АБВ иска комисия "Бежанци": За оградата и парите от ЕС

Партията започва да събира подписи за временна комисия в парламента
9 дек 2016 11:52,
9
АБВ иска комисия "Бежанци": За оградата и парите от ЕС
Снимка: Олег Попов; Dnes.bg

АБВ започва да събира подписи за временна комисия в парламента, която да разследва бежанския натиск върху страната и действията на властта за овладяването му.

"Дългогодишният миграционен натиск на нашата граница върху нашата страна сериозно отслабват системата за национална сигурност, спокойствието на българите и възпроизводството на нашата нация", обясни мотивите за искането депутатът Михо Михов. 

Той допълни, че изразходваните средства от българския и европейския бюджет не са дали нужния резултат. До него не довели и използваните "гранични и войскови ресурси".

Още по темата

Временната комисия трябва да изясни колко средства са дадени досега за строежа на оградата по границата с Турция и на какъв етап е тя. 

"Трябва да стане ясно и дали ще се строят огради и по другите граници и до каква степен е гарантирана сигурността на морската граница", каза депутатът Светослав Белемезов. Според него комисията трябва да се изяснят и въпросите с харченето на европейски пари за противодействие на мигрантите. 

Георги Кючуков пък съобщи, че преди дни АБВ се натъкнали на факта, че германски съд е взел решение за връщане в България на над 1000 души, получили бежански статут у нас. Той смята, че комисията трябва да разследва начинът, по който България дава бежански статути с лека ръка.

АБВ предлагат комисията да има срок на действие един месец и вярват, че този парламент има време да я формира и тя да работи. Идеята да се разследва работата на сегашния и предишния кабинет. 

"Във възпроизводството на нацията се вижда не само биологичното, но и икономическите разходи, които биха се насочили в битови и икономически аспекти, които ще доведат до възпроизводството", обясни Михо Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Каракочев преди 7 години
България дава лесно статут с надеждата мигрантът да се омете към Германия, което се случваше до миналата година. Сега обаче ще си платим за дяволъка. И ще стане като в приказката. Ще изядем и солта, и тоягите и на края и ще си платим. Да попитам ли кой е виновен?
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Досега на екскурзия ли бяхте бе АБВ? Ние се чудим как по-бързо да ви разкараме от парламента, вие сега ще правите комисия по проблеми отпреди 2 години? Хайде стига де! Весела Коледа и ЧАО!
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А селянинаа от Сирищник, русофилистикаа-путинофиил, прорускатаа измеет, големия члеен, доносника на държавна сигурност, боклуука, агент Гоце кога ще влезе в затвора, заради това, че сега плащаме повече от милярд заради Белене? Кога??????
6
0
 
2
 
! Отговори
златна тел преди 7 години
Комисия за замазване на следите. В БГ за друго не се правят комисии.
5
0
 
8
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Цитат: "Дългогодишният миграционен натиск на нашата граница върху нашата страна сериозно отслабват системата за национална сигурност, спокойствието на българите и възпроизводството на нашата нация",Край на цитата!Аааа....няма страшно..."възпроизводството" ще го подсигурят афганистанските бекове! Само им дайте още "свобода" и време да се осеферят! В размножамането - еша си нямат!!Доброволно...и най-вече НАСИЛА ще си пръснат се*мето пог*анско и у нас! В Германия вече работят силно по въпроса!
4
0
 
11
 
! Отговори
хранилка преди 7 години
още една локум комисия "Кой изяде фъстъците"
3
0
 
12
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Сетила се Мара да се поба-ра. А до сега, къде бяхте? На Марс ли? Или скачате само когато някой не е на власт? Така е по лесно и безопасно, а? Дреме Ви на Вас за българската нация, но сега е модно и престижно да сте "загрижени", нали?
2
3
 
15
 
! Отговори
курти преди 7 години
Ако искаш една работа да не се свърши създай комисия.
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бях писал и друг път за абсурда по границата. Граничарите са на палатки, а нашествениците са в заставите!!! Произведено в БГ и ЕС.