Борисов от Следствието: Няма по-подготвен за премиер от мен в ГЕРБ

ГЕРБ няма да подкрепи правителство на Патриотите, категоричен бе той
23 ное 2016 14:44, Красимир Ангелов
215

Снимка: Булфото

Няма по-подготвен за премиер на ГЕРБ от мен, когато се уморя ще дам път на другите, обяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов на излизане от Следствието, където бе разпитан във връзка с делото за ваксините.

Още по темата
Борисов бе напълно спокоен и отбеляза, че няма нищо лошо в това да се правят проверки. По думите му това трябва да става винаги, когато има съмнение.

По време на разпита той е обяснил каква е процедура при взимане на решение "на подпис". Това се е наложило, тъй като решението за ваксините е взето неприсъствено от министрите.

"Чл. 7 и чл. 9 съм обяснил как се внася акт на подпис, поради това, че ситуацията беше такава, че бързо трябваше да се реагира с ваксините. Обяснил съм защо решението е на подпис и какво сме целели с всичките финансови и икономически обосновки. Точно и ясно. Ако не бяхме дошли тук, щяхте да питате защо не са ни викали. Всички говорим за проверки и разследвания на всички. След като в пространството се говори за тези ваксини толкова много, трябва да обясним защо сме взели това решение", посочи Борисов пред журналистите.

По думите му "ще дойде време трудно да се намират министри и премиери".

Министър-председателят в оставка престоя около 15 минути в Следствието, като заедно с него и Томислав Дончев бе при прокурорите в столичното следствие.

Премиерът в оставка още веднъж повтори тезата си, че ГЕРБ не биха подкрепили правителство в рамките на това НС, въпреки желанието на Патриотите да реализират мандат от президента с тази цел.

"Преди две години бяхме в подобна ситуация – никой не искаше да управлява след кабинета на Орешарски", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Борисов,тръгни си с мир.Сигурен съм,че не желаеш да бъдеш изгонен като улично куче с камъни.Кой ти каза,че ти трябва да управляваш по-вече България!?Българите ги имаш за стадо овце,не че не сме такива,но да лъжеш,че имаш спестени само 12.000 лева, е идиотско отношение към народа ни.Всичко ще си дойде на мястото и ти трябва да си сигурен.На следващите избори,гербеската пасмина ще бъдете буквално издухани от политическата сцена.Събуди ли се българинът,тръгне ли да си търси правата,да не си срещу
159
1
 
11
 
! Отговори
Токайто преди 7 години
Чета и не вярвам на очите си съжалявам ,но Боко си е за психиатрия .Страда от тежко нарцистично разстройство . Странна държава ,след като един пишман пожарникар и още по пишман генерал е най подготвения за премиер . Няма ли икономисти ,прависти ,учени ,та до това природно чудо да опираме.
158
1
 
8
 
! Отговори
Токайто преди 7 години
Чета и не вярвам на очите си съжалявам ,но Боко си е за психиатрия .Страда от тежко нарцистично разстройство . Странна държава ,след като един пишман пожарникар и още по пишман генерал е най подготвения за премиер . Няма ли икономисти ,прависти ,учени ,та до това природно чудо да опираме.
157
1
 
11
 
! Отговори
НАПОЛЕОН БАНКЯНСКИ преди 7 години
ТЪКМО СИ ПОМИСЛИХМЕ, ЧЕ ПОСТЕПЕННО ДЪРЖАВАТА ЩЕ СТАВА НОРМАЛНА, СЛЕД КАТО ТОВА НЕЩО МУТРАГЕНСКО ИЗЧЕЗНА ОТ ЕФИРА И ЕТО ПАК. ВЕРНИТЕ МУ ***, КАТО КРИВОУСТАТА БЕНОВСКА ОТНОВО ГО ИЗВАДИХА НА ПОКАЗ, ЗА ПОРЕДНАТА ДОЗА ПРОСТОТИЯ И НЕСКОПОСАНА МАНИПУЛАЦИЯ.НИКОЙ НЕ ИСКАЛ ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД ОРЕШАРСКИ - АМИ НАРОДЪТ ТАКА ПОДРЕДИ ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА ИМА КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО.БОКО НЕ ГО РАЗБРА, ВЗРЯН В ПЪПА И ЕГОТО СИ.НАРОДЪТ ГО НАРИТА,НО ТОЙ ПАК НАЙ-ВЕЛИК.НАИСТИНА Е ЛУД ТОЯ БАЙ Х.Й
156
1
 
8
 
! Отговори
САШО+ преди 7 години
Борисов от следствието ?А народа чака: Борисов от затвора !
155
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спират проекти все едно само ГЕРБ правят нещата - ах ха ха ха ха ха ***!
154
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАК ДА НЯМА ПО-ПОДГОТВЕНИ В ГЕРБ, БЕ , БАТ`БОЙКО. АМИ ЦЕЦКА? НАЛИ ТИ КАЗА, ЧЕ Е МНОГО ПОДГОТВЕНА, ЩО СЕГА Я ЕЛЕМИНИРАШ?
153
3
 
