За часове: КАТ направи 11 шофьори – пешеходци

Свалиха номерата на водачи, които отказаха алкохолна проба
22 яну 2017 09:20,
104
За часове: КАТ направи 11 шофьори – пешеходци
Снимка: архив, Булфото

11 шофьори станаха пешеходци за 4 часа в съботния ден, след като новите правила за движение по пътищата влязоха в сила.

С поправките полицаите вече имат право да демонтират на пътя регистрационните табели на автомобили, чиито водачи откажат алкохолна проба.

Още по темата

На 7 от заловените шофьори номерата са били свалени в София, на един - в Хасково, и на още трима - във Видин, Ловеч и Варна.

Друг водач пък е бил заловен без книжка и отново е трябвало да прибере автомобила си с пътна помощ, тъй като е бил наказан на шосето, информира "Стандарт".

Първа глоба в размер на 1000 лева съставиха и катаджии на водач, влязъл в забранен участък, в който е бил извършван спешен ремонт на водопреносната мрежа в кв. "Бенковски".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Момина сълза преди 7 години
Точно така!!!
77
0
 
0
 
! Отговори
az преди 7 години
До 86 нещо против колите за 3000-4000 лева ли имаш, аз не съм на същото мнение,точно тези хора карат по нормално а тези с скъпите коли си правят каквото искат,загледай се в ПТП тата колко стари коли има и колко по нови
76
0
 
2
 
! Отговори
Не е важно преди 7 години
нещастната държава с корумпираните полицай, пак вместо да гонят тъпите ченгета дето само гледат как да вземат рушвет от богатите и да тормозят бедните сега са им отвързали ръцете да крадът и рекетират още повече народа.*** мръсни долни, ще се емигрира то се е видяло!!
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А да попитам как свалят задният номер като е занитен?Къртят или направо с капака?
74
0
 
1
 
! Отговори
Катаджията преди 7 години
Охххх,лелееее...е те сега че ги бриджим как си требва:)))Язе са ги дерем за нищо,а след това не ви мислим...Требва етаж да стегам за зетьо дека дойде от Равно поуле:)))Писна ми да висим с мобилнити патрулки като панагюрска луканка с камерата...искам кеш да вземам,оти лапат само гулемите шапкаре така...А се че падне едно дрянее...Понеже и яз *** като вазе и съм човек,че ви кажем дека че ви ловиме...Само че сакам некой уев все пак....
73
1
 
3
 
! Отговори
Н.в.с преди 7 години
Дано поне от тези пари се направи нещо смислено за държавата, а не да ходят в някой джоб!
72
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До "хем тъй&quoв Южна Франция...малко се забатачих...спрях до една патрулка да ги попитам...не само ми отговориха а ме екскортираха 25 км до въпросното селце...мега любезниами ако си от *** българи как да не те ескортират :)
71
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 831000лв глоба при положение че 50% от колите струват 3-4000лв, а човек работи за 600-700лв.ами ще ползваш градския транспорт, вместо да пречиш с таралясника си на хората по пътищата.
70
3
 
7
 
! Отговори
Фалконе преди 7 години
Глобите са заслужени и нужни,толкова народ се изтрепа.Човешкият живот няма цена.Дано само под ударите попадат всички а не само андрешковци. А дано ама надали.
69
1
 
10
 
! Отговори
до 65 преди 7 години
Бат Сали нали катаджии го глобиха и после осъдиха....Много ги плюем понякога но има и свестни между тях....Тези които глобиха СалитУ са за медал
68
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те хубаво искат ама не знам до кога ще им дават.. 1000лв глоба при положение че 50% от колите струват 3-4000лв, а човек работи за 600-700лв. Скоро ми съставиха акт че съм минал на червено - при ляв завой на светофар който е толкова натоварен че тръгваш първа кола на зелено и излизаш от завоя на червено и катаджиите чакат и друсат глоби като луди. Вместо да го оправят тоя светофар стоят и глобяват. Ей това е родната полицията - хрантутници.
67
1
 
9
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
В САЩ ако откажеш да дадеш проба за алкохол - ръцете на гърба, гривнички и в патрулката.Па нека си стоят номерата.Доколкото знам, не само в САЩ - и в съседна Сърбия за всяко по-сериозно нарушение отиваш "на суд".Само в родната ни България законът е "за кон" но не "за магаре".България - постсоц страна на абсурда!
66
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се притеснявайте, правилата няма да важат за мутроподобните маемуняци.
65
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само така!
64
1
 
8
 
! Отговори
за назидание преди 7 години
До АнонименНе да чакаш да прочетеш, по новините публично трябва да ги дават и тях даже още по изкъсо трябва да ги следят и глобяват, защото трябва да са за пример и назидание, ама едва ли... :(
63
3
 
75
 
! Отговори
До "хем тъй&quo преди 7 години
Разбирам те на 100%....лятото ходих на гости на приятели в Южна Франция...малко се забатачих...спрях до една патрулка да ги попитам...не само ми отговориха а ме екскортираха 25 км до въпросното селце...мега любезни...върха на всичкото е че ми беше изгоряла крушката на десния стоп...Хора....те ми дадоха крушка да си я сменя....Здрависахме се и всеки по пътя си...едва ли някога ще видим такова отношение в Бг
62
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато прочета, че са санкционирали депутат, министър, мутра или някой подобен тогава ще повярвам, че нещо ще се промени. Един закон не се ли прилага с еднаква сила за всеки то той не е закон. Рибата се вмирисва откъм главата.
61
7
 
9
 
! Отговори
Hm преди 7 години
Abe samohvalkoto ot uredenata darjava,zashto NE se pohvalish,kak samo v Chicago za minalata Godina ima 40 zastrelqni na magistralite pri izprevarvane I zasichane?
60
10
 
31
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Първа глоба в размер на 1000 лева съставиха и катаджии на водач, влязъл в забранен участък, в който е бил извършван спешен ремонт на водопреносната мрежа в кв. "Бенковски".Тази забрана я гласуваха миналата седмица и още не е излязла в държавен вестник, но КАТ вече я прилагат. Това им е нивото. После да ми разправят, че с новите глоби щяло да се въведе ред по пътищата. Няма как да стане докато правилата се прилагат от де.би.ли.
59
9
 
23
 
! Отговори
Тавата преди 7 години
Трябваше да се случи,крайно време беше