Борисов не ще вече в горските джипове: Ще се возя в Лада Нива!

Премиерът в оставка се зарече, че повече няма да се качи в луксозните возила
379

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

След като стана ясно, че джипове на горските се ползват от НСО за политици, премиерът в оставка  Бойко Борисов се зарече, че повече няма да се качи в тях.

Още по темата
"Обещавам, когато следващият път стана премиер, ще поръчам в Русия една Лада Нива да бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал", коментира случая той.

По-рано днес Борисов е поискал НСО да върнат возилата на горските стопанства.

"Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола, добре ще поема и този риск за себе си", заяви още премиерът в оставка в отговор на въпросите на журналистите. По думите му джиповете се ползват от всички – президент, гости и службата за охрана решава как ще ги ротира.

"Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция, вследствие на което българите получиха 40 Рейндж Ровър-а безвъзмездно. След Дейвид – Виктор Орбан. Благодарение на него и Вишеградската четворка в Братислава само България целево получи 320 млн. лева.

На 12 декември ще получим 12 чисто нови джипа, издействани от мен като подарък от Германия от канцлера за границата. С парите, които издействахме, ще купим 470 нови джипа за границата. И вие ми се огледахте, че когато съм ходил по нощите в Харманли, съм се возил в тоя джип", ядоса се Борисов.

Той прати журналистите да снимат с какви коли се вози новоизбраният президент Румен Радев и "какви ще дойдат за него – специално поръчани". Нека ги върнат, ако искат, допълни премиерът.

"Ще се возя на бронирана Лада Нива, в Москва ще говоря с президента Путин, няма да ми откаже, за да сте доволни и да бъдем унизени така, както трябва", зарече се Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още по темата: Бойко БорисовЛада Нива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
2
 
29
 
! Отговори
Глупости преди 7 години
НСО трябва да охранява телесата на Слънцето, щото го гони параноята, че някакви "международни босове" искат да го "убиват!? Но същите босове едва ли подозират как се казва българския премиер, камо ли, че искат да го "убиват"!? Вместо да яхне един велосипед и по подобие на колегите си на запад да покаже какво е да водиш активен живот, се е вживял в ролята на някакъв преследван от въображаеми бандити "борец" срещу злото!?!
287
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РашкоБе, кво е това "пУпулизАм". Не произлиза ли още от римско и е свързано с "народ", т.е. "народно". Е, къф е проблемът? "Народно" е нещо лошо ли, та по наръчник зинаха като боклукчийска гальота сите всичколози да ни обясняват, колко сме порчни у мисленето и какви сме еснафи и консуматори, като искаме нещата в държавата ни да са "народни"! Я вижте богаташите и управниците, кви народни имения, апартаменти, вили, лимузини, милиони и милиарди си имат. Щото са истински народни - от народа де!
286
4
 
35
 
! Отговори
куку преди 7 години
В белите страни има много премиери и министри , които ходят на работа с общесвения транспорт , с какво Винету е нещо повече от премиера на Финландия да речем.
285
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"... искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола..." А-а, я какви сме безсърдечни! *** на човека и бебешката му количка ли е била бронирана, та толкова не може в обикновена кола? Ми нали хората го обичат, я колко хубави неща направи. "Блазя му, блазя му".А ние като кво месо сме?! И нас кой ни варди - старците на село, миньорите, момичетата на метри от централната улица. Или месо за разплод, както препоръча единствената "достойна" за ООН българка, експерт по генетични фондове!
284
3
 
30
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Проблем ли е за държавата,че премиерът с който ще се разделим скоро,е заплашен с убийсто заради стари(и не толкоз) мутренски прегрешения?????Ами Цветелина Бориславова да го пази и му плаща ВИП-транспорта и без туй добре се напечели с негова помощ!Няма ли малко благодарност тая жена?(хи-хи)
283
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 302 ами то и колелото требе да е бронирано
282
8
 
2
 
! Отговори
пепи преди 7 години
не ако стана а стана премиер пази боже да не стане да си кара стари коли Но друго зло още по лошо идва ако БСПспечели избори отново сателит на на нашият"голям брат" Кой да бъде Българио
281
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А.. Значи Баце че е унижен да кара Нива, а ВВС / не Би Би Си/ трябва да летят на рециклирани Миг , а пък ние да ползваме атомния самовар Белене. Аре у лево, Банкянски......
280
3
 
25
 
! Отговори
Рашко преди 7 години
Най-големия популист обвинява другите в популизъм, Крадеца вика дръжте крадеца!Заслужил народен артист - ето това е бойко!
279
2
 
24
 
! Отговори
Шейхче преди 7 години
Някой да съобщи на Орбан, че българското правителство официално го определя като шейх.
278
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 265 Кво НАТО 17пъти по силен от Русия ,демек има 17пъти повече ядрено оръжие .СИГУРЕН ЛИ СИ!
277
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСЕКИ, ВСЕКИ ЧЕРВЕН ДРУГАР ПРИ МУАМАР, ПРИ МУАМАР!
276
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и нива му е много - да ходи с колело
275
1
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До аз такова, да питам?Според мен, еди от вариантите е, че не точно мат`риала е виновен /наивен/, а некой грандомани са си сначало вервали за шейховете, за печалба, за приходи! пп. иначе тази глупост се е пропускала през ушите - 200 хил. лв на возило и шейхове носещи огромни доходи за страната!
274
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСЕКИ ЧЕРВЕН ДРУГАР ПРИ МУАМАР!
273
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един от Северозападапеша ще ходят социалистите, доброволно и с песен към сибир
272
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСКИ ГОУ ХОУМ! РУСКИ ГОУ ХОУМ!
271
4
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
"Свърши вече хубавото време, и дъждът вали, вали......"-Както се пееше в една песничка.Свиквай, Баце, свиквай...И се радвай, ако не те принудят да ходиш пеша, след стадо овци, както принудиха хората , от твоята предишна партия, банкера Буров на времето, а и не само него.
270
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКАФЯВАТА РАСА НЕ ОБИЧА БОЙКО
269
1
 
0
 
! Отговори
В същия стил преди 7 години
До Анонимен 281Перушялчи, краварлячи, облизвачи - гоу, гоу тогедер...