15
 
! Отговори
Опаа преди 7 години
Тиквените министри и мишоци биха били изключитено полезни и продуктивни в Централния Софииски Затвор.Боко би бил чудесен градинарЦецо физкултурник и другарЛилито ще рецитираДончев пък мухите ще събираЦецето ще пази пък пандизаот финансовата кризаТеменужка парното ще палиКралев ще развъжда папагалиИвелинка стриптизи ще правиДесиславчето пък плъхчета ще бавиВеждито камъчетата ще чукаНиколинка ще вещае пак сполукаМосковчето *** ще транспонтираГоранчето ще му го калкулира
152
2
 
21
 
! Отговори
До 170 преди 7 години
Срамувай се де. Кой ти е забранил? Спокойно можеш да се срамуваш от комунистите. Те са в ГЕРБ.
151
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма никой по-подготвен да си подава оставката като не тръгне неговото. Той е.
150
3
 
21
 
! Отговори
наглец нагъл преди 7 години
ТОЗИ Е ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ И КАТО ВСЕКИ,КОЙТО НЕ Е ПРИБРАН В КАРЛУКОВО, МОЖЕ ДА СЕ МИСЛИ ЗА НАПОЛЕОН АКО ЩЕ.
149
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не случайно за ГЕРБ се казва, че са "калинки", нищо ново под слънцето.
148
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ СТИГА ,ЧЕ СИ НЕКАДЪРЕН,ГЛУХ И СЛЯП ЗА НАРОДА СИ АМИ СИ И НАГЪЛ. НАРОДА ТИ КАЗА ,ЧЕ НЕ ТЕ ИСКА ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ САМОИЗТЪКВАШ. ТОВА ВАЖИ НЕ САМО ЗА БОРИСОВ АМИ И ЗА ВСИЧКИ ,КОИТО БЯХА ВЪВ ВЛАСТТА-------------Кой народ, бе червен каскет? Ти и съселяните ти от Горно Нанадолнище ли сте народът? ГЕРБ са първа политическа сила!
147
24
 
5
 
! Отговори
Червени четете преди 7 години
До Гербери чететеВестни Таймс:" Време на злощастното правителство на Орешарски с мандатът на социалистите от БСП (бивши комунисти) и етническата партия ДПС България изостана изключително много в развитието си. Бяха замразени всички еврофондове, фалираха две банки,а престъпността достигна размерите на тази в Мексико и Колумбия."Мен би ме било срам 26 години след края на комунизма да гласувам за партия като БСП ("генерал Радев")!
146
33
 
2
 
! Отговори
САМО ГЕРБ! преди 7 години
САМО ГЕРБ! НЕКА УПРАВЛЯВАТ ПОНЕ 50 ГОДИНИ....МАРШ НА РАДЕВ И ЛЮБОВНИЦАТА МУ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО...МРЪСНИТЕ СТАНИШЕВ КОМУНИСТИ....
145
1
 
16
 
! Отговори
Гербери четете преди 7 години
Форбс: България се управлява от тъпоумен интригант-сървайвър...Трябва да ви е срам пред децата ви, че сте дали власт на това Нещо! Провалихте им живота с безумното си поведение.
144
0
 
18
 
! Отговори
иван преди 7 години
превода е ясен-няма по-подготвена мутра,за кражби от мен!Гарантирано от гроб!
143
1
 
24
 
! Отговори
Една жена пита преди 7 години
Той не е виновен. Виновни са тези които гласуват за ГЕРБ /т.е.за него/След предсрочните парлам. избори ще има местни. Ако народа си каже думата, която не се хареса на Борисов, пак ли ще си подаде оставката? И пак на избори ще си играем. Що за държавник е това? Чувал ли е нещо за разделение на властите? Такъв самовлюбен егоист, такава безотговорност България отдавна не помни! Във военно временна обстановка, така ли ще избяга от фронтовата линия и ще остави страната?
142
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ СТИГА ,ЧЕ СИ НЕКАДЪРЕН,ГЛУХ И СЛЯП ЗА НАРОДА СИ АМИ СИ И НАГЪЛ. НАРОДА ТИ КАЗА ,ЧЕ НЕ ТЕ ИСКА ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ САМОИЗТЪКВАШ. ТОВА ВАЖИ НЕ САМО ЗА БОРИСОВ АМИ И ЗА ВСИЧКИ ,КОИТО БЯХА ВЪВ ВЛАСТТА ,ВЛЯЗОХА КРАДОХА, СТАНАХА МИЛИОНЕРИ А БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА ,ПО УЛИЦИТЕ ВСЕ ПО-ВЕЧЕ РОВЕЩИ В КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА ХЛЯБ.ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА ,НЕ СТИГА ЧЕ НЕ ПОМАГАТЕ НАРОДА ДА СИ СТЪПИ НА КРАКА АМИ И СЕ ПРАВИТЕ НА ВЕЛИКИ.
141
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тази държава се е крало, се краде и ще се краде ЯКО