Очаквано: Реформаторите без ДСБ зад Цачева

Кандидатът на ГЕРБ иска подкрепа от "неподкрепилите никого"
Обновена: 7 ное 2016 16:29 | 7 ное 2016 15:52, Веселина Йорданова
149
Очаквано: Реформаторите без ДСБ зад Цачева
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Реформаторският блок ще подкрепи Цецка Цачева на втория тур, обяви лидерът на СДС Божидар Лукарски след Изпълнителен съвет на РБ.

Още по темата

За него на "Раковски" 134 дойде самата Цачева с вицето си Пламен Манушев. На Съвета не участва ДСБ, но беше здравният министър Петър Москов. 

"Призовах лидерите на РБ, без Радан Кънев, да призоват гражданите, които не желаят отново управление на ДПС и БСП, да ни подкрепят", заяви Цачева, според която изборът е ценностен - има двойка на левицата, подкрепена и от ДПС, и на десницата.

"Нашата двойка гарантира европейското развитие на България и членството в НАТО", каза още тя.

Според кандидата на ГЕРБ обществото ни има нужда от справедливост, което за нея означава продължаване на реформата за съдебната власт.

"Няма да се подвоумя, ако е необходимо, да използвам правомощието на президента да внеса и законопроект за изменение на Конституцията", заяви тя.

Цачева се обърна към активните, към младите хора, към гласувалите с квадратчето "Не подкрепям никого" да я подкрепят на втори тур.

Тя обяви и че е готова да се срещне с кандидата на Блока Трайчо Трайков, за да го пита иска ли червен генерал да стане президент.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
dano da zagubih
17
5
 
32
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
За първи път в живота си ще гласувам /на балотажа/ за кандидат, издигнат от БСП!!! Категорично ще го направя! Цачева каква съдебна реформа ще прави, като два мандата вече са в управлението, Роската какво направи за тази реформа бееее, нали ГЕРБ го издигнаха, ами министъра/ите на правосъдието!!!!, не ви ли е срам...импотентни крадци...
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както бяхме много горди,сега го ударихме на просия!
15
5
 
37
 
! Отговори
стар седесар преди 7 години
аааааааа тук ще имате да вземате. Божо, мойто момче, требе ти е ясно, че за Цеца нема да гласувам нито аз нито някой от нашия клуб. Не знам кво сте се разбирали, но моят глас отива при генерал Радев.
14
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми така де, ще подкрепят, къде ще ходят. Ако падне Герб от власт и Кунева, и Лукарски, и шмъркача Москов отиват на кино.
13
1
 
26
 
! Отговори
Харакирито на ГЕРБ преди 7 години
ГЕРБ се самоубиха.Днес си направиха публично харакири и предадоха недостойно Дяволу дух. Няма да се моля за тях. Божието-Богу, Дяволовоту-Дяволу.
12
2
 
32
 
! Отговори
столичан преди 7 години
Браво на Радан Кънев, не подвежда избирателите си както направиха останалите като Лукарски само и само да се задържат на кокала. Време е Радан да се отдели и да вземе над половината от електората на РБ със себе си. Това ще е добрия ход за него.
11
1
 
42
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Що за гьонсуратлък е това....Цачева призовава да я подкрепят, за да не спечели някакъв си червен генерал... тя, която е една червена леля, завършила Раб Фак. Няма лошо, хората да са разделени на леви и десни въз основа на принципни позиции, но положението в България е абсолютно словоблудство и тюрлюгювеч... Значи член на БКП /Б.Б/ може да е министър председател, комсомолски секретар /Р.Плевналиев/ може да е президент, членът на БКП Цачева и тя може, но ген Радев бил червен генерал...прекалено е
10
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнете снимката. Аз за " Мащехата на нацията " няма да гласувам!!!
9
1
 
21
 
! Отговори
Обречени сте единно преди 7 години
До Да сме единнни!Всички реформатори не стигат. Малко сте, слаби сте, алчни сте, глупави сте, със замъглено съзнание, анти-човеци сте. Няма начин. Обречени сте. Стига сте ни мъчили. Не, не искам повече да ни мъчите. Глава си давам!
8
4
 
28
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Радан Кънев се оаза може би най достойния човек в политиката ни
7
14
 
3
 
! Отговори
Gyz преди 7 години
Ами продължавайте да гласувате. На следващите избори могат да ви дата и да си избирате между 2 л**а кое да изедете и пак понеже са ви казали, че е задължително ще с изядете едното.
6
34
 
2
 
! Отговори
Да сме единнни! преди 7 години
Защо Радан Кунев иска да ни предаде? Трябва да сме единнни, всички реформатори да подкрепим ГЕРБ и Цачева за президент, защото всички ние сме в коалиция с ГЕРБ и се разбираме чудесно с ГЕРБ. Само Радан излезе отстъпник.
5
0
 
46
 
! Отговори
ico преди 7 години
Тия ако си мислят че избирателите на РБ ще ги слушат са в огромна заблуда.
4
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цацева продължава с най-големия си проблем - да назовава Радев червен генерал, а тя самата да не се срамува от членството си в БКП, аман от лицемери!
3
0
 
48
 
! Отговори
На бунището! преди 7 години
След този сговор всичко ми стана ясно. Т.е. никога повече ГЕРБ. ГЕРб ме измамиха. До тук с гласуване за тях. Лъжци и подмолни сговорници за едната власт. Вървете на бунището ГЕРБ, както на бунището са РБ.
2
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лукарски ще подкрепи всеки само и само да си запази министерското постче!
1
3
 
58
 
! Отговори
елате си дома преди 7 години
Поздравления! Радан излезе мъж!