ще гласувам за бешипе, когато обещаят следното:- Тотална и повсеместна защита на всички работещи, а именно затвор за бизнесмените които не плащат осигуровки и извънреден труд- Абсолютно безплатно здравеопазване както беше при бай Тошо- Безплатно образование също както беше при бай Тошо- затвор за всички корумпираниАко обещаят горните неща веднага гласувам за тях и почвам да следя дали gi изпълняват. Дотогава ще гласувам за всяка кpава или магаре но не и за бешипе и техен кандидат.
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Драйфа ми се само като я видя ,а и нагла както приляга на една комунистка -щяла да работи да хората. ...как ще работи и за кои хора....за пенсионерите с 165лв.пенсия ли? Самовечерята в ресторант на тази партийка стрева колкото месечната пенсия на десет пенсионера....
19
1
 
21
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Ако армията се ръководи от хора като този професор ,желаещ Цачева да му чете лекции по добре да я демобилизираме и разформироваме.На това ли му викаха правилна политическа ориентация?
18
0
 
32
 
! Отговори
цецка преди 7 години
Купените мидии напразно се напъват да вдигат рейтинга на това чудо цецка. Ефектът е обратен.
17
2
 
25
 
! Отговори
Прозиращо преди 7 години
Ще бъда много добра и послушна на... американското посолство.
16
1
 
35
 
! Отговори
АЙ СЕКТИР преди 7 години
БЕ ВИЕ ДЖУРНАЛЯТА ОТ (НЕ0 ЗАВИСИМИТЕ КУПЕНИ ОТ МУТРАТА ББ МЕДИИ,ЧЕ КОЛКО ПОВЕЧЕ Я ПРОБУТВАТЕ ТАЯ МУСТАКАТА БАБА ЦУЦУЛАНА ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ИМ ОПРОТИВЯВАТ И ЦЕЦУЛАНА И МУТАРА И НА КРАЯ ВСИЧКИ НА ИНАТ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕНЕРАЛА РАДЕВ
15
0
 
18
 
! Отговори
любимец13 преди 7 години
До Анонимен 13Може да искаш оставка на Нинова, само ако е на власт.Или предвиждаш победата и и викаш предварително?!
14
1
 
20
 
! Отговори
няма как преди 7 години
"Флотилията" я "води" Ненчев...
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Учителите са хората, които формират общественото мнение, подчерта Цачева."Повишението на заплатите на учителите хич не е предизборно, нали Боко?
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя танцува само един месец! За протокола. То и в парламента не и остава много...
11
2
 
42
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
КАТЕГОРИЧНО Е НЕВЪЗМОЖНО БАБА ВИ ЦЕЦА РАБФАГА ДА ИМА КАПАЦИТЕТ ДА ВЗЕМА ДОБРИ ПОЛИТИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ. ПРОСТИЧКО КАЗАНО АКЪЛА И НЕ СТИГА ЗА ТОВА.
10
1
 
43
 
! Отговори
бай Аккбар преди 7 години
Цецка още на 1 тур ще загубипоредния послушен човек на Бойкоа Бойко прислужник на Запада и заселващ България с акбариОставка ГЕРБ! Оставка Борисов!
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"От мен се очаква не да водя флотилия, а да взимам добри политически решения"Мда, не е лесно да се избират дрешки за новогодишната реч.
8
46
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво! България отново ще има достоен и мъдър президент! А и е много хубаво, че ще е жена!
7
1
 
14
 
! Отговори
Шистов преди 7 години
Силно земетресение е разлюляло Варна.Епицентър-морето,на 10 км дълбочина
6
0
 
37
 
! Отговори
валентина преди 7 години
щях да напиша,че по голям цирк не съм виждала...НО,май доста циркове видях в тая държава,и нищо,нищо вече не ме изненадва..пародия голяма
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снощи, малко след 21.00 часа, е имало земетресение във Вранча, което е било със сила 5.5 по Рихтер. Усетено е в цяла Североизточна България и особено във Варна. Това земетресение, което е станало преди малко, е било с епицентър в Черно море и със сила 5.2 по Рихтер.Господата и дамите от "Днес.бг" нека да продължат да ни съобщават какво е казала вчера и онзи ден леля Цеца и кой чий автомобил е палнал нейде по комплексите!