Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио

Политикът се почувства унизен
23 окт 2016 12:00, Александър Попов
241
Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио
Снимката, която провокира началото на разговора. Снимка: Facebook

Николай Бареков трябваше да бъде гост в предаването "Тази сутрин" по bTV, но опитът за интервю се превърна в панаир.

Водещата Жени Марчева започна разговора с кадъра, който разбуни социалните мрежи през седмицата. На него Бареков се бе щракнал как чете в. "Таймс", а голяма част от коментарите бяха свързани с неговите познания по английски.

Самият политик се похвали, че малка част от кандидат-президентите имат по-добър английски от неговия. Жени Марчева пък реши да го подложи на тест с приготвено изречение от същия вестник - да го прочете и да го преведе, което предизвика гнева на Бареков и той напусна студиото.

Страната е пълен батак, вие се занимавате с английския ми. Няма да участвам в изпит, заяви политикът.

Когато на видео стената се появи част от вестника Бареков заяви, че няма въобще да погледне.

"Ако няма да говорим по темата си тръгвам от студиото, приключваме разговора и оставям на хората да се насладят на хубавите ви баджаци тази сутрин", нападна Бареков.

Малко по-късно той разпространи своята позиция.

"Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка". Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол", се пише в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
34
 
! Отговори
Сами виновни преди 7 години
А кой го избра и гласува за този ***!?ния,вия ами тогава какво пищите,гледайте другия път хубаво за кой гласувате....
30
1
 
21
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Който не е гледал сеира: btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/nikolaj-barekov-napusna-razgneven-studioto-na-tazi-nedelja.htmlИначе евродепутата ползващ думата "баджаци" в национален ефир е без коментар :)Обещава обещава предизборно и после замина да живее навън със сладката заплата на евро депутат. И трябва да му назначим преводач иначе не разбира точно какво става.
29
3
 
46
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Не искам да коментирам Бареков.Той е под всякакъв коментар.Но гледах сутринта интервюто в същото предаване с Радостин Стойчев. "Журналистката" седеше с толкова къса пола срещу Стойчев че човека се чудеше къде да гледа. Би трябвало т.н."журналистки" да имат някъкъв дрес код, защото очевидно не могат сами да преценят как да се обличат.
28
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Б(удала)ТВ няма сериозни журналисти. Парите им отиват за насаждане на просташки маниери.Дори и пропаганда не могат да сътворят.Къгратулйшънс им дай на тях... и келепири
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много мъка има по този свят, но еврдупедаската кандидат президентска няма равна.
26
2
 
17
 
! Отговори
Лили Иванова преди 7 години
Панаири, панаири.....
25
4
 
20
 
! Отговори
ха преди 7 години
Дълбоко посредственият интригант-сървайвър на какво ниво е с английския?Все пак управлва държава и трябва да се разбира на 4 очи с началниците.Но кака Женка никога няма да го пита,защото той поръчва музиката.
24
3
 
42
 
! Отговори
ined преди 7 години
Бареков може и да не знае знглийски ама си получава голямата заплата като евродепутат нищо не правейки в Брюксел освен да си чеше т***пкитe
23
6
 
15
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Предполагам на всички вече ни е ясно,защо България е"девета дупка"на кавала в ЕС.Какъвто ни е Премиера такива ни са и евродепотатите. А за българският Парламент, към настоящият момент,да не отварям дума.Дано поне свестен Президент си изберем на скорошните избори, че да ни измие срама от лицата.
22
12
 
40
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Барека го оставете! Той е бита карта тва е ясно! Става дума за поведението на една "водеща" и медиината политика като цяло на бтв! Държанието и със сем. Орешарски не беше по добро вчера- друг е въпроса че той нямаше мъжество да напусне! Същото ще е с Радев и всеки различен от ГРОБ!За ГРОБ само ниски топки и лесни удобни въпросчета!?
21
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимно 22и ти си същия ...... такъв
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Барбуков, ааа Бербатов, т.е. Бареков е отстрелян дивеч. Мнооого иска да се върне там където беше, ама няма как да стане. И след това декларацийки за недоверия към ГЕРБ, сложи в манджата и Волен Сидеровци... просто Бабрук... Берб... Барюков е господин никой с тлъста заплата, последната такава, след нея, нищо не е ясно и той го знае.
19
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К.ап.*** или не, както твърдят някои тек,Бареков е евродепутат. Може и преводач да си наеме. Нас ни интересува не дали Жана голото бедро знае английски, а за какво гласува Бареков.Не го избрах аз, но ми е важно мнението му в момента.Явно по Б(удала)ТВ няма да чуем сериозни журталисти
18
5
 
38
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Ама Бюреков ти си заслужаваш унижението. Или забрави всичките си предизборни обещания? Колко хора подведе и как се ската. Заслужаваш и да бъдеш бит и то публично. ***.
17
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бареков не се е създал сам , а попадна в полезрението на руските служби в опит да създадат политическа партия с влияние в БГ и да вкарат троянски коне в Европарламента. Резултата го виждате.
16
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- Бареков, ниво на английски?- Отлично.- Знаете ли какво означава allow?- Да.- Използвайте го в изречение.- Allow, кой е на телефона?
15
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Английският на Бареков, колкото и малко да е бил, се изпари при гледката на тези крачета под тази къса пола. И е напуснал студиото, да си удари една злобарка в тоалетната:-)
14
3
 
26
 
! Отговори
щепсел преди 7 години
На това бих казал: хвани единият, удари другия! Каквито са ни политиците, такива са ни и журналистите! Разликата е че джурналиста го назначава чорбаджията му, а политикана си го избираме ние. Първият, ако не слушка, може и ще бъде издухан, но другия - просто няма как да стане! Когата дойде време да го избираме тръгва с торбата с лъжите и се почва едно лъгане, едно мазане и до тук. Избран, избран край, точка! Бил ***, бил неграмотен, че къде гледахте бе бай ........!
13
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бюрека сам се е виновен. Тръгнал селянина да се прави на гражданин и после се сърди че се отнасят с него като селянин, понеже няма акъл сам да се сети че само той се мисли за гражданин.
12
4
 
30
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Перата като и каза пряко в ефир водеща си щото си любовница на Първанов да не би да я засрами!? Миндила си е *** !