Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио

Политикът се почувства унизен
23 окт 2016 12:00, Александър Попов
241
Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио
Снимката, която провокира началото на разговора. Снимка: Facebook

Николай Бареков трябваше да бъде гост в предаването "Тази сутрин" по bTV, но опитът за интервю се превърна в панаир.

Водещата Жени Марчева започна разговора с кадъра, който разбуни социалните мрежи през седмицата. На него Бареков се бе щракнал как чете в. "Таймс", а голяма част от коментарите бяха свързани с неговите познания по английски.

Самият политик се похвали, че малка част от кандидат-президентите имат по-добър английски от неговия. Жени Марчева пък реши да го подложи на тест с приготвено изречение от същия вестник - да го прочете и да го преведе, което предизвика гнева на Бареков и той напусна студиото.

Страната е пълен батак, вие се занимавате с английския ми. Няма да участвам в изпит, заяви политикът.

Когато на видео стената се появи част от вестника Бареков заяви, че няма въобще да погледне.

"Ако няма да говорим по темата си тръгвам от студиото, приключваме разговора и оставям на хората да се насладят на хубавите ви баджаци тази сутрин", нападна Бареков.

Малко по-късно той разпространи своята позиция.

"Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка". Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол", се пише в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
6
 
14
 
! Отговори
грамотен е преди 7 години
е поне не е обърнал вестника обратно с думите надолу
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мизерия,безработица,далавери,кебапчета ...
49
4
 
16
 
! Отговори
До хахавия преди 7 години
Европейския съюз ли избра барека или нашите ***?
48
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо се обижда като се вижда.С този английски на политиците и малките деца ги слагат в малкия си джоб.Но и водещата е в час със занаята,колкото Бареков с езика.
47
10
 
11
 
! Отговори
pokazatel преди 7 години
Акп бяхме нормално общество Бареков на момента да бе отзоват от Брюксел. Ама не сме. Просто този се нахвърли върху управляващите, които не знаят английски, изтъквайки своите познания. Разбра се, че не знае английски. Аз не знам тези, които плюе заради език да са твърдели че го знаят, както той. Това е противоречието. Този си показа културата. Ако бяхме нормални, подписка и се връща тук. Хора с ГОЛЯМО САМОМНЕНИЕ и малки възможности са опасни.
46
7
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Самият факт, че Кавал Дудуков е евродепутат е показателен за несъстоятелността на целия Европейски съюз.
45
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Иванчо му била поставена задача да обясни думата "очевидно" в няколко изречения. Той получил безусловна шестица, защото написал:- Бареков се разхожда с вестник "The times" в дясната си ръка. Той не знае английски. Очевидно е ***.
44
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама га раздаваше кебабчетата в Маалата, не се чувстваше унизен, нали?
43
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Българите са спали ,спят сега и вечно ще спят-защото от такова тесто сме замесени,ако има някой по свестен не иска да бъде политик или не му позволяват да стане такъв ,ако пък случайно стане-то пък не може да ни управлява,защото сме такова племе че ни се води ни се кара.По добре да си траем,500 години сме си траяли и сме оцеляли-като свикнем с мисълта поне няма да си образуваме нерви.Да сме живи и зрави.
42
5
 
2
 
! Отговори
SemiT преди 7 години
Bi bilo humanno :-) - Barekov ednakvo gol, kakto i rabotnichkata na exmediinite bg bossove Glushkov, Tihchev i Traikov :-)
41
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подкрепям коментара на 'Наблюдател'. Много лошо впечатление ми направи 'облеклото' на Диана Любенова. Не знаеше как да застане с тази къса рокля и интервюирания се чудеше къде да гледа, дали не е продължение на 'Първичен инстинкт'? Дори една порно звезда ще е по-добре облечена от тези 'журналистки'. Цялата тази картина беше много пошла. Това ли е дрес кода на БТВ?
40
2
 
12
 
! Отговори
LoSHo преди 7 години
"Импруувнат" преведено от работен английски "подобрен" Верно тоЗи гай знае работен английски, а ние само му се подиграваме. Уот а фан
39
5
 
30
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Най- сетне някой да й го каже на Марчева! Тя и пред президента се яви разголена
38
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Криво да седим право да говорим.Може и да е *** но в случая е прав.Поканили са го на интервю а не на матура да го изпитват.Това си беше чисто бъзикане и той правилно си тръгна.Дали го знае англииският или е това е негов проблем,но той е там за интервю.
37
4
 
6
 
! Отговори
Fris преди 7 години
Chudesna osnova za otzovavane na Barekov ot eu. Kakto i na golata televizionerka ot darjavnata bg tv. Te imat prekrasno badeste v pornoindustriara, no kategorichno ne i v polza na bg narod - suveren, koito im garantira v momenta zaplatite.
36
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Иванчо му била поставена задача да обясни думата "очевидно" в няколко изречения. Той получил безусловна шестица, защото написал:- Бареков се снима с вестник "New york times". Но той не знае английски. Очевидно е ***.
35
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Иванчо му била поставена задача да обясни думата "очевидно" в няколко изречения. Той получил безусловна шестица, защото написал:- Бареков излиза от тоалетната с вестник "Financial times" в дясната си ръка. Тя не знае английски. Очевидно е ***.
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
психиката психикатааа и такъв е евродепутат боже мили господин дудук
33
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не сте разбрали! Човекът не чете, той разглежда картинките!!!
32
6
 
38
 
! Отговори
Тарикат преди 7 години
Този Бареков получава чисто към 10-15 000 евро,пък вия му се смейте с 600-700 лв.