Борисов не ще вече в горските джипове: Ще се возя в Лада Нива!

Премиерът в оставка се зарече, че повече няма да се качи в луксозните возила
379

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

След като стана ясно, че джипове на горските се ползват от НСО за политици, премиерът в оставка  Бойко Борисов се зарече, че повече няма да се качи в тях.

Още по темата
"Обещавам, когато следващият път стана премиер, ще поръчам в Русия една Лада Нива да бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал", коментира случая той.

По-рано днес Борисов е поискал НСО да върнат возилата на горските стопанства.

"Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола, добре ще поема и този риск за себе си", заяви още премиерът в оставка в отговор на въпросите на журналистите. По думите му джиповете се ползват от всички – президент, гости и службата за охрана решава как ще ги ротира.

"Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция, вследствие на което българите получиха 40 Рейндж Ровър-а безвъзмездно. След Дейвид – Виктор Орбан. Благодарение на него и Вишеградската четворка в Братислава само България целево получи 320 млн. лева.

На 12 декември ще получим 12 чисто нови джипа, издействани от мен като подарък от Германия от канцлера за границата. С парите, които издействахме, ще купим 470 нови джипа за границата. И вие ми се огледахте, че когато съм ходил по нощите в Харманли, съм се возил в тоя джип", ядоса се Борисов.

Той прати журналистите да снимат с какви коли се вози новоизбраният президент Румен Радев и "какви ще дойдат за него – специално поръчани". Нека ги върнат, ако искат, допълни премиерът.

"Ще се возя на бронирана Лада Нива, в Москва ще говоря с президента Путин, няма да ми откаже, за да сте доволни и да бъдем унизени така, както трябва", зарече се Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още по темата: Бойко БорисовЛада Нива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шейна теглена от зайци за Бойко Кафявия / вие се сетете защо е кафяв/ това му се полага
267
4
 
22
 
! Отговори
ГЕРБ-берски подлоги преди 7 години
К'во НАТО, к'ва Русия, к'ви пет лева, бе мало*умни ГЕРБ-ерчета.За нас става въпрос, на мойите и твооите, за нашите пари.Нас лъже той, всички нас без значение за кого сме гласували.Твоите, вашите пари яде той, а вие ****глави ГЕРБ-ери му се радвате, хвалите ги, лижете му г*ъза. Сами му се дават, натискате му се, молите му се да ви оноди във всички дупки.Вашите пари, парите на родителите ви с мизерните пенсии.Колко *** трябва да бъде човек за да иска това.Прости им Боже, те нямат ум
266
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗА КОМУНИСТИТЕ БРОНИРАН ВЛАК НА ИЗТОК! ДАЛЕКОИЗТОЧЕН ХЕКТАР ГИ ЗОВЕ!
265
1
 
26
 
! Отговори
аз такова, да питам? преди 7 години
А защо преди една година нагло ни лъгахте в очите че като купите на горските джипки по 200 000лв ще возите шейхове с тях и ще "избиете парите" (демек тея джипки ще носят печалба на държават?) а сега носят само разходи.
264
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще строим КОЛХОЗ,огромен КОЛХОЗсъс яки бетонни стени!Мъже и жени,народ,ще строим КОЛХОЗза живота!
263
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A dr komunisti ot gerb da se vosat s traband ima netro ima grad. Transport boiko vi postroi metro a i taxita ima vie ste s tlasti dohodi i komisionni ot stroeji metro tn
262
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с три самальота генералс четири самальота маршалщо е то
261
1
 
23
 
! Отговори
До Специалиста преди 7 години
Върна ги - защото го гепиха! Не защото има доблест или чест. А като хванат крадец и той си върне откраднатото - все пак го съдят! И тия жалки оправдания за 'бронираните джипове'? Ами те не са бронирани! Ама толкова се е наакал че се чуди какви оправдания да измисли.
260
4
 
3
 
! Отговори
ВИЦ преди 7 години
Владимир Путин се обадил на Тръмп и предложил:- Доналд, дайте да не се караме ами да си поделим света и заедно да го управляваме, съгласен ли сте?Тръмп помислил и казал: Защо не, но как предлагате да го поделим?- Нека да е по модерните разбирания, по икономически принципи - предложил Путин.- Чудесно, казал Тръмп -Значи там където върви долара ще управляваме ние, а там където върви рублата ще управлявате вие. Справедливо е предложението ви. Приемам.
259
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...България целево получи 320 млн. лева."рече гордо Борисов. А кой да получи, г-н Премиер? Франция ли, Германия, Дания, Белгия или злата Холандия? Вместо нас - мършави, презирани от господарите си кучета, които браним техния шенгенски уют и безопасност, но не сме "достойни"все още за Шенген. Сегашната ситуация те я знаеха още 2000 г. Затова ни и приеха в ЕС, да сме им септичната яма. А 12-те германски джипа не са "подарък" а дълг към нас! Дълг, г-н Премиер! Стига самоунижения и ... поза "Г".
258
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНАЙ-ВЕРОЯТНО, НАЛИ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАКАРА НА ПУТИН
257
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подобен типаж тикви приемат постовете до които са се добрали поради нашата глупост и овчедушие не като задължение към обществото, а като нещо, което им се полага свише, като много специални гъзища. Ама как няма да пльосне дебелия си гъсз в модерен джип и да се перчи из сокаците? Пази Боже *** на власт!
256
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 272 БОРИСОВ В ЛОКОМОТИВА ЛИ ЩЕ Е
255
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чебуреки, чебурашки, мурзилажки във един и същи строй...
254
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А най му подхожда една християнска голяма кола комби. Много бизнес агенции притежават такива - ,,Нов живот'', ,,Харон'', ,,Пред вратите на рая'' и други. БТВ показа командировани на границата полицаи да се разхождат с една такава между смените. Дал им я хазаинът им като бонус, че му носят доход.
253
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименможе като янукович да бяга с джип за да не го свали натовското пво
252
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСИЯ СЕ ДОКАЗА КАТО ЛИДЕР В КОСМИЧЕСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ! ШЕФА НА РОСКОСМОС СА ГО ЗАЛОВИЛИ С 30 МИЛИОНА ПОДКУП. НАСА ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОСТИГНЕ НИКОГА.
251
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отжори ли си устата и глупост до глупост
250
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименрадев дали ще има време да се качи на самолета за да бяга в русията
249
1
 
11
 
! Отговори
Пф преди 7 години
До 271 АнонименКолко трябва да си ***, ако смяташ, че в случая противопоставянето Запад - Русия има някакво значение. И аз съм против агресорската политика на Путин, но наглото поведение на гербаджиите в последно време няма никакво извинение.